The Glänters.

Hela Gläntan var hos Susanne igår, hon bjöd på två olika pajer och olika sallader. Hur gott som helst! Till efterrätt blev det glass, grädde, maränger, jordgubbar och choklad/kolasås. Vi satt på altan och solen värmde hela natten, tyckte jag. Jag såg Susanes vattenpipa på hyllan i vardagsrummet. Den ville jag testa. Efter mycket om och men med stopp i "slangen" så fixade det sej och vi kunde röka på (låter som att S hade hashplantor hemma, men så var inte fallet ;P ). Har bara rökt vattenpipa en gång tidigare för jättelänge sen, så det var häftigt. Carina hade med sej sitt Sing Star och vi sjöng och hade roligt. Tiden gick jättefort, klockan var mycket och det var dags att åka hem. Inte för min del, jag drog vidare till Robban och Jenny. Dom hade haft inflyttningsfest i deras hus i Lundby. Det var bara dom och Filling kvar där när jag kom. Tack Alex för allt skjutsande igår, snällt att du ställde upp! :) När vi åkte hem på morgonkvisten så var det ljust ute och fåglarna kvittrade. Härligt säger jag bara.

Fillings mamma fyller år idag, vi ska grilla hos henne vid 6. Jag känner mej inte alls motiverad faktiskt. Kanske för att jag är backdrunk! Jag har ångest för att jag sitter inne när det är så fint väder ute, MEN, hade jag ett hus med en trädgård, eller en liten gård utanför porten, så skulle jag sitta ute. Trist läge om man säger så.

Jag säger det igen...Lady GaGa, helt enkelt.













Sol, sol, strålande sol.

Solen strålar över Sverige. Jag har suttit på mammas gård och stekt en stund, men tycker inte att jag har fått någon färg. Det syns nog senare, om inte annat så känns det när jag duschar. Jag hoppas på en sommar som bjuder på det här vädret. Mamma bjöd på en god sallad till lunch! :)
Igår kväll jobbade jag till 18,30, gick hem och min vän Alex kom över för att skåla lite. Lyssnade på gamla låtar via spotify och snackade skit. Åkte senare över till Köping med Anna och Majsan, där det var "festival". Bara snorungar och fjortisar så vi vände ganska snabbt. Väl hemma i tuna träffade vi en gammal bekant till A och mej. Hängde med honom och hans kompis i Stadsparken tills det började ljusna på himlen. Idag är jag ganska trött, inte för att jag drack (drack 5 cider), det är för jag gick upp tidigt för att njuta av solen. Sovit i 5 timmar ungefär.
Nu sitter jag i vår varma lägenhet (som inte har blivit så jättevarm ÄN!) och ska fixa nåt litet att äta, sedan duscha och fixa mej. Ska hem till min kära kollega Susanne. Hela Gläntan är bjudna hem till henne på mat och vädret kan inte bli bättre. Tror nog att vi sitter ute på hennes altan. Ska bli himla kul att träffas alla utanför jobbet och lära känna alla på ett annat sätt. Tror dock att det blir ganska mycket jobbsnack ändå ;) Nu ska jag fixa musik tills ikväll!

Ha en trevlig kväll alla, för det ska jag ha!


Elina VS. Lady GaGa

Drömmar.

Den senaste veckan har jag drömt hur mycket som helst- varje natt. Kommer ihåg minsta lilla detalj och det värsta är jag bara drömmer läskiga och dåliga drömmar. Hur kommer det sej, är det någon som vet?
Sandra, har inte du en "tyda-drömmar-bok"?


Party, party.

Kryssningen var hur lyckad som helst. Vi var från början tio stycken som skulle åka, men fick påhälsning av 10 grabbar i från stan. Hälften av dom såg jag inte under hela kvällen, det går ju att gissa varför. Vi var framme vid terminalen vid 15.15, hämtade ut hyttnycklar och tog våra väskor och vandrade upp till söders gator. Vi hittade en liten krog (där alla andra passagerare var) och några tog en öl. Vi andra gick till restaurangen bredvid och åt lite. Det var förfest i vår hytt och vid 23 drog vi ner på Club. Wallmans schlagerbar uppträdde och det var värsta draget. Alla schlagerlåtar som man kan tänka sej och publiken var helt till sej. Vi var nog överallt och ingenstans den kvällen och natten. Dagen efter börjades med en smirnoff och senare en drink... men orkade inte festa på vägen hem. Har bara varit trött och inte bakis-bakis om man säger så. SKÖNT! Tack alla som var med för en rolig kryssning!
Måste tillägga att ingen som är med i Färjan 2 jobbade när vi åkte. Inte Håkan, inte Alfonso, inte Glenn, inte Anita, inte Jan- Tore och inte Per. Ja, jag blev besviken, haha! Men inspelningsteamet var där och haffade ett par killar på väg in till färjan. Det är väl den lilla glimt av mej som skulle kunna hamna på tv isåfall.

Idag träffade jag Sandra vid Barnens hus för att inhandla en doppresent till fina Julia. Imorgon är det dop i Fors kyrka. Jag har varit på dop någongång i mitt liv, men har ingen aning om hur det går till så det kommer att bli intressant.
Ikväll ska jag göra tacopaj, det är ju så himla gott. Filling är på Solvalla och kommer hem mellan 20-22, så han får nog värma sin paj. Jag tror inte att jag orkar vänta så länge...


Med all respekt för alla som var med lägger jag inte upp så många bilder.
 Det var endast få som blev "uppvisningsbara" Haha!






















Inga konstigheter.

På torsdag, min födelsedag, åker vi ett helt gäng på kryssning med Cinderella. Jag hoppas på att få se Jan- Tore, kryssningsvärlden, Anita och Håkan. Haha! Skämt och sido. Var inne på www.vikingline.se för att kolla upp lite saker. Såg att inspelningsteamet kommer att vara där just torsdag- fredag. Kul..eller inte! Jag får helt enkelt hålla mej i skinnet och försöka vara städad.Eller, vem bryr sej, man lever bara en gång.

Hoppas bara inte att jag får mer feber än vad jag har nu. Har bara lite, men det brukar kunna stiga. Kännt mej halvmosig hela dagen. Jag ber till gud, även fast jag är ateist.

Eminem.

Kollar på TV4 nyheterna. Eminem är i en intervju just nu. Han pratar om sin nya skiva (10 år senare...tyyyyp!) Jag har aldrig tänkt på att han ser ful ut...egentligen. Många sa när jag var liten "åh, han är så snygg!". Jag la inte märke till det då, men nu...nej usch. Han ser ut som en "wifebeater." Det är nog ögonen som gör det..

Lille jag...

Lille jag, lille jag, lille söte Elina.



Samma frisyr nu, som då!

Luggad.

Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Kände att det var dags att skriva något, var ett tag sen. Jag har varit trött konstant i 2,5 vecka, vet inte riktigt vad det kan vara. Har varken haft lust eller ork att göra något.Ligger och znoosar i 40 minuter på morgonen innnan jag ens orkar öppna ögonen. Efter jobbet känner jag med som en säck potatis. Vill bara sova..Ja, det blir nog bra snart! Eftersom jag varit så trött har jag inte orkat göra min uppgift till kursen jag går. Ett inspelat samtal på 10 minuter där jag är samtalsledare. Nej, jag vill bara lägga huvudet under täcket, som jag gjort i två veckor, och försvinna. Uppgiften i sej är inte speciellt svår, det är själva grejen att analysera samtalet själv och att någon annan ska lyssna på det och säga vad den tycker. Jag säger bara, nejnejnej, jag vill inte! Energin finns inte, inte nu....
Hur gör jag, hur löser jag det här? Vivi ska ha bandet senast imorrn. (helst igår)

Jag har gjort en stor förändring, enligt mej. Jag har klippt lugg, trodde aldrig att jag skulle våga göra det. Har bara haft sned-kort lugg förut.  Är SÅ feg när det gäller förändringar. Men nu är det gjort och jag kan inte ånga mej.
Ovant...men snyggt!


Fyllekalas.

Vilken rysarmatch det var igår. Synd att GUIF inte vann, det hade varit fint! Hade velat se några bada i fontänen vid "Statt".
Kollade på matchen hos Mats, sprang över till Jaenette efter det. Hon bor i huset bredvid och just när jag kom ut så började det så klart regna. Ett svart moln, bara över mej!  Det var en trevlig förfest. Jaenette, Emma, Malin och jag satt och snackade skit och myste lite med Chio :) Kul att träffa nytt folk. Gik ut på Harrys, kändes som att alla var där, vilket var roligt! Idag mår jag bra, fast är trött! Det är det värt. Nu blir det inget festande tills vi åker på kryssning den 21 maj.







Drömmar.

Inatt har jag drömt hur mycket som helst och jag kommer ihåg det mesta! Brukar annars bara komma ihåg någon liten del. Jag har åkt helikopter ( var svinkul med loopar och allt vad det innebar), Filling gjorde slut men vi träffades ändå hela tiden och allt var som vanligt, jag har hälsat på Sandra i Sthlm ( vi skulle mötas på en uteservering) och så har jag hunnit vara på en kryssning. Så mycket hann jag med under mina 10 timmar med sömn...
Betyder det att jag har sovit bra eller dåligt? För jag tycker att jag sovit bra, men vaknat några enstaka gånger.

Tycker synd om Filling. Han skulle lasta i hästarna vid 05.30 imorse och gick och la sej vid 21. Jag somnade först vid 22 och då låg han och kollade på tv. Vet inte när han somnade riktigt..

Ikväll är det GUIF- matchen på tv. Ska nog ta några stänkare och se den. Ute lär det vara drag, men får se var jag tar vägen? Någon som har tips? :)


Det lönar sej.

Förra veckan gick jag som en tok om dagarna, vilket jag märkte på stegräknaren. Idag fick vi reda på att Djurgården 2 vann förra veckans tävling. Alla fick en biobiljett. Jag blev någon form av "veckans raket" eftersom jag gått så mycket. Vann ett presentkort på Stadium. Alltså, det lönar sej att gå lite mer än vanligt. Blir mer peppad av att gå längre och längre varje dag för att slå mitt eget rekord. Låter säkert skittröntigt men, jaja.

Har varit katastrofalt trött i 1,5 vecka. Spelar ingen roll om det är helg eller inte. Ögonen vill liksom inte vara öppna. Märker att hjärnan inte hänger med som den ska och jag är nog irriterad mer än vanligt. Hoppas att det inte syns och märks på jobbet bara! Jag har ingen ork för tillfället, jag behöver lite semester känner jag. Sommar, du är välkommen!

Min jobbarkompis Malin och hennes kille fick en liten Moa igår kväll. Grattis så jättemycket! :)


Grillning.

Igår åkte jag och mamma till isstadion där det var loppis denna helg också.
Hittade lite småprylar, men inget speciellt sådär.
Åkte ut till Fillings mamma och tvättade Impalan. Härligt det var att åka. Riktiga sommarkänslor vill jag lova! Nu ska den bara besiktigas sen är den färdig för att rulla på vägarna. Den kommer att gå igenom, utan problem. Pinnen ska ändå fixa lite med olja och så innan.
Kvällen spenderades på Närjeholme hos Sandra oh Kim. Fin mage hon har fått! :)
Vi var 10 pers, varav alla tjejer gravida eller mammor. Vi hade jättetrevligt och grillat är godast, utan tvekan! (Dock innehåller det en massa kalorier, haha) 
Vi fick åka pontiac hem runt 00,30 och bra var väl det. Morgonen hade säkerligen inte blivit så rolig annars! ;)














En kram.

Jag vill ge min kusin en kram!


Ute i solen.

Började morgonen med att tvätta några fönster, tvätta och städa lite.
När jag tvättade bardrumsfönstret kände jag hur stekhett det var, så jag stod och solade en stund. Haha!
Bestämde träff med Alex, för en sån här fin dag går inte att vara inne hela dagen!
Vi gick ner på stan och åt glass, lyssnade på politiker på stan, strosade omkring lite allmänt. På vägen hem stannade vi utanför mej och tog lite foton..













Ikväll blir det promenad med Alex, Tina, Ronja och Stella. Trevligt!

Goose bumps.



Hittade den på Sandras blogg. Fy fan, goose bumps säger jag bara!
Sätt på HÖG volym och njut.