Lång fredag.

Idag blir det en lång fredag, fast med lite barn. På min hemvist är vi bara 8 st av 30, så det är lugna gatan så att säga.
Slutar halv 7 ikväll, när det är mörkt och regnet och snön öser ner..Hoppas på att få skjuts hem.
Jag tror att jag ska trotsa regnet och gå ut med dom äldsta på min hemvist (2 år). Dom älskar att hoppa i vattenpölar och bara strosa omkring i buskarna. 
   Kvällen kommer att bestå av god mat och en lugn kväll. Imorgon sak jag skjutsa mormor till kyrkogården och sen troligtvis åka till Stockholm med Daniella. Efter det blir det lugnt, eller fest. Har inte riktigt bestämt mej än. Har varit så skönt att bara ta det lugnt och vakna pigg och fräsh. Vi har ju tagit det lugnt dom senaste 3 helgerna. 
  
För övrigt händer det inte så mycket i min vardag, just nu!

En dag med Katta.

Vaknade tidigt idag, redan vid 8. Det var jätteskönt och jag var pigg! Åt frulle i lugn och ro och kollade på Nyhetsmogon som vanligt. Gjorde mej iordning och åkte med Katta, Lina (hennes syrra), mamma och Ella till Julita marknad. Fanns inte sådär jättemycket att se, men det var skönt att komma iväg. Efter det åkte vi till Ikea och handlade lite. En tjej kommer aldrig från Ikea tomhänt. Handlade en ny skärbräda i trä eftersom dem gamla hade spruckit rejält, nya vinglas eftersom Filling pajjat fyra stycken och lite småprylar bara. Har varit borta från klockan 12-20 och haft det bra. Nu sitter jag och kollar på "Stjärnor på is" vilket jag aldrig trodde att jag skulle se. Men faktiskt så finns det inte så mycket annat att titta på. Väntar bara på att Filling ska komma hem så vi kan bada skumbad, ha tända ljus och pussas lite.
Nu är det andra helgen i rad vi är hemma och bara ÄR! Ingen fest, inget planerat under kvällen, så SKÖNT!


Negativ.

Idag är jag allmänt trött på allt och alla. Det har varit jobbigt på jobbet igår och idag. Många sjuka och många vikarier vilket leder till att dagarna blir helt kaos.Speciellt när jag och Matilda har tre stycken inskolningar som mesta dels gråter. Det har det varit lite tufft, MEN, vi har klarat av dagen och det är huvudsaken!
Ett barn kräktes idag, likaså en personal så nu härjar magsjuka också. Vi har redan ögoninflamationer, hög feber, ont i huvud och hals...ja allt känns det som!
Sen ser det ut som en soptipp här hemma också...


Väldigt negativt inlägg idag.

/En trött och sur Elina

Så glad.

Jag är sååå himla glad! Fick reda på idag att jag ska få fast jobb den 6e december.
Jag behöver aldrig oroa mej för att inte ha någon inkomst, inte ha betald semester, inte ha ett jobb att komma tillbaka till efter graviditet...ja allt! Iiih, är så glad! Tack! :)
Nu kan vi köpa hus älskling!

Så himla trött.

Jag är så himla trött idag. Har inte sovit så bra inatt, drygt två timmar. Slutar halv 5 idag, har planering mellan 15- 16.30 och vi ska förbereda till föräldrarmötet som vi har nästa måndag. Jag har tänkt hela dagen på att få komma hem och vila lite på soffan efter jobbet. Nyss fick jag reda på att vi har kvällsmöte ikväll igen! Jag får aldrig vara hemma. Det är bara jobb, jobb och jobb hela tiden... Möten efter möten, kurser efter kurser. Men det är väl bara en period just nu, hoppas jag.
Nu ska jag gå upp till min chef och hämta en läroplan.
Tjing!

Lugn helg.

Tar en paus från allt läsande på diverse sidor och lite tittande på "Hål i väggen"....

Det har varit riktigt skönt med en lugn helg. Jag och Filling har varit hemma båda kvällarna och pratat lite "allvar" och kollat på film...ja, haft det allmänt mysigt. Var länge sen vi bara var hemma två kvällar och tagit det lugnt. Igår träffade jag mamma, vi gick på stan och åt en god sallad från Sylvia. Idag har jag varit ute och gått en låååång promenad med Lina (gick över 10000 steg på räknaren). Vi hade så mycket att prata om att vi umgicks i över tre timmar. Trevligt!

Min lilla gumma ligger bredvid mej och sover, så söt!


Tidig morgon.

Jag vaknade hur tidigt som helst idag. Det är lördag, jag får sova hur länge jag vill, men så vaknade jag redan innan 7. Det är väl bara en vana att vakna vid den tiden. Nu sitter jag och äter frulle och tänkte kolla på Nyhetsmorgon på 4an, fast just nu är det barnprogram. Skit tråkiga och snart kommer Pokémon, fy fan.
Vet inte vad jag ska göra idag. Filling ska fixa med nya bilen, lyfta över stereoprylar, extralampor och sånt tråkigt till nya bilen. Får se vad vi hittar på ikväll!

Bra.

Kolla in reklamfilmen på www.iq.se. Finns precis i början.
Så himla bra..festar och får ångest över handlingar som hänt under kvällen! :)

Fest!!!

Seg vecka.

Denna vecka har gått segt. Känns som att jag inte har varit hemma någonting på jättelänge. Haft kvällsmöte med hemvisten i måndags, TRAS- cirkeln igår och idag ska jag träffa Katta efter jobbet. Vet inte än vad vi ska hitta på... 
Just nu har jag hoppat in på A-K´s schema, för Malin är tillbaka! Kommer att stänga var 3e fredag, vilket känns mindre kul... Suck! Speciellt när Gamla Stadens förskolor ska ha julfest den 12 dec. Då ska jag så klart stänga. Hinner inte ens hem för ens festen börjar! :(
Nu vill jag bara ha helg. Ligga i soffan och mysa eftersom regnet ska ösa ner och det ska vara kallt. Alltså riktigt höstväder...
Nu orkar jag inte skriva mer...

Miss you! ♥

Knäckt.

Nu har jag knäckt en Smirnoff!
Visst ser det gott ut?


Skickat in bilder.

Nu ,efter snart ett års tid, har jag skickat in massor med foton som jag tagit under året. Visst, jag har inte skickat in alla, då skulle det gå på flera miljoner. Har valt ut dom bästa. Förstorade även fyra stycken bilder. Allt gick på 160 kr, hur billigt som helst. 240 bilder kommer jag att få. Dom första 100 fick man gratis, så det tackar jag för!

Imorgon ska jag till jobbet. Slutar halv 4, sen får jag se om det blir lugnt eller Rosenström-fylla på Harkan.

/ € ♥

Fel gardiner.

Idag fick jag sån där julkänsla. Jag vill mysa till det här hemma och ta upp julstjärnor, ljusstakar och klä granen.
Det är så mysigt med allt det dära. Det är bara två månader kvar så jag ska nog kunna stå ut.

Köpte nya gardiner till vardagsrummet för över en månad sen. Idag när jag ändå var hemma och inte hade något speciellt för mej så började jag stryka panelerna. När jag väl satte upp dom så passade dom inte som jag trodde att dom skulle göra. Dom var för mörka och passade liksom inte alls. Köpte duk i samma mönster samtidigt som jag köpte gardinerna, den är fin och mycket ljusare beige än vad gardinerna var. Usch! Bara att ta ner, vika ihop och upp med dom gamla igen! Nån som vill köpa?
Ska ner på stan i helgen och kika efter ett par nya gardiner och köpa blommor till vardagsrummet. Känns som att blommorna som står i fönstret nu, har gjort sitt. Garderobsblommor som är snart 2 år och halv gul-gröna. Jaja.


Så här ser gardinerna ut.. Beige, brunt och vitt. Från Hemtex.



/ € ♥

Några steg.

Igår när jag kom hem från jobbet hade jag sån sprängande huvudvärk att jag somnade på en gång. Filling väckte mej tre timmar senare för jag hade telefon och så undrade han om jag ville ha lite mat. Jag gick upp, åt, kollade på tv en stund, men huvudvärken var inte borta. Det gick inte att sova sen på "sen-kvällen". Huvudvärken sitter fortfarande i, har varit hemma från jobbet och har bara legat i soffan och halvsovit och kollat på tv. Jag vet att man inte ska kolla på tv när man har ont i huvudet, för det blir inte bättre. Men vad ska man göra? Titta in i väggen? Tur att jag har två katter som tassar omkring lite, jag är liksom inte ensam på samma sätt då.
   Jaha, det här med stegräknaren. Jag vill knappt skriva upp dagens steg på pappret... just nu har jag kommit upp i 684 steg, i vanliga fall brukar jag gå minst 10.000. Jag har alltså inte ens gått en tiondel av en vanlig dag. Suck! Inte undra på att man växter på brädden lite här och var.

Snart kommer pappa förbi och ska hämta snuset som jag köpte på Cinderella, han har även med sej mat till mej .Jag vet inte när gubben i huset kommer hem, därför tackade jag ja till erbjudandet när han frågade om jag ville ha något.


Hängig.

Sitter på jobbet. Väntar bara på att få sluta. Drygt tre timmar kvar på dagen, kommer jag att orka?
Kroppen hänger inte med och jag känner mej inte alls så närvarande. Hade jag inte haft ett socialt jobb skulle jag nog inte klagat lika mycket, men just nu känns allt piss.

Har gått med i stegräknar-tävlingen på jobbet. Alla som ville vara med fick en stegräknare. VI är indelade i lag och har lite tävlingar. Ganska kul att se hur mycket man går under en dag, från morgon till kväll!
Är även med i EKAF´s "gå och cykla till jobbet", där jag vann resecheckar för 3000 kr förra året. Hoppas på det igen, eller varför inte en ny cykel? Men jag är glad att jag får röra på mej...

Regnig söndag.

Jag tycker inte att det spelar någon roll att det regnar på söndagar, det händer oftast ingenting ändå. Söndag är en dag som går ganska sakta. Man väntar liksom bara in måndagen och jobbet. Idag sov jag ut till 10, vilket var skönt. Halsen börjar kännas bättre som tur är.
Det var bra att bi åkte på kryssningen mellan fredag och lördag då det var bra väder. Nu är det storm på väg och då är det nog ingen höjdare att vara ute på sjön. När vi kom till terminalen i fredags såg vi lappar uppsatta lite här och var om att det skule vara TV- inspelning på kryssningen. Så vi kommer säkert med på kanal 5 i nästa säsong av "Färjan". Kul!
Alla som åkte hade hytterna bredvid varandra. Jag, Filling, Niklas, Matte och Martin satt i ena hytten och förfestade lite. Vi började att härja lite med hejarklacken från Hipp Hipp. Moster T hade sagt till mamma att det satt ett huligangäng längre bort och skrek (alltså vi) haha! Mamma var inte så nöjd, men klockan var ju bara halv 9, så vad gör det.  Strax efter kommer vakterna och säger åt oss, men inte för att vi härjar eller för att vi dricker alkohol i hytten, utan för att vi spelade egen musik (som inte alls var hög). Ifall något larm skulle gå så skulle vi inte höra det, men strax efter satte vi å den igen.
Vi dansade, drack och speade black jack..eftersom jag hade svinont i halsen och var allmänt förkyld så la jag mej vid 1 någon gång, men jag fick inte sova. Mamma skulle berätta hela hennes barndom för mej och vid 4 fick jag sova.
   Vi hade en kul kryssning och det blir väl en sanrt igen!

Tog inte så många bilder
och eftersom det var jag som tog dom flesta med min kamera så är jag knappt med på någon..
Bjuder på mer när jag fått bilder av dom andra...
















Kryssningen är gjord.

Nu har den efterängtade kryssningen ägt rum. Jag berättar mer om den imorgon för nu ska jag kolla på film och bara ha en mysig hemmakväll. För 5 år sen blev jag och Filing ihop...vi tänkte först äta ute någonstans, men det var tur att vi inte hade bokat bord, för efter att vi precis ha kommit upp från badet så känner vi oss helt slut. Det blev pizza förut, vilket är så himla romantiskt. Men det gör inget, vi har inget sånt förhållande ändå. Ni vet med blommor, små presenter, förlovningar etc.

Yaya, filmen väntar...tjing!


Ont i halsen.

Igår var jag jättetaggad av att vi ska åka iväg på kryssning idag. Inatt vaknade jag av att hela halsen hade svullnat upp och värkte som fan. Har sovit lite till och från och har nu varit vaken sen 7. Jag får knapra ipren hela dagen och imorrn och hoppas att jag kan ha kul ändå. Jag har knappt haft en förkyldning sen mars och just idag kommer den, när det roliga händer. Perkele!