Ensam.

Elin och jag hade planer på att dricka vin ikväll, vi kom så långt att vi pratade på msn och insåg att ingen skulle festa idag. Vi tar det imorrn istället. Dubbelt upp då, eller? Nää, jag ska vara städad, men inte fööör städad. Lite lagom sådär. Det är nog bäst så.
Jag har varit hemma själv hela kvällen. Har tvättat flera maskiner, plockat undan lite och satt in mina framkallade foton i album. Tyvärr så behöver jag ett album till för hälften av bilderna fick inte plats. Dom ligger i en hög på bordet, sorterade efter datum. Värst vad jag håller på. Är det någon mer än jag som framkallar sina foton, sätter in i album OCH skriver kommantarer om varenda bild?



Alex och jag har haft en rolig konversation ikväll.. det var länge sen jag skrattade så mycket. Haha!
Jag blir ständigt påmind om att jag raderade alla enheter på kryssningen.
Kanske ska göra en ny kryssning snart...det vooore niiice.

Sova. typ. nu.

Tjoho.

Jag är sämst på att uppdatera. Det händer liksom inget just nu.. allt står stilla.
Jag vet inte ens varför jag skriver ut det här?


Meeeeeen, snart är det helg och då blir det fart och fläkt igen. Tjoho.

Eskilstuna 350 år.

Eskilstunas 350-årsjubileum avslutades ikväll med en ljud- och lasershow över Eskilstunaån. Specialskriven musik av Martin Sköld och Markus Mustonen från Kent. Showen höll på i 25 minuter och det regnade. Det blev jättehäftigt när lasern lyste, det såg ut som glitter.














Någon har lagt ut en liten del av showen på Youtube.


J&E

Julia och Eddie.
Barn är ju bara för härliga.






Inte ok.

Skjut mej idag!!!
Totalasavärsaångest. Aldrig mer. Aldrig.
Det är liksom inte okej.

Newbridge.

Trött är bara förnamnet.
Jag var hos Elin igår. Först var vi bara tjejer och det blev en hel del snack om allt möjligt. Ja ni tjejer vet hur det är. Sedan kom det en hel del massa folk. Tiden gick fööör fort och det blev dags för utgång. Vi gick till Nybron och jag var där i någon timme, sedan blev jag hemskjutsad av min kära bror. Det var BRA! haha.
Idag mår jag som jag förtjänar...antar jag. Jag orkar inte ens möta upp Elin, Linda och grabbarna för lite käk. Att vara bakis och att det är söndag kallar jag sääääämst!
Jag hoppas att nästa vecka går fort. För jag vill ha nästa helg redan nu. :)

Usch, jag öppnar imorrn. Sämst.. typ.


Tack för igår Elin. Hur kul som helst! :)


Wiskeyröst?

Jag har hög musik på här hemma. Det är skitbra. Men... min röst är inte helt återställd än. Jag är hur hes som helst. Låter som en kärring som rökt sen barnsben. Tänk om jag kommer att få låta såhär hela livet? Jag kommer aldrig kunna sjunga. Inte för att jag kan sjunga bra, men det är kuuuul. Fan!

Ruggigt.

Det är sådär ruggigt kallt ute idag, kylan bara kryper in genom kläderna. Idag är en sån dag som jag vill ligga hemma i soffan/sängen, kolla film, äta gott, tända ljus och bara mysa. Det får bli på fredagkväll istället.
Jag slutar kl.16 och ska gå hem till Katta och hennes lilla Julia. Vi ska ta en promenad hem till Sandra i Närjeholme och hälsa på lilla Eddie. Det ska bli kul! :)

7/11

Jag är dubbelbokad den 7/11. Sandra och Simone kommer hem till Eskilstuna och det är förfest hos moster S, för att sedan gå till Raw. Jag är med på förfesten för att sedan gå till Pepparkakshuset på Martin och Mickes 25-årsfest! Det ska vara maskerad och jag har ingen aning om vad jag ska "klä ut" mej som. Jag vill inte klä ut mej sådär asavärsamycket. Har du något tips? Släng in en kommentar vettja.


Milow.

Jag ställde klockan på en timme för tidigt. Det är inte okej. Verkligen inte. Jag snoozade i alla fall den timmen och jag är lite sådär halvseg. Satte igång TVn för att vakna till lite... Nyhetsmorgon is the shit. Milow sjöng live och blev intervjuad direkt efter. Men.. varför har jag inte märkt tidigare att han är snygg?
Okej, min morgon har börjat bra ändå.

 Ge mej M.


Hej.

Vi säger hej!


Mer bilder.

Det här är ju hur kul som helst.
Jag vill ha ett bra program där jag kan fixa bilderna bra och superfina.
Dom här bilderna tog jag 080517 under en cruising i Eskilstuna.






Solstrålar.







Jag tycker att det är fint när solstrålarna syns genom molnen.
Så här ser det ut utanför mitt fönster idag.
Den sista bilden är lite fixad, dom andra är original.


Hos Mickeeee.

Var hemma hos Lina igår, det var coollugnt. Vi var lite sega och kom hem till Micke vid 22.30. Iskallt ute, jag lovar. Micke, Gåre, Putte, Gingan och Alexander var där. Vi hade trevligt. Jag terrade tillbaka några samtal inatt, som straff för att jag blev terrad förra natten, haha. Men det gjorde ingen verkan..tyvärr ;)
Jag var hemma tidigt imorse och somnade på en gång. Idag mår jag bra...tror jag. Har liksom inte hunnit känna efter än. Grabbarna grus vill att jag och Lina hänger med på kryssning på fredag. Meeen jag vet inte.

Bilder säger mer än tusen ord. Here you go.


Fina Elina.


En glad Elina.


:)


Gingan the maaan.


Gore hällde rosévin i martiniglas. Det gick och dricka iaf...faktiskt.


Gingaaan.


En nytatuerad Putte och Fina Lina. För övrigt en assnygg tatuering.
Hör du det Putte, assnygg!


Gåre är typ...asnöjd. Kan man säga så?


Las chicas.


En helvild Lina. Watch out.


In your face, Gåre.


Hela högen...nästan.


Jag, Micke och Gingan.


Skål dååå!


Javisst!


Over and out.

Tyvärr fastnade bara Alex på en bild tillsammans med Lina. Lägger jag upp den så dödar Lina mej, haha.


Kortis.

Är hemma hos bästaste Lina. Vi ska snart vidare till Micke och festa vidare. Sen får vi se vad vi hamnar. Party mood on! Nu vet ni vad vi har för oss i alla fall.

Bild gick tydligen inte att lägga upp...synd. Kommer imorrn.. Weeoooo.

Konstiga drömmar. Eller?

Jag har sovit lite halvkasst i natt. Jag drömde massor med konstiga saker. Mycket om flytt, alla saker här hemma och mina kära muggar som någon tydligen hade haft sönder. Dom var ihoplimmade med något tjockt lim och den som gjode det trodde att jag inte skulle märka. Jag var jätteledsen eftersom dom är så svåra att få tag i. Det var den gröna och ljusblå som var trasiga. Den ljusblå är min favorit av dom jag har nu. Det blir nog en hel del drömmar om det fram över. Allt det där är i tankarna hela tiden. Jag vill att det ska vara över nu. Ge mej december.

Jag blev även terrad med typ 10 samtal på raken i natt. Terroriiiist! Jag fick igen, I guess! Haha! ;)

Nu ska jag till bowlinghallen och möta upp Tony. Vi ska till Los Expertos och köpa Tv och lite annat grejs. Som jag sagt förut, KUL men nya grejer. MINA grejer :)


Ikea.

Idag har jag jobbat och det var skönt att vara tillbaka. Det var en kort dag mellan 06.30- 12.45. När jag slutade stod jag i regnet med massor av kartonger (som köket så snällt sparar till mej) och väntade på Niklas. Lämna kartonger, hämta moster S, byta bil, fixa släp, hämta mamma och åka till Västerås. Köpte mina härliga sängar och lite smågrejer. Kom hem vid 20 ikväll och drog hem till Alex på en gång. Vi åt lite mat och började planera en liten återträff med klass 6B på Tunaforsskola. Det kommer bli grymt kul. Hoppas jag!
Det har regnat konstant hela dagen och det är kallt ute. Jag kom nyss hem från Alex och sitter i vardagsrummet med reprisen av Roast på Berns på tv. Ikväll vill jag inte vara själv. Jag vill ha sällskap. Kan du komma hit?

Imorgon ska jag sova ut, äta frukost i sängen och surfa samtidigt som Nyhetsmorgon är på. När Tony har slutat sin match så ska jag och han åka till Expert och storhandla. Han hade en grymt bra TV åt mej nu. Jag vill haaaa!

Nu ska jag kela med min katt.. det är vad kvällen har att erbjuda...typ!

Ta foton.

Jag älskar att fota. Jag vill fota. Varför gör jag inte det oftare? Någon som vill följa med mej ut och fota Eskilstuna någon dag? Jag har tänkt på det ända sen i våras, men har liksom aldrig fått arslet ur vagnen.
Jag tog några foton nyss från mitt fönster. Tornet på Fors kyrka syns.






Harrys & O´learys.

Bara för att vi fick sitta ute på Harrys när Sandra fyllde år i september (strul med bokningar, enligt dom) så ville vi ha kompesation. Det var tur att det var varmt ute just den kvällen, annars hade vi frusit ihjäl.  Gratis kaffe efter maten var vad dom kunde erbjuda. Det gillade vi inte! Riktiga Janssons som mamma och systrarna är, så fixade Sari fram vip-kort till några av oss. Jag var en av dom som fick ett. Vi fick även till O´learys. Skönt att slippa betala inträde och stå i kö. 

En parantes bara.


Catrace!

Jag vaknade vid 7 av att katterna hade fest i alla kartonger här hemma. Race fram och tillbaka, in och ut.. ja you name it. Jag hade ont i huvudet och frös så mycket och kunde därför inte somna om. Nu sitter jag i soffan, dricker te och har precis ätit en macka. Huvudvärken är kvar. Nu börjar rösten falla på sin plats och jag kan prata. Jovisst, hes är jag, men inte som dom förgående dagarna.
Vilken tur att jag har två katter som är kelsjuka. Annars hade det blivit väldigt ensamt här hemma och jag hade dött av uttråkning. Längtar tills imorrn, då ska jag jobba. Jag har en kort dag och det är skönt.

Nej, nu ska jag lägga mej i ett varmt bad. Tjing.



Utsikt från mitt fönster.


Sämst att vara hemma.

Jag tycker att det är tråkigt att vara hemma. Sämst, rent ut sagt. Det finns inget att göra, jag blir rastlös. Rösten har vilat och börjar komma tillbaka lite smått. Jag kan samtala i telefonen och folk hör vad jag säger. Det är faktiskt bra! Jag har haft ont i huvudet idag och det verkar inte vilja släppa. Sova, sova, sova är väl det som gäller. Mamma och Tony kom och hälsade på mej lite idag. Skönt med lite sällskap. Han satte ihop mina köksstolar... det kommer bli SÅ bra. Jag vill bara flytta, flytta, fytta.. vill ha min lägenhet och mitt liv. Jag vet, jag har skrivit det 1000 gånger.. Men allt känns så långt borta. Tiden går fortare än vad man tror och snart är jag där. I helgen ska jag införskaffa sängar och kanske tv, bioljud och micro...om jag hinner! Weeoo. Nya prylar är bäst!


Röstlös...snart.

Jag har snart ingen röst. Det blir värre och värre. Ingen hör knappt vad jag säger. Av en mening så hörs säkert bara något ord. Jag känner mej heller inte sådär jättepigg, lite frusen och ont i halsen. Tur att vi alla på jobbet har gått en kurs i teckenkommunikation så vi kan använda det. Bra att träna och repetera, om inte annat. Jag behöver, eller kan rättare sagt, inte säga något på föräldrarmötet ikväll. Jag ska anteckna lite vad som sägs. Skönt för min hals.

Pojke 2,5 år frågar mej, när jag pratar med honom på morgonen:
- Elina, vad pratar du för språk?

Haha! Ja, där ser ni..barnen förstår inte vad jag säger.


Gillar Sthlm.

Borta bra men hemma bäst. Visst är det så? Jag har haft det bra i Stockholm. Jag pratade lite med Sandra idag när vi tog en promenad runt Fridhemsplan. Hade jag inte haft ett fast jobb och mina underbara här, så hade jag nog flyttat upp till Stockholm...För ett tag! Jag gillar Stockholm. Jag får träffa någon rik snubbe som har en schysst våning någonstans i innerstan. Haha... Nej, Eskilstuna in my heart.. typ! Jag kommer nog bli fast här i hela mitt liv.. så känns det.
   Hela dagen har varit seg. Jag har varit seg. Vi har varit sega. Sov som en stock i Sandras säng i natt med lampan tänd rakt i fejjan. Vaknade strax efter 8 av ett sms som plingade till. Somnade om mellan 9-11. Det har tyvärr inte blivit så mycket sömn denna helg heller. Jag överväger verkligen att ta det lugnt nästa helg...meeen, vi får se dååå!

Nada, Imperiet liksom.

Ja men du vet.

Gårdagen blev lyckad. Vi somnade alla efter en liten stund på stan och vaknade upp strax efter 5. Vi skulle vara hos Sofia vid 7, men kom dit närmare 8. Det var svinkallt ute... Trevlig kväll med massor med vin och prat. Vi tog en cab till Nada och var där en stund. Helt ok. Vidare till Imperiet där det bjöds på öl och shots...
Min röst bara försvann igår, var tog den vägen? Idag låter jag som en kråka. Jag gillar det, det är kul att vara hes...till en viss gräns. Haha! Jag har tjatat på Sandra att köpa mat i över en timme och nu är hon redo. Men jag sitter ju och bloggar? Jag kan inte gå nu...eller? Eller så gör jag bara det.. Nu drar jag, hejs!

Idol.

Adam Heldring är min nya idol.
To be and to stay...ja jag säger bara det...min favvolåt!


Inväntar kvällen.

Nu sitter jag i soffan hos Sandra och Simone. Tv´n är på, men annars är det knäpptyst. Sandra somnade för länge sen, Simone gick och la sej för en stund sen och jag, ja jag sitter här i ensamheten och inväntar kvällen. Tråkigt sällskap, tycker säkert ni, men då tycker ni rätt. Haha! Dom små rackarna var ute på rajtan tajtan igår efterjobbet och hade inte kommit hem när jag väl anlände till Stockholm vid 10 imorse. Gick till deras hotell och blev erbjuden frukost. Hur bra är inte det? Hotellfrulle är det bästa, tycker jag. Tågresan gick bra, det var skönt att åka själv. Jag lyssnade på musik och läste en bok som jag hittade i min väska. Jag tog den från jobbet innan sommaren, Carina hade med en himlas massa pockets. Jag skulle egentligen ha läst den i somras, men gjorde aldrig det. Det var liksom perfekt att läsa den på tåget så jag tänkte fortsätta snart eftersom ligan sover. Jag hoppas den blir utläst tills imorrn kväll, säger jag som aldrig läser annatrs. 


 Jag ser inte fram emot morgondagen..

Skitsvårt.

Eftersom alla verkar vara så upptagna denna fina fredagkväll så fick jag för mej att färga håret själv. Jag och en minispegel för att se hur det blir i nacken och därbak liksom. Jag höll på att kasta den där spegeln i golvet 1000 gånger. Jag kan inte göra saker och se i en spegel samtidigt som den är upp och ner.. jaa, det var sjukt svårt. Nu sitter jag och väntar med "spänning" om att få se hur det kommer att se ut. Lär se ut som en dalmatin..eller värre. I värsta fall får jag ha mössa på mej till Stockholm imorrn och sedan köpa ny färg och så får S eller S hjälpa till lite, haha. Aja.. resultat kanske kommer sen.. det beroooor på. Ja det beror på..Tjiiiing.

Plötsligt så händer det.

Ni kanske undrar hur det gick för mej och mina två triss. Jag vann såklart inget..
När är det min tur??? Jag behöver lite pengar, bli rik och bara slösa.. så jaa, när ska det plötsligt hända mej? :(


Ingen motivation alls.

Jag sitter i arbetsrummet på jobbet, tittar ut genom fönstret. Det är en solig och lite blåsig höstdag. Regnet har i stort sätt torkat upp på marken. Jag är lite poetisk idag. Eller? Det känns som det när jag väl sitter och skriver. Hur som helst så har jag inte varit ute och gått på lunchen på heeeeeeeeeeela veckan. Och det är inte likt mej, ett dugg. Rask takt och luft, hur kommer det sej att jag inte har orkat, haft motivation? Jag vet inte. Jag antar att det bara är så ibland!? I och för sej har jag varit lite halvkrasslig, sovit dåligt och väldigt få timmar hela veckan.  Vi har stegräknartävling på jobbet och jag får inte ihop så många steg som jag vill. Ge mej motivation. Nu! Nästa vecka måste jag få arslet ur vagnen, jag bara måste. Gäsp! Jag är trött, men det är fredag och jag är glad ändå. Stockholm, I´m waiting for you!

Skogen.

Varit en bra förmiddag på jobbet idag. Jag och Lena har varit i skogen med sju barn. Vi hittade en ekorre på en stubbe (en låtsas som jag har tagit med mej, som vi la ut i förväg innan vi kom dit) och barnen blev helt paralyserade när dom såg den. Hur kul som helst att se. Vi gjorde allt möjligt med ekorren, den klättrade i trädet, försvann när barnen var för högljuda och satt på en sten helt plötsligt. Ett av barnen kom fram till att den fyllde 2 år, så vi sjöng "ja må han leva..." säkert 100 gånger. Ja, roligt hade vi det..

 





En sak som är lite irro idag. Mitt hår bara hänger och jättefult. Måste fixa till det ikväll så jag är fin till helgen. Jag skulle behöva klippa mej också. Saken är den att jag klippte luggen själv igår och det blev inte alls bra. Inte alls. Jag skulle inte ha tagit tag i saxen. Suck. Får köpa en riktig frisörsax någon dag.


Fått något gjort ändå.

Min mage hade fest imorse så jag kunde inte gå till jobbet. Den är bra nu och imorrn ska jag dit. Börjar halv 7 och kan inte fatta hur jag ska göra för att blir trött. Jag har liksom inte gjort av med någon energi på hela dagen.
Jag har i alla fall gjort nåt som jag aldrig skulle få tid till annars. Jag har bränt ut alla mina bilder på datorn. Det har tagit timmar och det har blivit hur många skivor som helst. Jag är nöjd! Jag skicka även in 500 av alla tusentals bilder på framkallning. Dom dimper ner i brevlådan senast fredag. Jag måste köpa fler fotoalbum på Fuji på stan någon dag. Det kommer bli jobbigt att sätta in varenda liten bild och skriva kommentar, men det är det värt. Satt idag och kollade i mina gamla album.. vilka minnen!

Haha!

Gore typ hatar barn!!
Såhär heter han på msn: 

VAPEN KÖPES , ska knäppa grannens jävla hor unge.. FAAAN SLUTA SKIRIK DITT KOLIK MONGO! 


 

 


Det var då.


På Sofia och Henkes bröllop 080712

Det var då. Nu är alla singlar istället. Vad är det med detta år?
En våg av separationer. Eller?
Men vet du? Jag trivs.


Galet. Eller?

Var lite överallt och ingenstans igår. Kul var det i alla fall. Efterfest till 6 imorse hos Mika... Lina var Dj och det funkade, vi dansade hur mycket som helst. Hur som helst har jag inte sovit så mycket, så jag ska göra det nu. Galet igår. Nu ser jag fram emot ikväll.. jag vet inte vad som händer och jag har inte bestämt mej om jag ska festa eller ej. Den som lever får se..

Om en vecka ska jag göra Stockholm. Det ska bli hur kul som helst. Ska festa med mina kusinos vitaminos och syssling Sofia. Det kommer bli ännu mer galet! Vi vet hur man festar...antar jag. Speciellt efter senaste gången... jamenduvet.

Jag flyttar iaf i slutet av december! Kommer bli hur bra som helst..  Där sprack min plan på inflyttnings/nyårsfest.
Eller...eller.....eller?


Sofia på hennes bröllop 080712