Namnsdag!

Grattis mej själv på namnsdagen. Troligtvis får jag ett mess från pappa som säger grattis och så skickar jag ett till Sandra och säger grattis och får ett likadant tillbaka. Varje år, samma sak! Endast pappa som kommer ihåg. Inte för att namnsdag har någon som helst betydelse för mej, men det är lite kul ändå! Maria, kommer från mammas mormor tror jag?! Om jag inte mins helt fel.

Nu ska jag gå hem till mamma och hämta lite grejer hon köpt i Finland åt mej, sen vidare till vårdcentralen och kolla mitt knä! Finaly!
Måste förbi jobbet också, göra matbeställningar till Servera inför nästa vecka. Ingen annan but me kan det. Tur att jag inte är allt för sjuk dårå!

Grattis till lägenheten mamma, Tony och Ella. Bra att ni fick den, eftersom det står två rum helt tomma.

Igår fick jag en genial idé. Hade ju inget att göra så jag kom på att jag skulle baka kanelbullar. Stack till Willys och handlade där vi träffade på halva bekantskapen (om man nu överdriver lite). Men, fick en sån jävla huvudvärk där som fortfarande sitter i, så det blev inget bakande. Får bli idag när jag kommer hem igen. Varför kom just baka upp? No idea!

Dessa dagar.

Jag tycker inte om att bara sitta och sitta och vänta på ingenting! Sjukskriven idag, men det är så tråkigt för att det finns inget att göra. Får inte gå ut och visa mej överhuvudtaget. Jag är inte sjuk på så sätt att jag inte kan göra något, ligger inte med feber eller liknande, utan jag är frisk som en nötkärna. Förutom mitt knä som spökar. Dessa dagar kommer bli så uttråkande att jag hellre går till jobbet och har ont...faktiskt!
   Men men, när jag ändå är hemma, kan jag inte få någonting gjort som man inte hinner med annars? I vanliga fall finns det varken tid eller ork, men nu när jag går hemma så finns det inget att göra helt plötsligt. Som vanligt!
   Kanske ska öppna vinaren som bara står där i köket och ser god ut, supa ner sej och sova ruset av sej tills nästa dag! Eller inte...

Nu är jag hungrig, ska fixa nåt att äta tror jag! Heiipaaa


Måndag igen!

Måndagen har jag klarat av hyffsat, småtrött bara. Filling fick skjutsa mej till jobbet imorse, kunde knappt gå, hade så ont i knät. Enligt vårdcentralen så finns det bara tider nästa vecka och mitt knä var tydligen inte så akut som jag tycker att det är. Såååå typsikt vårdcentralen! Jag menar, måste man överdriva och säga att benpipor sticker ut knät eller att knäskålen har halkat ner till foten innan dom tar en på allvar? Men jag fick en tid till slut, fast på onsdag! Men titta, det fanns ju visst tider? Blir så sur. Känns inget vidare att sitta hemma och lala när jag inte ens är sjuk? Men men, benet måste vila så det blir väl sjukskrivning ett par dagar som tanten i telefonen sa.
   Något kul att berätta är att lönen kommer imorrn, en sak att glädjas åt iallifall! Vad jag ska göra för den har jag inte bestämt än, känns inte som att jag behöver något just nu, men alltid dyker det upp något!

Sitter och väntar på att Filling ska komma hem med lite mat, är såååå hungrig just nu. Inte någon vidare mat på jobbet heller. Men det är inte så konstigt, maten kommer ju från sjukhuset.

Jag är redan trött och känner för att somna tidigt, men så måste jag hämta mamma och compani från busstationen vid halv 10. Dom har hälsat på släktingar på andra sidan pölen.

Jaja, thats it for now. Heiipa!!

Första steget

Nu har jag äntligen tagit tag i mej själv och fixat min egna lilla blogg. Tanken har funnits länge, men inte tiden. Skönt att bara få skirva av sej lite då och då, men kommer säkert bli fast i skrivandet för att det är så kul.

Redan i fredags kväll hade jag ångest över att helgen snart är slut. Konstigt men sant. Hinner inte med någonting knappt. Som barn gick tiden och helgen sakta, men nu rinner den i väg. Åren också!  Varit en lugn helg med utflyckt till Ikea i Västerås (eftersom vi eskilstunabor inte har en egen). Ullis följde med mej dit och vi handlade lite smågrejer. På hemvägen så hamnade vi såklart bakom en bilist som körde 70 på 90-väg. Enfiligt medans mötande trafik hade tvåfiligt så det gick inte att köra om heller. Såg i spegeln hur kön bara blev längre bakom oss. Så typiskt på den vägen, händer mej jämt!  
   Framåt kvällen åkte jag och Christian hem till Ullis och Claes och kollade på film " The last king of Scottland". Inte min favorit direkt. Slocknade hemma vid 23, efter ett långt sittade framför aftonbladet.se

Ska ringa till vårdcentralen imorrn och fråga om en tid till mitt knä som är lite trasigt. Haft ont i över tre veckor och det är inte första gången.

Känns lite trist att gå upp klockan 04.40 fem mornar igen!
Men sånt är livet..tyvärr!