Where the action is. Ooooor?

Verkligen bloggtorka. Fortfarande ingen motivation till att skriva. Veckorna flyger förbi. Det är skapligt varmt ute och solen börjar titta fram allt mer. Det känns att våren är här. Dock med ett förjävligt aprilväder ibland.
   Igår kväll hade vi invigningsfest på jobbet. Trerätters middag bestående av kantarellstuvning till förrätt, potatisgratäng med fläskfilé +beasås och sallad till huvudrätt och till efterrätt blåbär- och äppelpaj med vaniljsås och cheesecake med hallonsås av något slag. Vill bara ge en eloge till kockarna Stina och Mange i vårt kök på Odlarens förskola. Ni är BÄST! Kvällen bestod av lite lekar (som jag inte är förtjust i, så jag var inte med.. jag vet, tråkig. Men jag gillar det inte bara) det blev musik och prat och tillslut hamnade jag, Madde och Marie ute på Harrys. Så tråkigt och lite folk. Blev hemgång ganska snabbt. Inte sovit så mycket inatt, vilket jag börjar känna av nu. Det känns som att jag kommer att ta det ganska lugnt ikväll! Eller? Klockan är ju bara barnet.





Lite bilder från igår

Coola Madde


Jag fångade alla fjärilar från vinglasen och satte fast i mitt linne. Haha!


Jag och Stickaaaan


Suckingpipes in action. Vi suger upp bålen som var kvar. En hel del alltså.


Wöööw.


EMM



Blä.

Benhinneinflammation satt ju där det skulle.
Jag får inte ha för bråttom, tydligen.

Eller!?

Fest i Las Vegas.

På över en vecka så har det hänt mycket. Har inte haft lust att skriva nåt över huvudtaget. Har det egentligen inte nu heller, men jag gör det bara för att ni inte ska tro att jag har gått och dött eller nåt.

Detta var igår:













Tack alla för en trevlig förfest!


Sthlm by night.

Vi "dissar" Hoff hemma och gör Sthlm ist. Nu kör vi!!


Torsdag.

Nu är jag utvilad efter helgen. Skönt att vara långledig och vilken specialtist jag är på att vända på dygnet.
Igår tog jag en promenad med Anna. Det är så skönt att gå och bara prata en massa skit.

Jag har precis kommit hem ifrån Sandra, Kim och Eddie. Åkte dit tillsammans med Katta och Julia. Jag säger det varje gång efter att jag har träffat dom, men vad FORT tiden går. Barnen växer massor och det händer så mycket under den tid vi inte ses. Julia kommer jag dock få träffa varje dag snart :)

Jag längtar tills imorgon. Då gör vi Stockholm, all weekend.

Good night.

Centro igår med kusinerna, helt okej. Massor med folk och bra musik. Mer sånt!
Imorse vaknade jag vid 08.30, utvilad och pigg. Åt en riktig såkallad hotellfrukost och tog sedan en promenad i solen med Madde och Annika. Det var hur skönt som helst. Har hunnit med att skjutsa Tony till Sumpan och tillbaka, och lite annat. Skor är inhandlat i alla fall. Slagsta glassen är premiäräten...jaa.. en härlig vårdag om inte annat.

Kvällen har jag spenderat hos Madde, tillsammans med Annika. Massor med diskussioner om allt möjligt. Jag tror inte att jag har skrattat så mycket på länge. Yoga-ställningar blandat med vin kan bara sluta på ett sätt- Bra!
Jag har precis kommit hem och ska försöka sova. Imorgon är en ny dag med nya möjligheter. Jag antar att det blir lite vin och öl med Sandra och nåra till. Den som lever får se.

Good day!

Dagen har varit bra. Sovmorgon, kul på jobbet, blombud, promenad och någon öl snart. Dagen är perrfa, rent ut sagt!




Tack någon för dom fina blommorna som jag fick levererat till jobbet idag.
 Jag skulle gärna vilja veta vem dom är ifrån.
 Men var så hemlig dååå!