Solig dag.

Igår slutade jag tidigt på jobbet. Gick till stan en snabbis, sen hämtade Alex mej. Åkte till systemet och gick in på TP en stund. Även fast jag var trött så pallra jag mej ut för att festa. Förfestade på stan hos Pernillas kompis, sen gick vi till Lotus. Fy fan vad tråkigt det var. Lite folk också och det var väl det som gjorde det hela tråkigt + att stora rummet inte var öppet även fast det skulle det. Jaja, åkte Chrysler sen en stund och kom hem runt 4. Vilket innebär att jag hade varit vaken i nästan 23 timmar. Jag var jättetrött.

Lina vill att jag ska med ut ikväll, men jag tror jag skippar det ändå. Orkar inte vara bakis imorgon...Skulle vara skönt att sitta på någon uteservering eftersom det är så fint väder idag och kommer att vara det under kvällen också. FÅr se vart jag tar vägen sen.

Håller på att fixa mej lite, ska över till mammas utegård och sitta en stund.

Jag är hungrig :(

  

Alex, jag och Pernilla på Lotus.

Rolig fest.

I lördags firade jag min 20-års dag med släkt och vänner. Var riktigt kul att så många kunde komma i alla fall. 32 st fick Sandra till att det var. Varmt och stressigt var det. Hann inte prata med någom förns kl.22 ungefär. Plingade på dörren hela tiden, frågor dök upp, paket skulle öppnas, blommor sättas i vatten + att jag skulle fixa iordning salladsbuffén. ALLT på en gång. Men min älskling hjälpte mej så det gick bra i alla fall.  Tack alla för fina presenter och en rolig och underbar kväll med både släkt och vänner. Hoppas ni hade lika kul som jag!

Igår var det min riktiga födelsedag. Mamma bjöd mej på mat på stan, lämnade tillbaks några tallrikar på Cervera som var fel färg. Produktionen har flyttat utomlands och det är fel färg på alla tallrikar. Mina gamla är mörkare. Ska lämna tillbaks alla tallrikar och få helt nya. Vilket är jättebra så inte vissa är mörka och några ljusa när man ska duka långbord eller så.
   Köpte även en Esprit klocka som jag fick presentkort på. Äntligen en klocka på armen, har saknat det.

Sen det roliga, gick in på systemet, bara för att. Hon frågade inte efter legg. TYPISKT! :(
Jag lämnade fram det i alla fall. Bara för att jag fyllde.

Kvällen spenderade jag i badkaret med min älskling. Skum, tända ljus, jordgubbar och champagne. Inte helt fel.

Sitter på jobbet och måste fortsätta att jobba.
Skriver sen och bilder kommer upp från festen.

Tjo flöjt!

Det ösregnar.

Vilken kul dag att fira sin 20-års dag på. Gör ingenting att det regnar just nu men senare framåt kvällen vore det kul om det kunde titta fram lite sol. Enligt SMHI så ser det ganska skapligt ut. Fast med min vanliga tur så blir det väl helt tvärt om.
   Vaknade vid 7 imorse av att solen tittade in genom fönstret, samt att Byron ylade i mitt öra...IGEN! Nästan varje morgon vill han kela och han kommer nästan jämt till mej. Jobbigt!

Igår åkte jag, mamma, Ella, Sari och Sandra och handlade lite. Blåste över 1000kr och det känns väl inte så jättekul, men vad gör man inte för sina gäster? ;) Jag fyller bara 20 en gång i livet och det är värt att fira.
Kommer bli så himla kul ikväll...hoppas jag. Aldrig tråkig att festa med dom som finns i min närhet.

Storstädning sker nu, började redan vid 9, men tagit det lugnt eftersom det är ganska lång tid innan alla kommer.
Måste hinna med en hel del så jag kanske ska rappa på ändå...har inte tid att sitta här alltså.

Vi ses ikväll mina nära och kära.


Min sötnos i badkaret.

Jobbigt men kul.

Skönt med sista arbetsdagen för veckan nu. Är faktiskt helt slut, även fast det bara har varit tre dagar.
Träffade Lina nere på stan en snabbis idag, sen åkte jag hem och åt eftersom jag stack från jobbet innan lunchen. Åkte hem till mamma för att hämta garderoberna, men som vanligt har vi sån tur att garderoberna var tvugna att monteras isär för att kunna bäras ner för trappen.  Fy fan! Spring, upp och ner. Fick hjälp av Gore och Cribba också, som tur var. Det gick lite snabbare då. Så nu står det garderobsdelar i hela hallen och katterna är nyfikna som bara den.
Tvättmaskinen håller på att tvätta våra kläder. Öppnade tvättkorgen idag, massor av tvätt. Så det blir några maskiner till, suck!

Ska snart laga mat, såååå goott! Yammieeeeeeeeeeeeeee. Längtar.


3 dagar kvar :D

Rolig helg.

På fredagen var det lugnt. Somnade ganska tidigt eftersom jag var trött.
Vaknade skapligt på lördagen. Gick ut på en promenix med mamma vid 14, sen åkte vi och handlade på Coop.
Gick hem till henne på kvällen och åt tacos. Skulle blivit mat med eurovision, men det blev rena motsatsen. Det blev bara jag och mamma kvar efter maten och vi bestämde oss för att ringa till Tony och säga att hans bowlingkompisar skulle komma dit. Efter 1 timme var det värsta festen, det sa bara klick sen var det massor med folk. Lina kom över och det var riktigt kul. Skulle ha åkt till Köping men vi bestämde oss för att stanna kvar. Vid halv 12 gick vi ut på Lotus och shejkade ass. Riktigt kul även fast vi inte var speciellt onyktra. Drack bara under två timmar så....
Hoppas det blir lika kul nästa helg. Då är det PARTY!!!!

Sovmorgon.

Fyra timmars sovmorgon idag, gud vad skönt. Vakna vid 9 istället för 5, helt suveränt. Hade säkert kunnat sova längre, men en katt vid namn Byron hoppade upp i sängen och började yla i mitt öra. Han var så kelis. Nu när jag skriver sitter Gumman i knät och trampar istället :) Har så mysiga katter.
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Gubben jobbar till 14 så jag är hemma själv.
Skulle vilja göra någonting i alla fall.

Ska käka lite frulle nu..
Vi ses, för vi är ju inte osynliga.

Huvudvärk.

När väckarklockan ringde imorse vid 5 så kände jag att mitt huvud höll på att sprängas. Visste att iprenen var slut, men gick upp ändå. Kom på att jag köpte Eeze tabletter i vintras och tog två såna. Som tur var försvann huvudvärken innan jag skulle gå till jobbet. Hade inte pallat en hel dag med ett dunkande huvud. Ni som har migrän eller liknande vet hur det är. Men...nu börjar jag få ont igen. Tur att vi är lediga i två dagar nu.
Nästa vecka blir en kort vecka. Endast tre arbetsdagar (måndag, tisdag och onsdag) sen långledig helg. Kunde nästan fira mej på fredagen istället, men tar det på lördagen. Då behöver jag inte stressa med allting.

Äntligen ska vi få tapetserat i data/gästrummet som senare ska bli sovrummet för oss. Känns som om vi aldrig får ordning på saker och ting eftersom det tar sån tid. Samma sak med repan i golvet som förstört säkert 15 av mina strumpor. Kommer nån tant och kollar på det om en halvtimme ungefär.

Ska ge mina katter lite mat nu.
Hej dååååreeee.


Väntar på mat.

När jag är ledig brukar jag oftast äta frulle vid den här tiden (10.45) men nu sitter jag och väntar på mat istället. Blir spagetti och köttfärssås idag, yammie. Eller mindre yammie när den kommer från sjukhuset. Inte någon vidare höjdare till mat om jag får säga som så. Tycker synd om alla som ligger på sjukhuset och får sån mat när dom är där. Kan ju inte bli mätta. Men nu kom jag ju på att vi som jobbar här på Odlarvägen, vi får ju mat där ifrån varje dag, år in och år ut. Så egentligen är det mer synd om oss än dom som bara är där temporärt.

Molnigt väder, men lite regnstänk här och var. Vill ha sol, men det är ganska skönt med molnigt eftersom jag fortfarande inte mår superduper. Fortfarande ont i halsen. Många barn har haft ont i halsen men varit utan feber och gått till läkaren ändå och fått pencilin pga. steptokocker. Skulle inte förvåna mej att jag har det. Blir det värre så går jag, känns inte som det är så där super nödvändigt just nu. Varje gång jag har kollat upp min hals tidigare så har jag bara haft virus och det har inte kunnat gå och bota med något, så det är säkert samma sak...nu igen!

När vi någon gång i vårt liv flyttar till hus så ska, jag iallafall, köpa en kissemiss till. Då gör det ingenting om vi har tre stycken, för då skulle dom få vara ute och glida omkring.  Vill ha en Bengal, för dom är så fina.
Hittade några söta på Blocket.se idag.

GE MEJ!


Gröt.

Jag har lärt mej att äta gröt även fast jag verkligen hatade det när jag var yngre. Har till och med köpt hem gryn av olika slag så jag kan göra hemma också. Precis ätit mannagrynsgröt på jobbet och känner mej sjuk...fortfarande.
Går halsfluss, schalakansfeber, vattenkoppor och you name it här på dagis! Hoppas bara att jag inte blir sämre än så här, vill vara frisk tills jag ska bli firad :) Känner mej helt seg i kroppen, halvfebrig med huvudvärk + halsont. Jaja!

Idag ska jag klippa mej, äntligen..luggen har blivit för lång så jag måste dra den åt sidan hela tiden. Vill inte det, vill ju ha den vid pannan och ingen annanstans. Växer ju som ogräs.

Känns som dom flesta är borta under min födelsedag, kanske ska skita i och fira mej ändå.
Nej, men det känns bara lite tråkigt! Får se vilka som dyker upp och inte.

Nu ska jag jobba vidareeeee. Hej svejs!

Ny morgon.

Ny tidig morgon med halsont och smått ont i skallen. Kände av det redan igår när jag skulle sova.
Hoppas jag inte blir sjuk!!!!
Blev en liten sväng till Djurgårn igår med Anna, resten svek ju. Gore, Cribba och Mange kom senare och vi drog till Max för dom skulle käka. Tog en jordgubbs milkshake men den smakade körsbär.

Sen hem och kollade på Wallander, missade 20 min av början. Tråkigt eftersom det var den enda Wallander jag inte har sett tidigare. Trodde jag hade sett alla, men icke dåååå!

Nu sitter jag här med min fil. Eller musli med fil skulle man kunna kalla det. Mer musli än fil faktiskt. Ska läsa tidningen nu sen föna håret och sånt. Var tvungen att tvätta det eftersom håret stod åt alla håll när jag vaknade, haha!


Grappa.

Blev en sväng till Grappa igår med morsan och moster. Käkade lite och så. Mysigt ställe faktiskt. Aldrig suttit i själva matsalsdelen förut. God mat och god dricka, kan det bli bättre?

Fint väder idag och jag sitter fortfarande i morgonrock, typiskt. Men ingen vill göra nåt eller så är alla på vift någonstans.
Se vad vi ska äta idag, börjar faktiskt redan bli lite småhungrig..
Filling gick och la sej igen, han somnade väl runt 7 imorse, sen kommer den där musikkoren och spelar precis utanför huset vid kl 10 så han kunde inte somna om. Så nu har jag tråkigt igen och är helt ensam.

Plus att jag är sur på Byron, han spyr jämt i soffan. Hoppa ner och spy på golvet nästa gång,  tack!
Det kan väl inte vara så svårt? Daah.

Djurgår´n ikväll, med lite kubb och sånt. Kul! :)

Promenix.

Dagen har börjat lugnt och skönt. Varit på stan och ätit en mjukglass med Alex, Ronja och Sofie. Sophia kom senare och vi gick till stadsparken och satt där en stund. Blev faktiskt kallt efter ett tag. Skulle åka iväg med mamma och äta men hon är för bakis just nu. Kul! Blev tacosrester från igår istället, så länge. Men det är inte dumt det heller.

Får se var kvällen bär av.
Tja!

Min långfredag.

Det är jämn vecka, vilket betyder att jag jobbar till 16.00. Så tråkigt, men skönt att det är fint väder så vi kan vara ute med ungarna. Ska jobba med Agitta (Birgitta) så det kommer att blir kul :) Ska även hinna med att hinna klart med dom nya "sångkorten" jag håller på med, dom gamla måste vara från -65 när dom öppnade förskolan ha, ha!  Snart klar, ska bara göra några till och sen plasta in så dom inte går sönder efter en användning.
Barn är ju barn... joråååsåatteee....
  
Denna fredag kommer att bli lugn eftersom jag slutar så tidigt, annars vet jag inte alls vad som händer i helgen. Men ska inte ut på krogen. Ska nog inte festa förns när jag ska fira mej.
MEN HALLÅ ELINA, SÅ LÅTER DET JÄMT!!
Jag vet, men man kan ju alltid hoppas på att jag klarar det denna gång.

Jag är sur, min frisör har inga tider alls på hur länge som helst lät det som. Jag som ville ha mitt hår klart till min födelsedag och sommaren. Får se om det kanske går i början av juni. Men satt och tänkte igår, alla som färgar håret eller klipper sej kort ångrar sej. Kommer jag också göra det? Nog lite tur att det inte fanns någon tid nu så jag kan tänka lite, men ska där emot klippa mej på tisdag, fast inte kort, bara luggen och det som växer som ogräs.

Tjolahopp tjola hej.


Maj, maj måne.

Så var det äntligen maj. Känns lite mer som vår när det blir ny månad, särskilt då det börjar närma sej sommaren. Bal, student, midsommar + alla utflykter och sist men inte minst;
SOL & BAD.
Studentdagen är en dag jag vill uppleva en gång till, skulle gärna gå om ett år i skolan bara för att få känna det där pirret igen. Man är så nervös så man vet inte om man ska skratta eller gråta. Men tillslut brister det i alla fall och all press som varit bara försvinner. Sen är det bara att slå klackarna på flaket en gång för alla. Hoppas årets studenter får lika bra väder som vi som gick ut -06. 25 + och strålande sol. Blev många vätskepauser på flaket, men det behövdes.

       

Så gick det till och så var det!



Nu så är helgen slut och det är endast tre arbetsdagar innan nästa helg är här igen. Inte helt dumt faktiskt.
Igår var jag och Filling och åt hos hans mamma, var jättegott. Åkte in till stan ganska skapligt, runt 21. Åkte hem till Matte Karlsson där det var ett par stycken. Kul att träffa Johanna och Jenny från gamla klassen.
Gick senare till Michis och var där ett tag sen vidare till krogen. Var faktiskt riktigt kul och bandet som lirade spelade gamla låtar. Mår bra som en nötkärna idag och det trodde jag verkligen inte när jag skulle lägga mej inatt. Men jag hade tur.

Nu håller jag på att tvätta, eller inte jag, utan tvättmaskinen.  Väntar på att Christian ska komma hem så vi kan laga lite mat.

 Onyktra på dansgolvet. Oja!