Trött, eller vad.

Det blev inte mycket sömn inatt heller. Jag har liksom blivit hyperaktiv på kvällarna när jag ska sova så det har inte gått så bra. Kanske för att jag går mina kvällspromenader. Jag tycker att jag borde bli trött av dom, men det ger en helt annan effekt efter att ha varit hemma någon timme. Idag när jag kom hem från jobbet åt jag lite sallad från igår, somnade i soffan och har sovit i drygt tre timmar. TVn har varit på och jag har inte ens hört den, då har jag varit trött kan jag säga.

Nu då? Ja, jag är lite i en typ av halvnyvakenruffsigihåretsminkiansiktet- form, men jag ska snart hoppa i skorna och ta en promenad. Idag går jag med mamma. Det är skönt med sällkap också...men jag kommer sakna musiken....liiite!


Kvällspromenad.

Är hemma efter en timmes prommenad ikväll igen. Hur skönt som helst. Det är varmt ute och jag har gått jättefort till bra musik. Kan en vardagskväll kännas eller bli bättre?..Nae!
 

Vill du ta en dusch Elina?
- Ja, tack!

Love it.

Nu ska jag ta på mej walkingskorna och gå ut på en promenad själv. Har kirrat massor med musik i mobilen. Nu ska jag ut och rensa tankar och bara vara. Det är jag och Volbeat ikväll. Bra tempo..Love it.

Ja, jag bara ÄR..helt enkelt.

Jag vaknade för ungeför en halvtimme sedan. Så skönt att få sova ut. Har inte gjort det sedan semestern  bara för kryssningarna och jobb. Jag ligger i sängen och har nyhtesmorgn på utan ljud, jag har katten bredvid kudden, datorn i knät med musik från Winnerbäck. En härlig start på dagen i min ensamhet. Min jobbarkompis Natalie sa här om dagen att hon alltid har saker att göra efter jobbet eller på helgen. Familjen, skjutsningar hit och dit, träningar, städning, trädgård, ja you name it. Och att jag inte har något för mej alls. Bara ÄR. Gör vad jag vill när jag känner för det. Sa till henne att vi säkert kommer ha ombytta roller om några år. Då sitter jag där med min familj (förhoppningsvis) och har fullt upp varje dag och ingen lugn stund medans hennes barn blir äldre och sköter sej själva. Då får hon sin egentid igen. Just nu ÄR jag bara. Gör lite av det jag känner för, som får mej att leva och må bra. Jag trivs med det, just nu. Jag lever gärna så här i några år till!

Snart ska jag fixa lite frukost; juice, ägg, te, special K och en macka med ost och skinka. Jag bara älskar helgfrukost. Ska ut på en promenad på någon timme med musik i hörlurarna. Kanske att jag svängen förbi systemet redan då, eller om jag tar det senare. Innan 3 i alla fall! :) Ska hem till Lina ikväll. Vi har inte setts på hur länge som helst. Vet inte varför det har blivit så (?). Det ska bli kul att sncka skit och dricka "några" glas vin. Vi kanske går över till Elin senare där Jeanette och "dom" är. Okej, jag har party mood on, så det så!




Mycket nu.

Trött, trött och åter trött. Jag är slut i huvudet. Det är mycket att göra på jobbet just nu. Nya barn och gamla barn som kommer tillbaka efter semestern. Det är lite ledsamt för dom. Snart blir det bra, jag vet det!
Var hemma hos Sari och firade kusin vitamin och henne igår kväll. Det bjöds på paj, sallad och glass till efterrätt. Hur gott som helst! Efter det blev det en power walk med Daniella. Skulle gå med mamma och moster T men vi gick ifrån dom ganska direkt. Det är skönt med promenader. Jag har diciplin nu, jag sköter det här snyggt. Varje morgon går jag till jobbet, på lunchen, hem och på kvällen. Det både känns och märks redan nu efter tre veckor. Vågen blir bara mer och mer vän med mej. Wihooo! Jag är hungrig. Sitter och funderar på om jag ska laga mat i den här stekheta lägenheten eller om jag ska gå ner till Lökens och köpa en sallad. Hmm..ja. Hur gör jag? Jag får se helt enkelt.

Någon som vill festa med mej i helgen? Caaaaaall me!

Kryss nr.2

Jag är verkligen dålig på att uppdatera bloggen. Jag har liksom inte haft någon ork på sista tiden. Kryssningen med Alex och Såppan var rolig. Man har ingen koll alls på vad klockan är när man åker färja. Klubben stänger klockan 5 , så det är inte så konstigt att man hamnar i säng sent. Vi var i alla fall helt döda på lördagen och det blev ingen fest på hemvägen. Någon grogg och gin för att återställa kroppen...för ett tag! Jag fick även en snyting på dansgolvet, men inte med flit. Sprang in på toan med Alex och  torkade blod ur näsan. Jag har fortfarande ont i näsbenet och huvudet! Det syns inget i alla fall, som tur är.



Bussen var försenad. Sura miner..japp japp.

När bussen väl kom så blev Soppan asglad.

Lite drinks utanför terminalen.

Elina kirrar musik,

Gruppbild.

Hangover.... jaa imorn så.

Drinkssss.

Såppan lackade på chirren.

Cool.

5802, tillägnad Sofie.

Drinkssss.

Gruppbild.

Såppan skålar.
Åh, alla mina killar! Haha!


Vi saknade dej Sofiee!
 Och jaa, jag mår fortfarande dåligt för att jag raderade alla enheter på förra kryssen. Sluta påminna mej!

Galaxy dårå.

Lördagen var varm, solen stekte. Jag pumpade musik hemma från klockan 10 på morgonen tills att bussen skulle gå från busstationen vid 16. Mötte upp Alex, Sofie och Sophia. Det var öde på busstationen. Brukar alltid vara 2-3 bussar när Cinderella och Birka åker. Aja, vi fick mer sällskap från Strängnäs. Tiden gick snabbt och vi gick på båten efter ett par cider ute i solen. Mat, tax-free och styling, sedan party i hytten. Mina högtalare överröstade nog många. Eller skulle ha gjort, kanske jag ska säga. Vi hamnade lite utanför korridoren där alla partypeople höll till, men vi hade roligt i alla fall.
Alex och jag gick inte och la oss under hela natten. Vi skulle, men blev "utkastade" av Sofie och Sophia. "GÅ UT ELLER SOOOV", ja vi festar vidare tyckte jag. Hamnade ute på däck i solskenet klockan 7 på morgonen och drack Gin, alldeles underbart. Dagen blev ganska seg, det hände inte så mycket. Bussresan hem var den värsta jag varit med om. Kändes som att vi åkte 1000 mil. Väl hemma så somnade jag som en stock, och var inte alls pigg på måndagen.

Okej, bilder säger, som ni vet, mer än tusen ord, så here you go!





























Alla bilder är från Alex. Jag själv råkade ju radera bort alla "enheter". Jag hatar mej själv för det och jag vet andra som gör det också. Men jag var ju inte mer än en människa...full..också...hmf.

Snart så.

Idag ska jag uppdatera galenskaperna från kryssningen. Jag mår faktiskt bra nu, men ligger efter i sömn. Jag är trött. Ska bara jobba klart och gå hem så ska ni få se..
En liten parantes...Alex, Såppan och jag drar på kryssning på fredag...igen! Haha.

DÖD.

Jag är helt död efter kryssningen under helgen.
Jag sitter på jobbet och vill bara hem, hem, hem!
Skriver mer sen och lägger upp bilder, när jag orkar!!
 Tack tjejer för en rolig och galen resa!




H-O-T!

Jag vaknade för ungefär en timme sedan. Solen skiner och det är redan 25 grader ute i skuggan. Har precis ätit frukost bestående av smörgås, special K och ett glas juice. Det var skönt att få sova ut efter fem dagars arbete. Det har visserligen varit lugnt på jobbet, men det är alltid skönt att få vara ledig.
Jag vet inte om jag orkar gå till mammas gård och sitta i solstolen nu, det är nästan för varmt. Det fläktar aldrig någonting där inne på gården, helt vindstilla. Det känns som att jag kommer smälta bort om jag går dit.  Jag inväntar i alla fall eftermiddagen då Alex, Sofie och Sophia och jag åker med bussen till Galaxy. Jag är hur taggad som helst, ska bli underbart roligt! Ska packa ner mina datorhögtalare så vi har lite musik i hytten. Hoppas bara inte att någon "fejk-Anita" (ordningsvakten från Cinderella) kommer och säger åt oss. Jag har bara fått tillsägelse en gång när vi åkte. Det var när vi åkte ett helt gäng. Jag, Filling, Niklas, Matte, Martin, Jeanette och Emma satt i killarnas hytt och härjade från Hejarklacken i Hipp Hipp. Moster T undrade vad det var för huliganer som hade hytten nära dom. Hahaha! Det var bara viii! I vilket fall som helst så fick vi tillsägelse av någon vakt och vi fick vara lite tysta.

"Vem får inte gå in på syyyysteeeemeeet?"
HUNDEN, KATTEN, GLASSEN. HUNDEN, KATTEN, GLASSEN!

Ja nu så ska jag fixa lite med musik. Har ju inte tankat något på länge eftersom jag bara lyssnar via spotify nu.
Idag/kväll/natt/imorgon  ska jag ha superkul. Tänk på oss!

Ihjälbiten.

Det blev en tidig morgon idag igen. Var på jobbet till 06,30 och jag var ganska trött. Hela dagen har gått bra och nu är jag superpigg helt plötsligt. Förstår inte det där. Har varit hos mamma och ätit lite mat, sedan åkt och firat Michis en stund.
Det har varit hur fint väder som helst idag. Imorgon blir det korta shorts och linne på jobbet vill jag lova. Solen ska skina hela dagen och hela helgen. Superbra när vi åker på kryssning.
Det kliar lite överallt på mina ben och armar. Gick i skuggan i fem minuter igår och alla myggor anföll mej. Jag är ihjälbiten. Det kilar och kliar, vad ska jag göra? Hoppas dom försvinner snart.
En arbetsdag kvar, 8-16,30. Kanske blir en sväng ner på stan på kvällen för ett glas vin eller två. Å- festen, Eskilstunas årliga "folkfest" sätter igång. Det bästa händer nästa helg, så det gör inget att jag flyr stan i ett dygn.


Promenad i värmen.

Slutade vid 1 idag, så himla skönt. Hann bara hem och byta om till "träningskläder" bestående av walkingskor, byxor och linne. Jag mötte upp Alexandra och hennes fina hundar och tog en lång promenad i Vilsta. Ronja och Stella fick bada och dom var hur nöjda som helst. Varmt var bara förnamnet, så det blev en kall dusch när jag kom hem.

Idag ska mina kära vänner gå ut på krogen. Jag vill också följa med, men varken kan eller har ork. Började halv 7 idag och gör det imorgon också, så jag kan inte ens vara med en liten stund. Helt slut i huvudet. Hoppas ni får en rolig kväll och tänk lite på mej som är hemma framför tvn och kanske sover. Jag längtar till lördag...
OM jag gör.

Skönt med rutiner. Kanske.

Nu har jag jobbat i två hela dagar. Det känns både bra och lite ångestframkallat. Det är skönt med rutiner igen.. Vakna tidigt, lägga sej skapligt och för en gång skull känna sej trött. Promenaderna har kommit igång, både på jobbet och på kvällarna. Det känns bra! Men... det fina vädret och värmen har kommit så jag hade faktiskt velat vara ledig i en vecka till...eller två. Jag tackar gud att jag inte står i en industri eller på ett lager och häckar.. Jag har tur att jag har det jobbet jag har.

Jag ser så mycket fram emot lördag. Vi ska ha jättekul sejjor!

Sommaren med Göran.

En sommar med Göran vore ju inte helt fel, hihi. Nej, men den filmen var bra och rolig. Exakt min humor och tydligen alla andras? Tog ett glas vin på Grappa innan och sedan hamnade jag och F på Nybron. Käkade mat och drack mera. Jag ska erkänna en sak. Det var första gången jag och F var på bio tillsammans. Vi har varit ihop i dryga sex år och aldrig gått på bio. Hallååå, det är väl typ det första man gör när man inleder ett förhållande? Mjaa... inte när det finns, eller fanns, Swebits och alla andra nedladdningssidor. Skönare att vara hemma och ligga i soffan istället för att sitta och bli störd av tusen andra människor. Nu sitter jag hemma och lyssnar på lite musik, allt möjligt, och ska snart till Å-bryggan och möta upp Gåre, Micke, Marko och Kim. Hoppas på lite drag där!