Lördag is the shit.

Den här helgen har bara handlat om fest. Det kan ju inte bli annat än lyckat. Eller?













Hej! Robert här.

Jag och min Elin på Expert



Robert är ju bara för underbar


Friday after next.


Lite förferre innan bowlingen i fredags.















Dagbok.

Igår när jag skulle sova kände jag att jag måste börja skriva dagbok igen. Jag gjorde det varje dag förut när jag var ynge och "berättade" precis allt som hände i mitt liv. Minsta lilla detalj. Jag saknar det. I bloggen vill jag inte vara djup, så jag funderar på att köpa en linjerad bok och börja skriva när jag känner att jag behöver.


Nu har jag fått hjälp med garderoben och tv-möbeln. TACK!!! 
Jag är så glad! Ska bara fixa lite smågrejer, sen är allting klart inför inflyttningsfesten på lördag. Vi ses då.




Forsparken.

Lite foton som jag tog i igår, söndag.












100 på 24h.

Bloggtorka gånger tusen. Jag har inget speciellt att dela av mej med till mina 124 läsare. Igår ökade det med 100 läsare, på ett dygn. Jag förtår inte. Vilka är ni?

Jobbet går bra. Vi har en vecka kvar på introduktionen. Tiden har gått jättefort, verkligen. Börjat med inskolningssamtal, haft föräldramöte och tagit emot massor med möbler och saker. Det har varit julafton hela veckan. Nästa vecka fortsätter inskolningssamtalen och lite annat. Vi har även öppet hus på torsdag 25/2 kl 15-19, välkomna! (Odlarens förskola, för er som inte vet). Jag har haft mycket i huvudet, många nya intryck, många nya relationer och  grupparbeten. Det har varit jättekul, fast det är svårt att sova om nätterna. Tankarna snurrar om jobbet hela tiden. Det hör nog till. Att starta en förskola ska väl inte vara smärtfritt, antar jag. Fast roligt är det. Det märks att jag har mycket i huvudet när jag skickade ett sms till Alex igår " Grattis på fördelsedagen!"...så fyller hon om en månad, alltså 19 mars, haha!

Nu ska jag klä på mej massor av kläder och ta en promenad till Eskilstuna city, haha.
Det blåser massor och snön yr ute. Men jag är inte bitter för det.
Ni har väl hört uttrycket: Det finns inga dåliga väder, det finns bara dåliga kläder"



ELLER???!


Neveragain.

Det satte sina spår att inte ha ätit innan fest. Det gör jag nog aldrig om, säger jag bara. Gick hem till Elin en stund igår, drack några glas vin och snackade skit. Vi gick ner till Grappa en sväng för att säga hej till mamma, Tuula och Mats. Mamma ville bjuda på en alla-hjärtans-dag-öl som blev ett glas vin istället, som jag inte fick dricka upp. Jag behövde inte det helt enkelt. Hela gänget drog till Harrys för att dansa lite. Elin drog hem och jag knallade till Centro, där jag stötte på allt och alla, kändes det som. Idag har jag varit bakis. Tok för bakis. Det var länge sen. Men jag fick en bra start på dagen, det tackar jag för :)

Har tagit en promenad ner till stan med Elin idag. Vi åt lite mat och tänkte visa våra skills i bowling, men det var överfullt med barnkalas och allt sånt. Vi satsade på lite häng hos Elin istället. Jag kom nyss hem, har dragit igång tvn och fördriver tiden med lite surfning tills Jonas hör av sej. Vi ska kolla på nya Beck-filmen (tror jag?) och laga lite mat. Tacopaj var det va?

Tjing!

Redo.

I´m ready for party


Fotspår i snön.

Vilket härligt gäng jag kommer att få arbeta med på Odlaren. Det känns bara så bra. Jag känner mej lycklig på något sätt. Att anställningsgruppen har tagit ut så bra männsikor. Bra gjort!

Idag och imorgon är vi på internat på Kungsörstorp. Imorse fick vi reda på våra arbetslag och jag stormtrivs med vilka vi är. Vi kommer att jobba med ålder 1-3, precis som jag ville. Allt känns bara så bra och jag vill börja jobba nu. Nu på en gång. Saknar att vara med barnen. Jag skulle aldrig klara av ett kontorsjobb, det är bara inte min grej. Här på Kungsörstorp gör vi inte så mycket mer än att diskuterar och äter. I alla fall på dagen. Nu ikväll efter middagen har vi festat och badat i badtunna. Jag sprang i badkläder i snön upp till badtunnan. Vissa gjorde snöänglar i 1m djup snö. Det kände jag att jag inte skulle klara. Fortsatt fest med Singstar, jag och Annika körde ett race. Klockan börjar nu närma sej 01 och jag, eller alla, ska upp tidigt. Det är en dag i morgon, en fredag, med nya äventyr. Både på jobbet och privat. Det du.

Vågar jag lägga upp bilder? Bäst att jag frågar först...elllleeer?







Vi som små.

Tittade i gamla fotoalbum hemma hos mamma för ett par dagar sedan.
Tog lite kort på korten med mobilen.










Mustang.

Vissa dagar, som imorse, ångrar jag att jag sa upp min parkeringsplats på gården. Jag tänkte att någon annan säkert skulle ha mer nytta av den än jag, som inte har någon bil. Bilen som står parkerad där nu är en Mustang av nyare modell. Skitsnygg, ge mej! Men... den väcker mej varje morgon. Den mullrar som sjutton så att rutorna vibrerar. Han som äger bilen står och skrapar rutor hur länge som helst (känns det som i alla fall). Alltså mullrar det inte bara i 1 minut utan 10. Det är så ovärt att vakna till det en måndagmorgon, när jag är som tröttast. Jag slår vad om att villaägarna runt Djurgården jublar av att inte få höra det där något mer. Dessvärre är det för mej som lär få vakna till det....om och om igen. 

Nu så.



























Lyckad kväll.

Tony och jag var och hyrde film på Ica Safiren och köpte med pizza hem till honom och mamma. Jag somnade i soffan under fösta filmen och vaknade till för en timme sedan ungeär. Jag gick direkt hem.
Nu sitter jag i soffan och har tvn på som sällskap. Jag skulle kunna sova för natten. Fick endast tre timmars sömn inatt, mellan 7-10. Jag förstår inte att jag klarar av att vara vaken, men tydligen så går det finfint. Jag kan inte sova nu, för då vaknar jag säkert jättepigg inatt och det vill jag inte.

Gårkvällen var super. Min brorsa firade sej med en fest i Pepparkakashuset. Potatisgratäng och kallskuret till middag, hur gott som helst. Vid 19 började folk droppa in och det blev drag lite senare under kvällen. Sandra var en superbra Dj och visste precis vad folk ville höra. Vid 04 stängdes butiken och vi knallade hem till mej några stycken. Hellyckad kväll vill jag lova.

Det går inte att publicera bilder...så ni får vänta med att se dom tills senare, eller imorrn.


Barns inflytande.

Jag är helt slut efter den här veckan. Jag skulle kunna sova nu på en gång. Fast det vill jag inte, det är trots allt fredag. Jag ska ta en promenad hem till mamma. Vad jag ska göra där vet jag inte. Kanske somna på soffan? Ska i alla fall ladda upp för min brorsas 25 års fest imorrn. Ska bli hur kul som helst.

Idag har det varit en intressant dag. Elisabeth Arnér förläste för oss om barns inflytande. Det gav många tankar. Jag fick rysningar av hennes exempel, några fällde tårar. Hon var så bra på att berätta. Bästa föreläsning hittills. Efter det blev det gruppdiskussioner. Vad mycket jag har tagit in i mitt huvud den här veckan. Jag är nöjd och ser fram emot nästa vecka!


Efterlyst hjärta Kent.


Kent har gjort en låt om alla försvunna människor i Sverige.
Victor Hasselström från Eskilstuna är med :(



Slut i huvudet.

Jag vet, jag har varit dålig på att uppdatera. Helt ärligt så har jag varit totalt slut efter dom här intensiva introduktionen. Det är lärorikt. Mycket grupparbeten, mycket lära-känna-varandra-grejer etc. Trodde inte att man kunde bli så slut i huvudet efter att bara sitta ner på en stol hela dagarna. Diskussionerna gör sitt, tror jag.

Jag knallade hem till Alex efter jobbet. Vi skulle göra ett delprov i matte, men fick reda på att vi endast kan göra provet på fredag, lördag eller söndag. Jaha, stor suck! Alex hade i alla fall fixat en god natchogratäng. Jag kunde knappt gå hem, var så mätt. Haha!

Imorgon är en ny dag och nya diskussioner. Vi ska prata om barns inflytande hela dagen. Ska bli intressant.

Startskottet för introduktionen.

Första dagen på introduktionen. Suttit och lyssnat, lyssnat och lyssnat på information. Mycket visste jag redan eftersom jag har jobbat i Gamla stadens förskolor i lite mer än tre år. Vi blev bjudna på lunch på Flaneur (stavning?). Jag tog pasta..som är min favo. Sen så är ju gratis gott...faktiskt.
Vid 15 åkte hela gänget upp till Odlaren för att kolla på förskolan. Det kommer att bli så bra, vilken byggnad! Alla är positiva och peppade till max. Vi är ett bra gäng och kommer att få det hur kul som helst.

Nu sitter jag hemma i soffan. Jag funderar på vad jag ska laga för mat. Jag är sugen på allt och ingenting. Trist att laga mat till mej själv bara. Men, jag överlever nog.