Skönt med extra ledighet.

Vaknade för ungefär 2 timmar sen och har hur tråkigt som helst. Ska ut och gå en långpromenad om en stund, solen skiner och då får man passa på tycker jag. Men, vår termometer funkar lite när den känner för det. Just nu står den på -17,8 och så kallt tror jag faktiskt inte att det är. Får försöka kolla ut genom fönstret och kanske se nån människa inne på gården så jag vet vad jag ska ha på mej, på ett ungefär.
   I fredags var jag, FIlling, Claes och Ullis på Papas Tapas och åt, riktigt gott. Synd bara att det inte hände nåt efteråt, för att en svek oss, vilket inte var så jättekul.
Var hemma hos dom ett tag men åkte hem ganska fort, blev så trött.
På lördagen blev det en tripp till Västerås, sen Nyköping på kvällen. Full och glad, sen trött och bakis dagen efter.
Framåt kvällen (igår söndag) så gick jag en promenix med mamma på en timme. Lite småkyligt men skönt.
Åt mat när jag kom hem, sen var det tv-tittande ända till sängdags.

Vet inte vad jag ska göra ikväll faktiskt. Ska äta ute på landet sen festa lite kanske.
Inget bestämt än, tar kvällen som den kommer.

Ska klippa mej om en vecka (äntligen), vill färga håret och sånt också, men har inte råd med det...blääää! Klippningen ingår ju så jag får se om jag kanske kan låna 500 av någon så jag får fint hår till min födelsedag + sommaren. Tycker verkligen inte om mitt hår för tillfället. För ljust. 

 Sån färg vill jag ha. Guldblont med lite highlights i. Vill fixa nuuuu!

Fina dagar.

Den här veckan har varit härlig och kommer bara bli finare och varmare. Skönt med lite "småsommar" så här i slutet av april. Snart är det maj och då fyller jag år. Funderar på att ha "födelsedagsförfest" den 19 maj, men återkommer senare om den saken.
   På fredag är ett bord för fyra bokat på Papas Tapas. Ska äta middag med Filling, Claes- klättermus och Ullis. Ska bli trevligt! Blir även en trip till Västerås någon gång under helgen för att inskaffa lite småprylar.
Jag hoppas också att få bli lite onyker så här i värmen, äntligen slippa frysa på väg ner och hem från krogen/fest. Skulle faktiskt vara kul att åka Chrysler igen och härja lite. Inte dumt.
Eller du Sandra, du kanske kan ha fest? Haha!

Näääeee, den som lever får se.
Hej svejs!




Jag kom på en sak till så här i efterhand. Här om veckan läste jag på Aftonbladet.se eller expressen.se om att ett par hade haft lite roligt i sängkammaren och använt hanklovar. När dom haft det roliga så hittar dom inte nyckeln och måste ringa räddningstjänsten som måste komma hem till dom och knipsa upp bojorna med en sån där stor sax. Det senaste året har jag säkert läst tolv olika fall efter att jag läste bland det första som stod för något år sedan, om just samma sak. "Tappat bort nyckeln?" Jag tror mer att det är en modegrejj att vilja stå med i lokalpressen eller större tidning för att skryta lite om hur otroligt pinsamt det var! Fan, skärp er! Häng nyckeln på väggen så vet ni var ni har den.



Jag är bakis, vad är du?

Var riktigt kul igår faktiskt. Satt hemma hos mej med Lina, Elin och Amanda. Dansade lite och så.
Filling kom hem sen vid 11, han skulle åka räägger med Jens och dom. Var mycket folk på Lotus tror jag, och vi fick låten som vi önskade MACARENA! Så kul, men han spelade inte ens halva låten. Jävla DJ! Men men, som vanligt fullt med spyor på tjejtoan. Är det svårt att träffa toaletten istället för golvet. Skiljer bara några centimeter och det var inte lite heller. Träffade Michis och Katta ute.
Efter krogen blev det till att åka Chrysler ett par timmar. Vet inte när vi kom hem men de var ganska skapligt eftersom gubben ska upp och jobba idag vid 14.
Jag vill ha sallad med vitsåssssss. Hann inte äta på hela dagen igår, åt mej mätt på lite chirre på kvällen. Kanske därför jag känner mej bakis!?
Jaja, nu ska jag äta någonting.

Hej då, lilltå!

Lotus Lounge!

Igår jobbade jag till 4, ganska segt men jag fixade bio för barnen. Kopierade upp 20 lappar, gjorde biobiljetter och en affisch för den film som skulle visas. Dom fick ställa sej i kön och betala 20 kr för att se Pippi på rymmen och i priset så ingick en strut med popcorn. Barnen blev helt till sej, så söta.
Gick hem till mamma senare på kvällen och åt tacos, sååå gott. Vid 10 kom Anna upp en stund. Åkte vidare och hämtade Lina och var ute och snurrade på stan lite grann. Åkte till Volvo för att vi blev ifatt körda av en ambulans som var på väg dit, hängde på i full fart. Bil som rullat ner i diket och låg upp och ned. Hoppas han klarade sej i alla fall. Åkte runt och scannade lite fram till 12, hände inte så mycket! La mej ganska fort när jag kom hem. Konstigt att jag inte var så trött som jag brukar. Nu håller jag på att städa och tvätta för fullt, men var tvungen att ta en liten paus. Ska göra mat också.
Ikväll ska jag festa med Lina, Michis + ragg och kompis och Katta. Ullis ska kanske med. Vi ska till Lotus. Vet fortfarande inte om jag/vi ska till Michis och förfesta eller om jag stannar kvar hemma. Det visar sej sen.

Vi ses i dimman mina vänner!

Jaaaa Sandra, jag ska.

Lilla kusin Sandra har börjat hacka på mej om att jag ska blogga oftare. Okej, jag ska, men glömmer väldigt ofta bort det. Är så trött efter jobbet och orkar inte sitta vid datorn. 

Håller på att plocka ur lite kartonger  som bara står och ser skräpiga ut. Massa saker som inte är mina, men rotar igenom ändå. Försöker få det till att bli så få som möjligt. Ska sätta upp gardiner (äntligen?) i data-/gästrummet och träpersienner i vårt sovrum. Äntligen fått dom avsågade eftersom dom inte kom in mellan väggarna/snetaken. Persiennerna var 120 cm och mellan väggarna var det 118 cm. Snacka om oflyt.

På söndag ska jag skjutsa mamma och mormor till Nisses och Ikea. Nån mer som vill med så finns det plats. Hojta till bara. Annars ha rjag inga planer i helgen, gubben jobbar kväll. Ring om någon vill hitt´på nåt.
Åhhh nej, åhh gud. Jobbar till 4 imorrn. Suck!

Nu ska jag göra en macka och äta lite yoghurt. Ska inte göra mat förns senare :(

Tjenixxxen!



Tittut!

Flytta igen?

Såna här varma dagar vill jag verkligen ha en balkong eller en liten uteplats på gården. Men vi har inget utav dom.
Kollade ut genom fönstret igår och grannarna satt och åt mat i solen på sin balkong. Var inte ett dugg avundsjuk. Känns som om att jag och Filling inte kommer att bo i den här lägenheten så väldans länge. När jag, mamma och Sari var ute och gick en långpromenad igår kom vi fram till att lägenheten är fin i sej, jag älskar den med alla snetak etc. MEN...vi ser knappt omvärlden utanför eftersom fönstrena är uppe på taket, det finns knappt utrymme i köket att förbereda/laga mat, inget skafferi och ingen balkong. Resten är så himla bra. Vi är liksom ensama här uppe på taket i vår lilla 3a på Rådhustorget och ingen vet att det är nån som bor här uppe för man ser knappt fönstrena. Synd om katterna också som inte ser ut, flyger ju inte ens förbi några fåglar som dom kan se på. 
Tråkigt att man märker och ser saker så här i efterhand. Vi blir nog inte så långvariga här...tyvärr! :(

Helgen var lugn i alla fall. Fredagen spenderade jag och älsklingen ute i Eklången. Grillade med hans pappa och jag fick köra hem för att en viss herre skulle dricka öl. Kom hem runt 11, jag åtminstone. Lördagen var jag ute på Alex land och solade lite. Får passa på när det är så fint väder (och ändå sitter jag inne just nu, suck!). Några Cube på kvällen...sen film. Söndagen gick jag långprommis. 

Ikväll är det APT, orkar verkligen inte. Men det ska handla om friskvård. Hur man kommer igång att träna och det vill jag ju så det passar bra. 
Sååå hej svejs! 

Tack P3!

Äntligen har jag hittat låten som jag sökt så länge.

I am the wilderness locked in a cage
I am a growing force you kept in place
I am a tree reaching for the sun
Please don't hold me down
Please don't hold me down


I am a rolling wave without the motion
A glass of water longing for the ocean
I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
Release me
Release me


I am the rain that's coming down on you
That you shielded yourself from with a roof
I have the fire burning desperately but you're controlling me
Release me
Release me


Påskhelgen.

Den här helgen har faktiskt varit riktigt kul och den har gått väldigt sakta framför allt. Känns som att jag har varit ledig i en vecka. På fredagen storstädade jag hela lägenheten, riktigt skönt att få den clean. Filmkväll på kvällen, väldigt skum film faktiskt. Vaknade skapligt dagen där på och Filling hade dragit till Emlia. Jag var ensam med katterna :) Sen var det bara att röjja undan det sista, färga utväxten och duscha samt klä på sej.
Påskmiddag hemma hos mej, men vi var bara 7 stycken. Vi brukar jämt vara 1000 pers så fort det är någon slags "högtid". Ganska skönt det. Blev mätt som ett as. Sen var det bara att börja hugga in på mina cubeisar. Lina kom över och Filling hade precis kommit hem. Satt och snackade i vardagsrummet medans vi lyssnade på en nyutbränd skiva. Mamma och Tony kom över och förfestade. Blev Lotus vid halv 12. Jag träffade säkert jättemånga jag kände men jag har lite minnesförlust just där, haha! Tiden gick för fort. Helt plötsligt är jag med Alex, sen på Corner och därefter sitter jag i Jens chrysler ( eller hur det nu stavas). Åkte med dom till halv 6 på morgonen, riktigt kul. Men där emot så vaknade jag upp morgonen efter och mådde hur bra som helst. Till skilnad mot vissa andra :P
Mamma och Tony kom och åt rester senare på dagen och vi kollade på "Deja vú". Helt okej faktiskt, men hjärnan hängde inte med riktigt. Kollade på TV hela kvällen och la mej vid 12.
Snart ska jag ner på stan med Ullis, sen till mormor och äta påskmiddag IGEN! Suck!
Jaja, snart är det helg igen och det ska bli vaaaarmt. Då ska jag grilla för första gången i år :)

Tjarå!

Deklarationen.

Äntligen har jag också fått den, den efterlängtade deklarationen. Fast så efterlängtad var den inte, var bara lite nyfiken om jag skulle få lite stålar tillbaka :) Kommer att få 5195 kr wohooo! Blev faktiskt förvånad. Trodde att det bara handlade om några fjuttiga hundringar.

Snart blir det en tripp till Ikea, sen är det bara två arbetsdagar kvar.
Tjo flöjt!

April, april din dumma sill...

...mej kan du inte lura vart du vill.
Har faktiskt inte blivit lurad idag och inte lurat någon heller. Varit tok för bakis för att tänka på något sådant.
Låg och sov ända till klockan halv 4, så det kommer absolut inte bli lätt att somna ikväll...tyvärr.
Skönt med endast fyra arbetsdagar denna vecka + att min sena fredag försvinner. Jippi!

Blev tvådagars den här helgen, sååå länge sen. Måste nog ha varit i höstast senast jag svinade två dagar i sträck.
Igår gick jag och Lina hem till mamma och förfestade, sen hmnade vi på Lotus. Kom in gratis även fast klockan var efter 12. Tony kände han som äger stället eller nåt. Mycket bra! Kom hem halv 4 ungefär så jag sov 12 timmar. Haha! Men det var skönt. Vaknade en snabbis vid 12 av att telefonjäveln ringde. (Hmrf..ALEX!!!!!) Såååån huvudvärk!
Efter att jag börjat piggna till så åkte jag, älsklingen och Gåre till Ellionora och åt. Sen vidare till Sumpan för att se om hamnkiosken var öppen, men det var den inte så vi åkte hem istället. Playa del sol och sen Parlamentet. Johan Glans är så bra.
Kollade snabbt på solresor, finns bara 3 platser kvar på Los Girasoles i början av november. Då vi vill åka, men det finns nog platser sen i alla fall...hoppas jag!

Aja, nu ska jag göra en macka sen kolla på tv..Hej då re mi fa so da!