Rip LG...snart.

Det regnar. Jag pallar inte att ta på mej regnkläderna för att ta en promenad nu på lunchrasten. Får göra det ikväll istället, eller kanske gymma. Något hurtigt ska jag hitta på i alla fall!

Min dator gjorde sina sista minuter i livet igårkväll. Trodde jag. Den var jätteseg, vill inte starta, och lät som att den skulle explodera när som helst. Höll på i flera timmar hos mamma men den ville inte komma igång. Väl hemma så fungerade den som vanligt igen. Tokkopierade över varenda litet foto till ett usb... för datorn kör nog det allra sista nu. Den har iof gett mej varningar i över ett år så det var väl bara jag som blundade för det. Haha.
Smart att vara efterklok.

Nu vill jag bara hem.com

Woop!

Har redan jobbat i tre veckor efter semestern. Det är sjukt vad tiden går fort. Snart ligger jag på stranden i Gambia och har det för bra. Jag kommer ihåg dagen då jag och Madde gick ner till Resia och bokade resan. Det var den 12e maj, alltså 3,5 månad sen.
Träningen har jag lagt på is eftersom jag har varit sjuk. Väldigt tråkigt, men hellre en vecka utan träning än att köra igång halvfrisk och bli liggandes igen och inte få träna på jättelänge. (Synd om dej M) Ikväll eller imorrn kör jag igång igen. Ska bli skönt :) Har bara lite hosta nu som är på väg att ge sej.

I fredags var förskolan stängd. Vi hade planeringsdag och fick en del gjort. Det känns som att hösten kommer att bli superbra. På kvällen var det Kick-off för alla Gamla Stadens förskolor. Vi var i Vilsta och åt mat, hade musikfrågesport, dans och ja, allt! Det var superkul! Det blev Harrys efter det. Har även hämtat ut mitt nya vip-kort. Ska bli skönt att än en vinter gå före alla i kön när det är snöstorm och tusen minusgrader.
Igår var jag chaffis åt mamma, Tony och Sari. Dom var på kräftskiva i Borsökna. Har bilen idag och tänkte åka ut till Tuna Park för att shoppa loss lite. Woho!Bättre, men inte bra.

Jag mår betydligt bättre än igår. Kan bero på att jag går på Ipren. Orkar inte må som jag gjorde igår. Jag var inte snygg, om jag säger så. Idag har jag kollat på ytterligare en film- Avatar. Känns som att jag var den ända som inte hade sett den, så det var dags, tyckte jag. Den var bra. Jag skulle vilja vara en sån där blå figur. Eller i alla fall testa för några dagar. Tänk att leva i deras "miljö". Vad häftigt...förutom alla odjur. Men det har ju vi på jorden också... så, ja! Undrar vad jag ska göra nu. Jag är rastlös. Soffan är inte lika skön som den brukar vara. Kanske för att jag har legat i den i nästan 24 timmar. Jag är trött, borde sova. Gör nog det till en film...för ovanlighetens skull.

Toksjuk.

Har varit ute och gått massor den här veckan. Har även börjat gymma i Badhuset tillsammans med Tommy och Mange. Hur skönt som helst. Såg fram emot att få ge gärnet på Dianamilen på lördag...men så blir det tyvärr inte.
Somnade igår med hosta, vaknade på morgonen med ont i halsen. Under dagen blev jag sämre och fick ont i huvudet och feber. Har mått skit hela kvällen. Tack för leverans av "lite" piggelin, fruktsallad och filmer. Det gjore att kvällen blev liiite bättre. Mår fortfarane skit, även fast jag har tagit en ipren. Dock värker inte huvudet liiiika mycket, men det är långt ifrån borta. Konstigt att man toksvettas efter en tablett. Bara jag slipper frysa, när tabletten slutar värka. När jag kom hem från jobbet tokfrös jag. Sov under täcket med mjukisbyxor, linne, t-shirt och luvtröja men frös ändå. Sick!

Hoppas att jag mår bättre imorrn. Jag orkar inte må såhär. :(


Oj då!

Jag har visst glömtbort bloggen för ett tag. Jag har inte ens tänkt på den. Nu har jag lite tid över och tänkte skriva ner lite oväsentliga saker som händer och fötter i mitt liv.

Semestern är slut, vardagsrutinerna är igång och framför allt; träningen. Jag går och springer varje dag nu. Det känns så bra. Jag är peppad till max att förlora några kilon och bli vältränad innan årsskiftet. Hoppas bara att gnistan för att träna ligger i. Självdiciplin kallas det. Nästa vecka ska jag börja gymma med Tommy och Mange från jobbet, ännu mer pushing. Nog snack om det...

Å-festen är igång i stan och det är liv och rörelse...för en gångs skull. Igår var jag en liten stund på Papas Tapas och satt sedan utanför Strömsholmen på en filt. Det var hur varmt och skönt som helst, men myggen lattjade lite för mycket. Var hemma vid midnatt.
Jag har blivit ägare till en Iphone. Fick den av Micke, för att han har hämtat ut sin 4a. Att jag har gått ett år utan att ha en så bra telefon, jag fattar inte.  Jag har missat en hel del.

Ikväll ska jag hem till Madde på förfest. Det kommer massor med folk till henne och det ska bli superkul. Så idag ger jag All in!


Nu kör vi, KBK!


Jeanette och jag på kryssning i början av Augusti.