100 års kalas.

Den 2/2 fyller mamma och moster T 50 år och det ska firas med pompa och ståt idag.
Platsen är på Odd Fellow och det kommer mycket folk. Mat och dryck och mycket dans.
Jag har inte festat på jättelänge känns det som, så det är dags nu. Kommer bli kul att träffa alla och det kommer vara folk man aldrig sett förut...gamla vänner till M + T.
Igår hjälpte jag mamma och Tuula att ställa upp bord, stolar, ställa ut tallrikar, bestick, servetter, glas och nästan allt är förberett och klart. Vi kom hem runt 22.30 igår. Jag var inte alls trött så jag hängde med upp till mamma, efter min perfekta fickparkering på trånga söder, och målade naglarna och snackade skit. Måste bara tillägga att jag är/var sämst på att fickparkera. Gjort det EN gång med bilskolan och det var ca 3 år sen, men igår gick det..
När jag kom hem stod tvn på i sovrummet. F sov som en stock och jag somnade skapligt fort jag med.

Köpte en ny klänning igår på MQ Kate & Paris, jättefin. Har kollat på den länge men har varit lite för dyr. Så igår hängde den på rea- ställningarna och bara ropade på mej! Tur att det var en 38 som var kvar. Bild kommer sen.
Synd att ingen av mina kompisar som jag fick bjuda med kommer till festen :(

Jaja, jag räknar med en rejäl bakfylla imorgon. Tjing!


Tre kronor.

Igår kände jag mej bra för första gången på hela veckan!
Jag har bara varit hemma och varit sjuk, så jag kände att jag var tvungen att få komma ut i friska luften.
Lina och jag bestämde under fredagen att om jag mår bra så åker vi till huvudstaden på lördagen. Jag kände mej bra så vi åkte redan klockan 9 på morgonen. Vi passade på eftersom det bara kostade 25 kr dit och 25 kr hem. Egentligen var vi tvugna att ha SJ Prio kort (såg att det stod det på biljetten) men det visste inte jag när jag bokade. Tur var så sa dom ingenting om det och vi åkte utan problem. Shoppade loss en hel del och köpte lite allt möjligt. Letade dock efter ett par tights med "jeansmönster" men det var slut överallt, för jag hittade inga. Får kolla här hemma istället.
Det största skälet till att vi åkte var för att jag skulle köpa present till 50-års festen på lördag. Mamma + moster fyller år och ska ha en stor fest, vilket kommer bli jättekul!
När jag kom hem igår så var mina ben trötta och jag orkade inte göra någonting. Var hemma och låg i soffan, vi gick och la oss ganska tidigt.

Idag där emot, har jag inte gjort så mycket. Satt in 300 bilder i ett nytt fotoalbum och skrivit kommentarer. Alla bilder som jag hade fick inte plats, så jag måste köpa ett album till.
Jag vill ut och gå en PW men ingen verkar vilja med...så ja..jag får väl gå själv eller strunta i det.

Imorrn är det dags för jobb igen, roligt! Mindre kul är att vi har APT på kvällen i 2,5 timme :(


 

Lite av vad jag handlade i Sthlm...

   
Skor till sommaren, klänning (har redan en svart, REA), mysdress REA

Köpte lite annat till hemmet också. Gardiner, tulpaner, kökshanddukar, disktrasa etc...etc..

Jaha, feber igen då!

Kom tillbaka till jobbet för tidigt. Direkt när jag började anstänga mej kände jag att jag inte var riktigt frisk...
Men vill ju så gärna jobba, hatar att vara hemma och dö.
När jag kom hem hade jag 38 i feber igen, så det blir till att vara hemma imorrn och ta det lilla lugna heeeeeela helgen. Men det har ju blivit en vana nu..inte festat på länge. Vilket är riktigt skönt. Vakna pigg och utvilad varje dag och min mage har inte krånglat på jättelänge nu. Wohooo!

Nej nu ska jag mysa med lilla gumman min...


Aj, aj, aj!

Åh vad jag hatar att vara hemma! Nu är febern borta, huvudvärken är borta och halsvärken är borta.
Men... så kommer det dära MEN, jag har sån himla mensvärk och vet knappt var jag ska ta vägen!
Aldrig haft så här ont i hela mitt liv. Det är väl så det känns att vara kvinna!









Jag vill ha sommar, semester, uteserveringar, fest, sol, värme, impala, hus , klänningar, grillkvällar, vin och en sak till.








Heldag med Sandra.

Sandra kom och hämtade mej igår, vi åkte till Tuna Park och kollade lite snabbt bara. Vi lunchade på Amarant (?) och Sandra köpte en dvd till Melba som fyler 1 år. När vi var klara handlade vi tacos på coop som vi skulle äta senare på kvällen. Åkte med Sandra hem till henne och vi vilade lite innan Kim och Filling kom. Började färga håret på Sandra och sen började jag med min utväxt. Emellan där hann vi med handbollen, mat, körslaget och lite glass.
Jag körde hem för Filling drack ett par öl. Blev film och läggdags vid 1 kanske. Skönt med en lugn helg igen, tror det är 4e helgen utan fest.
Idag har jag ont i halsen, ont i skallen och börjar bli förkyld...det var ju bara det som fattades! Suck!


Spöken.

Igår slutade jag tidigt på jobbet, 12.45, jätteskönt! Hälsade på mamma en stund, hon är sjuk. Pratade om lite allt möjligt.
På kvällen åkte jag och F och hälsade på hans mamma, skulle byta bil i Eklången så vi passade på att svänga förbi där. Vi pratade om spöken och sånt, eftersom det spökar i hennes hus. Hon hade en lista från vilka som bott i hennes hus från 1700-talet. Två barn hette samma och dog båda två i ett års ålder..fast ett x antal år emellan. Hans mamma har hört någon som smäller i något, kastat ner saker för trappan etc.. Några som bott där föut flyttade för att dom stötte på en liten flicka på övervåningen hela tiden. Jag tänker aldrig sova där, det är en sak som är säker! Kanske om jag är riktigt wasted! Rinkesta slott ligger några hundra meter ifrån henne och där spökar det också! Var med på nåt sånt program på TV4+...
   Jag somnade i alla fall kl halv 9 i soffan hemma under en film vi kollade på. Halv 12 gick jag in och la mej i sängen och vaknade vid 8 idag. Himla skönt. Tidigt och utvilad.

Precis duschat och ska börja fixa mej lite. Ska träffa Sandra och umgås lite med henne under dagen.  Ikväll får jag se vad som sker, inget planerat och känner inte för någonting...egentligen!

En till.

Fick precis ett glädjande telefonstamtal. Våra kompisar ska ha barn efter sommaren.
Så himla kul för dom och hoppas att allt går bra!

Jag menar...när blir det min tur? Alla verkar skaffa barn just nu.
Jag vill också bli tjock och ful och få en stor mage..


Börjat jobba igen.

Det känns lite segt att börja jobba igen efter 19 dagars ledighet. Men på ett sätt är det ganska skönt att komma in i dygnsrytmen igen.  Igår hade Gamla Stadens förskolor en heldag i Munktell. Dagen handlade om barns språkutveckling och det var intressant. Fick lite tips på hur vi kan jobba med barnen. Idag var en vanlig dag, fast inte så jättemycket barn. Natalie och jag började med inskolningar av två barn. Under våren kommer två till.

Efter jobbet följde jag med mamma till sjukhuset en snabbis, sen hem för att äta. Nu är jag astrött, skulle kunna sova nu men vill se ett program kl.21. Imorrn är det redan fredag, veckan gick fort, haha! Slutar kl.16. I helgen har jag inga planer, funderar på att endast ta det lilla lugna.

Festlig måndag.

Måndag är lika med fest, ialla fall när man är ledig :)
Jag, Filling, Alex, Lina, Jimmy och Rasmus var här och drack lite vin/öl och snackade skit.
Sen blev det en del bilder också..som vanligt!
Blev ingen utgång, men vi gick till stan och lämnade Lina på Time out och Alex och jag gick till Statoil.
Mosbricka, yammie! Det var svinkallt som fan...




















Ego denna gång..sorriih!

Fy fan.

Jag sitter vid datorn, kollar runt lite...
Har tvn på samtidigt och det är ett program på 4an. Det handlar om gamla tanter som köper "dockor"  som ser väldigt verklighetstrogna ut, specialdesignade typ! Dom är överlyckliga över att få ha ett "barn" igen. Dockan sover, badas, matas och ligger i vagnen under promenader på stan. Fan vad sjukt! Var är världen på väg? haha
Visst, någon av dom kanske inte har kunnat få barn i sitt liv, men är det verkligen alternativet? Jag skulle hellre adoptera i så fall!



Kolla temperaturen!

Kolla temperaturen under måndagsnatten.
Så kallt har det fan inte varit under tiden jag har levat, haha!


A-K och Axel.

Tidigare idag träffade jag min jobbarkompis Anna- Karin, som nu är mammaledig till Axel 2 månader. Vi fikade på tingsgården och pratade lite om allt mellan himmel och jord. Axel låg och sov hela tiden, så himla söt. Efter någon timme gick vi ner till stan och kollade rean, fast på barnkläder. Hon hittade tre fina bodys. Malin, också jobbarkompis, skulle ha varit med, men mådde tyvärr inte så bra. Hon är gravid, som många andra just nu. Ja, jag är avis!

Ikväll händer det inte mycket..Har haft ont i huvudet under dagen och nu har jag ont lite här och var.
Ja, jag är för trött för att göra något helt enkelt...

Måste till Prix och handla lite iaf..ska bara få med mej gubben.

Tjing!


New Year.

Jaha, då påbörjas ett nytt år igen! 2009- hoppas det blir ett bra år ;)

Vi var nio stycken hemma hos Sandra och Kim (Jens, Katta, Svirre, Robert, Jenny och vi två).
Gjorde en repris från förra nyårsafton med maten. Toast skagen till förrätt, potatisgratäng och fläskfilé till varmrätt och glass, grädde, maränger, strössel och kolasås till efterrätt. Riktigt gott allting!
Det kom förbi lite folk efter tolvslaget och det var en trevlig kväll med lite för mycket alkohol :)
När jag vaknade vid 1 så hade jag 0.42 i promille i kroppen haha.

Åkte hem till Alex, hon fixade mitt hår. Tack :)


Hej då, Alix! haha


Alla förutom Kim, han tar kotret, synd!


Galen Kim


Jag och Sandra


Raket i huvudet


Kim laddar upp med raketerna.


Gott med Garre...tydligen!


Dags att öppna skumpan. Den kostade 7526kr


Katta och Jenny


Filling, Robin och Rasmus


Haha.


Filling


Brorsan och jag


Martin och Niklas