S & K

Idag cyklade jag hem till Sandra och Kim för att sola och bada. Dom har en pool, lagom stor. Jag köpte en madrass på Barnens Hus innan jag begav mej till dom. Det var jätteskönt att ligga och flyta omkring i vattnet och halvsova.
Jag vill ha ett hus, NU! Vad härligt. Tur att vi köpte en AC förra året, annars hade jag avlidit i den här lägenheten.
Det var kul att träffa Sandra och Kim. Sandras mage har blivit stor nu, det är bara åtta veckor kvar. Tiden går så snabbt. Känns som att det var igår hon ringde till mej och berättade att hon var gravid. Undrar om dom får en flicka eller pojke. Alla i vår bekantskapskrets har fått flickor, så vi får se :)
Jag har fortfarande bebislängtan. Vill också vara gravid eller ha ett barn, helst nu, nu på en gång.
Nej, jag får helt enkelt "nöja" mej med barnen på förskolan.

Snart kommer Filling hem... han undrade förut om vi skulle åka Impala, dricka öl och bada. Han är ledig måndag- tisdag för en gångsskull.
- Hallå, jag jobbar imorrn!
- Ja just jävlar!

Bara fyra arbetsdagar kvar!

Ikväll ska jag bli full för kärlekens skull.

Jag sitter och lyssnar på Eldkvarn. Visste inte att dom gjorde så bra musik. Det var Janne som spelade upp en låt av dom på midsommar. Innan trodde jag att dom gjorde hårdrock eller något. Haha! Så var ju inte fallet.
"ikväll ska jag bli full för kärlekens skull"- låten som Janne spelade. Sandra blev helt tagen...den speglade hennes liv. Jag tycker den är asbra!

Nu har jag äntligen pumpat min stålhäst, så jag och Lina har varit på två cykelutflykter. Till Ica Maxi igår för att handla och idag till Borsökna för att bada. Det var hur skönt som helst i vattnet. Lina var som ett barn i vattnet. Hon skulle göra allt, precis allt. Stå på händer, göra volter, simma under vattnet, dyka, jaa allt. Jag simmade bara omkring och hade det skönt. Nu när jag är hemma så svider det lite överallt på kroppen. Mest på benen och i pannan...där jag inte hade så mycket färg sen innan. Det har varit en mysig dag och vi har haft roligt.

Nu väntar jag på att få gå och möta Lina vid Elin Maia och gå vidare till min moster. Vi ska dricka några glas vin där, sen gå vidare någonstans. Om det finns något att göra? Uteservering vore nice.

Liten båttur.

Filling hämtade mej från jobbet idag. Vi åkte ut till hamnen i Sundbyholm och åt glass och kollade på båtarna.
Efter det åkte vi till hans farmor och farfars land i Mälarbaden, hans pappa var där. Dom skulle sjösätta båten. En buster R, riktigt kul att åka och det guppade jättemycket. Roligt, roligt. Det var säkert tre år sedan jag åkte båt. Blir några utflykter med den i sommar. Älskar sjön, skulle vilja ha en egen båt och bara njuta.

Kollade Aftonbladets väder- 13 dygns prognos. Det ska bli 30 grader och sol på Poweer Meet. Kan det bli bättre?
Westerows, here we come! Det kan bli en aning farligt när det är så varmt. Man dricker så mycket mera då. Haha! Får ta med några flarror med vatten. När Power Meet startar så startar min semester. Om jag längtar.

Power Meet- 08





Varmt.

Idag tog jag kompledigt mellan 11-14. Började alltså jobba klockan 14 och slutade 18,30. Har tre stängningar på två veckor, vilket jag tycker är sämst. Det är bara att gilla läget helt enkelt. Snart semester som tur är.  
Klockan 10 var jag redan hos mamma. Vi satte oss på hennes gård och det var stekhett. Vinden stod stilla och svetten lackade i stort sätt. Det blev lunch från Café Sylvia i skuggan och sedan var det hemfärd för en iskall dusch.

På lördag har jag och Lina planerat en liten roadtrip. Vi ska ta vårt pick och pack och cykla till någon badplats och steka och bada hela dagen. Några kalla drycker sveper nog också ner i samband med det varma vädret.
Hoppas att det är fler som vill med...säg bara till.

Midsommarhelg.

I fredags skulle vi ha haft lite fest här hemma, men Filling fick samtal om att han var tvungen att jobba midsommardagen, redan klockan 9. Han fick skippa ölen och ha en lugn filmkväll hemma. Festen blev flyttad till moster S istället. Vi hade trevligt, sjöng sing star och dansade.
Tony hade den bästa kameran med sej och fotade massor. Funderar någon på att köpa en systemkamera så köp denna: Nikon D90. Festen varade hela natten och jag var fortfarande onykter när jag vaknade upp på lördagsmorgonen.
Det blev mat och filmkväll hos mej med Alex och Lina.

Härligt att det ska bli bra väder i veckan. Äntligen, säger jag bara!






#"&#%"&/("/#"(#"!!

Fan vad jag hatar min garderob. IKEA skit säger jag bara. Designen är snygg men resten kan dra åt...PIIIIP!

Som ni förstår är jag inte på ett bra humör denna midsommaraftonsförmidag.

HEJ!

Nice våning.

Här vill jag bo... http://hemnet.se/beskrivning/hemnet/451278
Eller tänk om vår vindsvåning skulle så ut så. Då hade jag varit nöjd.
När ska jag få skapa fram miljonvinster på triss?


 

Midsommarplaner?

Äntligen har solen tittat fram igen. Den har varit efterlängtad. Två arbetsdagar kvar, sen är det midsommarafton. Första året på länge som jag inte har planerat något.
Vad händer..egentligen? :)

Imorgon slutar jag tidigt.. ska klippa min lugg, för snart ser jag inget. Efter det vill jag göra något kul. Leta efter en fin klänning till midsommar kanske. Någon som har lust att åka till Västerås eller Stockholm?


Svart taxi- hell no.

Började gå hem från Bea och fick en funderare på vad jag skulle skriva om på bloggen när jag kommit hem. Tänkte på mycket men inget pasade. Sen hände det en sak som gjorde att jag fick fingrarna att glöda ..


Regnet öser ner på söders gator, jag drar upp luvan så mycket jag kan och staplar hem i mina highheels. Egentligen spelar det ingen roll, blöt blir jag och blöt får jag bli. Jag ska bara hem, så vem bryr sej? Jag är nykter, drack en cider och endast vatten hos Bea inom loppet av sex timmar. Glad och nöjd efter sing star och massor av prat drar jag och Lina hem, fast åt olika håll. Tänker att, på"mitt gamla söder" kan inget hända. Går genom Eskilsparken, förbi mitt gamla hus, stöter på ett par snubbar som är för fulla för att gå. Kul för dom tänker jag, inte ett dugg avundsjuk. Jag har inte en aning om att jag snart kommer bli rädd. Går ner mot Café Sylvia, söders hederliga café och pub, och vidare upp mot mej, mot Sveaplan. Regnet vräker ner, jag är hur blöt som helst. Tänker att "snart är jag hemma". En vit bil kör förbi, tvärnitar. "Hey beautiful, I give you ride"...Mmm visst, tänker jag och upp med fingret! Fuck off liksom. Bilen kör vidare och jag hör hur den vänder. Snabbt som attans springer jag så jag nästan, bara nästan springer in på gården. Bilen kommer förbi igen, tvärnitar. "You, beautiful! I give you ride home" Aldrig i livet..hellre dör jag, tänkte jag. Drog upp fingret lite fint igen och sprang in på gården. Safe, I´m safe! Ingen kan komma åt mej nu. Hus överallt och min gård, min säkra gård. När jag väl är inne på gården går jag mot min port, då kommer en bil i full fart. Jag tror aldrig att jag varit så rädd i hela mitt liv. Min gård. MIN gård, inget händer. Den vita bilen kommer i full fart och tvärnitar framför mej och jag vet inte var jag ska ta vägen. Antingen blir jag indragen i bilen eller så fan måste jag skrika på någon. Gubben i bilen säger " Why do you do like this?" och visar fingret. Jag drar luvan mer över huvudet, visar fingret igen och bara går.  Jag ringer till Lina, efter en överrenskommelse. (Innan 4 ringer jag, annars är det något fel). Är hur skraj som helst att han ska åka runt huset och komma fram igen, vilket han inte gör. Lättnad säger jag bara. Trodde att jag var säker i denna lilla stad, men nej då. Det finns alltid ÄCKEL och SVIN!

Nu är jag äntligen hemma. Ska tvätta bort sminket, borsta tänderna och lägga mej i sängen bredvid en sjuk sambo, och hoppas på att jag inte blir smittad. See yah! ;)


Powernap.

Det blev en powernap idag efter jobbet. Sov lite mer än 2,5 timme. Förstår inte varför jag jämt är så himla trött. Trodde att det skulle bli bättre när det blev ljust ute, men nix pix. Eftersom att jag har varit så trött så har jag inte haft motivation att motionera som jag gjorde tidigare under våren. Jag har ingen lust alls helt enkelt, vilket börjar kännas och märkas igen. Både på kroppen och vågen. Nu måste jag ta tag i det igen, måste, måste, måste!  Har haft ont i halsen sen i måndags och det känns bara som att det blir värre. Har dock ingen feber som tur är. Vill verkligen jobba de 3,5 vecka kvar innan semestern. Jag kämpar på! :)
   Vaknade ganska lagom till fotbollsmatchen. Den är inte så spännande direkt, vi leder ju med 4-0. Så vad kan hända?

Jag sitter och funderar på vad jag ska göra på midsommar. Filling jobbar nog som vanligt. Vi ses inte alls mycket och mindre kommer det bli under sommaren då det är mest körningar. Vi får göra det bästa av situationen och hoppas det blir som tänkt i alla fall. Är det någon som har tips om midsommar så meddela gärna mej. Skulle vilja åka iväg som tidigare år, men jag vet inte riktigt....


Snart helg igen, vad härligt. Har inga planera alls. Har FF lördag-söndag... så ja.. nåt hitar jag på.

Vin, vin,vin.

Idag önskar jag att jag hade resorb hemma. Jag har inte huvudvärk, jag mår inte illa eller något sånt. Jag är bara allmänt sliten. Jag pallar inte två dagar i rad längre. Jag har blivit gammal.
Jag pallrade mej hem till Lina igår..försökte spela musik, men uppträdanden på torget överröstade till en viss del. Det gick ibland i alla fall. Vi pratade om allt möjligt och jag blev på G. Lina kom aldrig riktigt igång..synd! Jag märkte faktiskt inte det... Lite senare efter lite studentfirande kom Alex förbi. Hon var inte heller rikitgt på G...Väl ute på Harrys träffade jag Jaenette och var med henne ett tag...dansade som bara den i schlagern. Kan fortfarande inte riktigt fatta att schalger blir så himla bra på fyllan... förstår inte, fattar inte.
Jag gjorde sällskap med Niklas och Matte hem. Fontänen vid smörparken var full med skum ( hallåååå, fel fontän suckers) och matte balanserade på grodorna som sprutar vatten. Synd att han inte ramlade i, det hade varit asroligt. Matte är en rolig prick, haha!

Idag ska jag fira lilla Dannis hemma hos mamma. Hon fyller 16 år den 10/6. För mej är hon fortfarande en liten skitunge som är 8 år. Haha. Nej, men tiden går fort...för fort.












Flashbacks.

Fönstret står på glänt i köket, studenterna härjar som bara den. Flashbacks, säger jag bara. Synd att jag inte ser ner på gatan. För tre år sedan var det 25 grader och sol, alla var glada och inget kunde bli bättre. Jag skulle lugnt gå tre år til i gymnasiet bara för att få ta studenten en gång till! Det var så roligt.

Girls just wanna have fun, michelangelo, sommartider, efter plugget....you name it!


 



BF3, juni- 06


Nu väntar jag på att Lina ska ringa. Ska gå hem till henne och förfesta lite. Skönt att hon bor mitt i centrum, ovanför SMAK. Min outfit idag består av svart, turkost och silver. Blev jättenöjd med sminket som går i turkost och silver/vitt. Länge sedan jag gjorde en make-up med mycket färg.

Jahapp, vi ses i dimman! :)


Lina.


Smulan fyller 21 år idag! Grattis! :)


Helikopeter över taket.

Vaknade vid 8, men ligger fortfarande i sängen.
En polishelikopter snurrade över hustaket vid 10.00 och jag undrade om det var mej dom letade efter. Icke sa Nicke. Jag kom på att kungen och drottningen skulle komma hit idag med tåget kl 10.00, så det var bevakning av dom.
Kungen står nu mitt på torget och babblar, jag varken hör eller ser något. Att det ska läggas så mycket tid och pengar på ett firande av en stad. (Eskilstuna fyller 350, "den stolta fristaden" Mmmm, visst!)
AAAAAAAAAAAAJJJJ! Har laptopen i mitt knä samtidigt som jag ligger i sängen. Den föll rakt i ansiktet på mej, mellan näsan och läppen. Det gjorde skitont och Filling bara skrattade. En snygg Hitler-mustach kommer nog göra sej synlig under dagen. Suck! :( En liten parantes bara.
Fortsättning....
Tycker synd om alla studenter idag. De går ut med en kvarts mellanrum och det kommer bli total trafikstockning i staden. Varför kunde inte firandet av 350 år vara nästa vecka? Kommun-nissarna VET att varje år tar man studenten runt den här tiden. De vet att det är en stor dag för de som gåt ut skolan. Låt dom fira. Själva. Inte massor med annat skit, det är deras dag idag. Tur att jag gick ut för hmm.. tre år sedan. VA? Redan tre år.. vad tiden har gått fort. 060610 = Himla rolig dag! :)

Mucho.

Den här veckan har jag hunnit med en "stängningsdag" på jobbet (kvalitetsredovisning), dansat afrikansk dans, solat, jobbat, sovit, varit på IKEA och pysslat lite här hemma.
Jag har ett projekt som jag ska genomföra under semestern, då det regnar, OM det regnar. Ska tapetsera eller måla om i datarummet och vardagsrummet. Hoppas på lite hjälp av någon kunnig?! :) Säg bara till.
Ska sälja iväg min 120 säng som bara står i "datarummet" och skräpar. Ingen sover någonsin i den och får vi besök över natten så har vi en jätteskön soffa att erbjuda, faktiskt. Konstigt att vi kallar det för datarum, när det bara står ett skrivbord med en stationär dator som inte används längre. Förr tankades det dygnet runt.


Imorgon blir en kort dag, jobbar 7.30- 13.15...
Sen är det helg, vilket innebär FEST! :)
Ja, det här inlägget var inte så intressant,
var bara tvungen att skriva eftersom det var ett tag sen.
Tjing!