Bra helg.

Jag sitter i soffan och väntar på att "En annan del av Köping" ska börja. Det är ju så roligt.

Lördagskvällen spenderades i Pernillas vardagsrum. Himla kul att träffa gamla klasskompisar. Vid 23 tog vi en taxi ner till Harrys där jag träffade massor med folk. En tevlig kväll helt enkelt. Fick subway- macka hemlevererat av J mitt i natten.. Niiice! Förstår dock inte hur jag har ätit den, fick jag ens i mej något? Känns som att hela mackan låg på mattan.. haha! Smulor all over. Det har varit en skön dag idag. Vi har legat i soffan och kollat på film, lagat lite mat...Nu tänkte jag koka lite te och krypa ner under täcket och kolla på tv...

Imorgon börjar introduktionen. KUL :)



Bra avslut.

Det gick bra igår. Tur att jag inte är så känslig när det gäller "farväl" och sånt. Det var och är jobbigt, men kul på samma gång. Nu ska jag lära känna många nya människor. 26 arbetskamrater, 160 barn och varav alla har en varsin mamma och pappa. 160*3+26=506. Alltså 506 relationer.. Det är mycket.

Jag färgade min utväxt igår. Äntligen! Nu har jag ju ett badrumsskåp med två speglar så jag kan färga själv utan hjälp av någon. Det är super. Blev finfint! Jonas kom hit under tiden jag fixade mej. Drack en varsin öl, sen gick vi ut i kylan, ner till bowlinghallen och körde några serier och drack fler öl. Jag har konstaterat att jag är sämst på bowling. Jonas är en "aning" bättre, haha! Men, det var riktigt kul! :) Bra avslut på fredagen.

Ikväll ska jag hem till min gamla klasskompis Pernilla (från BF). Vi har inte setts på flera år. Antar att det finns mycket att prata om. Även fast vi redan har dragit hälften av mitt liv på msn.
Kommer flera från BF som jag heller inte har träffat eller sett på lääängre. Kul att se vad alla gör idag.

Nu- städa lite till, lämna Tonys bil sen fixxx för party. Vi ses i dimman. Eller?! 

Min sista dag.

En lång dag idag. Har jobbat mellan 7-16.30 och det känns i huvudet just nu. Fick blommor av några barn, så guldvärt. Uppskattas verkligen. Hade jag vetat det igår hade jag inte handlat massor med blommor på Växtriket när jag var där. Efter jobbet åkte jag och Elin till bilprovningen för att besiktiga bmwn. Han som kollade på bilen provåkte tillsammans med oss. Jag sa att han skulle sladda lite så han drog några varv runt bilprovningen, haha!
Blankt papper blev det. Finfint! En snabbis till Elgiganten och Jula, sen till Tuna Park för ännu lite mer shopping.
Sen blev det en dejt tillsammans på Papas Tapas. Jag kom nyss hem.. har huvudvärk gånger 1000. Blir nog sängen vilken sekund som helst.

Imorgon blir en tuff dag. Jag gör min sista arbetsdag på Djurgården 2. Jag har inte riktigt fattat det än. Det är många blandade känslor. Kommer att sakna alla mina fina och underbara kollegor. JÄTTEMYCKET! ♥ Barnen också såklart. Men, jag vet att jag kommer att få det bra på min nya arbetsplats. Det kommer bli nåra tuffa och intensiva månader framöver, men väldigt kul.

Säääängen, here I come.

Ingetspecielltdubehöverveta.

Det snöar. Snöar. Alldeles för mycket. Okej, hellre att det är snö än blask. Men... det är för mycket. Kommer att ta jättelång tid innan det smälter bort sen. Jag vill ha vår. Svalare kläder, solsken och långa promenader. Ge mej, ge mej nu. 

Jag sitter på jobbet. Har rast i 20 minuter till. Jag funderar på vad jag ska göra efter jobbet. Jag borde åka och handla lite. Tomt i kylen, typ. Fast så har det varit sen jag flyttade in.. Jag har liksom inte hunnit storhandla än. Jag äter ju väldigt sällan hemma. Det är bara när jag har besök som jag lagar mat, eller så äter jag borta. Lite ska jag handla hem i alla fall. Skulle ha träffat Elin idag, men vi skjuter upp det tills imorrn. Då ska vi göra lite inköp ;) Jag tar nog en promenad ner till stan och köper hårfärg + lite andra viktiga saker som är nästan slut. Jag måste färga utväxten. Det var länge sen nu. Och..jag borde klippa mej? Min frisör lär ju ha fullbokat i 2 månader framöver. Så jag får se hur det blir med den saken.

Mycket skrivande om inget intressant. Så jag slutar här.
Tjenixen.


Living the dream.



Living the dreaaaaam. Woooohoooo!


Mina katter.

Har precis fotat katterna.
Så här blev resultatet.












Lite vad som.

Tror det är många som är intresserade av vad jag har gjort under helgerna. Besöksantalet ökar massor. Eller så är det att folk inte har något bättre för sej än att surfa på söndagar. I alla fall...
Jag har haft min första vita helg det här året, haha! Jag har inte druckit en droppe alkohol. Senast jag tog det lugnt under en helg var i somras någon gång. Jag minns inte när, var, hur eller varför. Det är så mycket som har hänt under hösten och riktigt kul har jag haft. Jag har fått känna på hur det är att vara ensam, riktigt ensam. Att bo själv, fast inte själv på riktigt, jag har mött massor med nya människor, upplevt saker jag inte trodde fanns...
   Jag har sagt det förr och säger det igen. Nu bor jag själv, jag trivs i min lilla lägenhet på Carlavägen. (Som jag inte trodde att jag skulle göra). Jag betalar mina räkningar själv. Jag gör vad jag vill, när jag vill, hur jag vill. Har besök när jag känner för det. Det är SÅ guldvärt. Jag trivs med mej själv just nu. Let it be. 
   Men... jag står inför ett nytt år, med nya utmaningar, nya upplevelser, nya resor, nya relationer, nya svek, nya känslor, nya besvikelser, nya glädjetårar... ja you name it. 
Nästan ett nytt liv, med samma Elina, fast bättre. Eller?

Helgen dårå..

Fredag: Öppnade på jobbet, hem och vila en stund i soffan.. fixa, dona och städa, laga mat, film med J, glass, halvsova i soffan, sova.
Lördag: Promenad i solen till ÖB, hem till Elin, äta mat, handla på Hemköp, till Elin igen, galen med lugn kväll med E&A&S, sova.
Söndag: Nyss ätit frukost, ska städa...och sen då? You tell me!

Motivation = -

Jag behöver en spark i arslet. Ge mej motivation.
Jag ångrar idag att jag sökte för att plugga Matte under vårterminen. Jag ligger efter i två veckor och det är säkert runt 40-50 sidor. Jag har för mycket annat att tänka på, jag har ingen motivation alls till att ens öppna boken. Så... ge mej lite motivation, är du snäll!

Kallt.

Brrr. Jag sitter hemma i soffan och fryser. Ska nog lägga mej ner och kolla på tv snart. Tända några ljus kanske...Då får jag inte somna. Har precis ätit upp pannkakorna som blev över från igår när jag och J åt. 3 st fick jag i mej, jag är SÅ mätt. Det är väl därför jag är lite trött också. Eller?
J hjälpte mej att borra upp lite saker igår, så värt! Tack snälla du. Pappa kommer imorrn och fixar resten. Snart är det klart här hemma. Då ska jag ha en "liten" fest, tänkte jag. Vi ses väl då?


I två dagar i rad har jag suttit och skrivit på några utvecklingssamtal. Det har gått bra. Det känns lite konstigt att inte få vara med barnen på så lång tid. Men imorrn så är det tillbaka till det normala.
Det är bara sju arbetsdagar kvar, sen slutar jag på Djurgården 2. Det känns inte så mycket än, men det kommer att göra det. Jag vet. Har så mycket blandade känslor just nu, det går inte att beskriva. Allt i ett.
Fick ett program för hela februari månad då introduktionen är. Det såg bra ut :)


Ingenrubrikpassaridag.

Det blev ju bio med J igår. Snabba cash var så bra. Den som inte sett den, se den! (Mycket "den" där)
Det snöade massor, så vi åkte bil. Tycker annars att det är himla skönt att gå, men det var nice med lite värme faktiskt. Det blev mat från MAX på vägen (omvägen) hem. Det var soffläge resten av kvällen. Idag är jag ganska trött, känns som att jag skulle behöva sova en liten stund efter jobbet. Idag är jag obokad så jag sitter och skriver på utvecklingssamtal som jag ska ha innan nästa veckas slut. Skönt att sitta i flera timmar istället för en halvtimme-timme då och då. Pappa skulle egentligen ha kommit och borra upp lite saker åt mej ikväll, men vi flyttar det till torsdag istället. Då är Niklas ledig och ska hjälpa till.

Ikväll ska jag nog fixa pannkakor.. det var ett tag sen nu. Wanna join?

Snabba cash.

Det blev pizza och häng hemma hos Elin igår, tills hon skulle gå iväg på bio vid 18. jag knallade hem men fick sällskap nästan på en gång. Jonas kom över. Vi tittade på Blåsningen, En annan del av Köping och Johan Falk filmen. Jacob Eklund är ju sämst, så är det bara.
Idag är jag lite småtrött, slutar vid 16.30 och ska hem och fixa mej på en gång. Ska ut och äta, sen bio- Snabba cash. Det ska bli trevligt och jag ser fram emot det.

Nu ska jag knalla tillbaka till jobbet. Skönt att ta en promenad fram och tillbaka på rasten.


Yesterday was a good night.

Anna skjutsade mej och Elin till Sofie som hade en liten examensfest tillsammans med Pernilla. Vi var där till strax efter midnatt och åkte sedan taxi till stan. Vi hamnade på Centro, drack en bärs och drog sedan där ifrån. Jag och Elin stod på torget och blev helt plötsligt överfallna av någon galning. Han knuffade ner oss på marken och drog. Sjuk jävel. I alla fall, vi mötte upp Voffe, Jimmy och deras kompis för lite efterfest. Vi spelade tv-spel hemma hos Jimmy, haha. Det var en låååång väg hem. Kändes det som i alla fall.
Jag mår bra idag och det är jag glad över. Jag ska gå hem till Elin och dö... vi ska äta pizza. Det här är sista dagen på vårt gamla liv, haha! 

 









Min mamma och jag.

Här är jag och min fina mamma




Trevlig onsdag.

Det blev en promenad hem idag igen. Har kokat en kopp te och sitter i soffan med en filt. Det är lite småkyligt på jobbet, just på min hemvist. Det är något som inte stämmer riktigt. Torget är i alla fall varmt, så jag får hålla mej där.

Katta och Sandra var här med deras små knattar. Dom växer så det knakar, vilket är jättekul. Vi fikade och snackade skit ett tag. Trevligt att träffas! Vid 20 åkte dom hem och jag knallade till Jonas. Vi åkte till Ekängen och handlade lite käk och lagade ihop hemma hos honom. Elin kom förbi en stund, hon ville ha True Blood serien till sin dator. Både jag och Jonas somnade i soffan under en film. Ganska trötta med andra ord.

Efter jobbet ska jag och Pirjo åka och testa fleecetröjor som vi ska få av jobbet. Sen har vi kvällsmöte (17-19).
What´s up efter det? You tell me.


Off to work.

Hemma på lunchen.

Jag är hemma en stund på lunchen. Så VÄRT att kunna gå hem, diska upp disken från gårdagen, ge katterna mat och fixa lite här hemma. Jag bor nu max 7 minuter från jobbet, men det är bara i några veckor till, snart börjar jag på Odlaren. Wiho!
Idag kommer pappa förbi efter jobbet. Han ska hälsa på en stund. Efter det kommer Sandra, Eddie, Katta och Julia hit och fikar. Katta träffade jag förra veckan, men Sandra har jag inte sett sen dopet i slutet av november. Alltså fööööör länge sedan. När dom har gått hem ska jag gå över till hus nr 37. ;)

Nu ska jag stänga ner och börja knalla tillbaka till jobbet. Hejsvejs!

Halsen är fortfarande fucked up.

Jag har fått iordning det mesta hemma. Jag och Ella bar upp massor med kartonger på vinden i lördags och jag fixade och donade hemma. Plockat in i skåp och allt.. Mitt hem börjar se ut som ett hem nu. Bra bra.

Lördagskvällen spenderade jag hemma hos Elin. Vi lagade mat och drack lite vin. Anna, Sofie och Dennis kom över.. senare Andver och gänget. Efter midnatt knallade vi till Centro för lite häng. Det var trevligt.
Söndagen spenderade jag i soffan. Sjukligt ont i halsen. Rakbladen sitter kvar.
Jag och Jonas bestämde på kvällen för att köpa mat, Thai Classic blev det. Tv och soffhäng is the shit.

Om en timme ska jag vara hos läkaren. Min hals har varit fucked up i en vecka nu...det är verkligen inte okej, för det gör SÅ ont...hoppas på lite "medocin".

Trevlig fredag.

Första arbetsdagen igår på lite över två veckor. Det känns som att jag har varit ledig i en evighet. Säkert bara för att jag har hunnit med så mycket som firat jul, festat, flyttat, firat nyår, fixat här hemma och umgåts med nära och kära. En ledighet med stort gulhjärta!
Det var planeringsdag igår innehållande föreläsning om genus, diskussioner med sin hemvist, svenhippa för David och mat på Akropolis, Revyn på teatern (som var bra, se den!!) sen Olearys med mamma, Tuula, Tony och Peder. Jag mötte upp Mattias och David från jobbet där. Jag och Mattias dansade bugg ganska mycket under kvällen. Jag undrar hur det såg ut. Egentligen! Haha, men kul var det. Emellan allt det där hann jag och Pirjo möta upp våra nya arbetskompisar till Odlarn. Dom satt på Ming och käkade. Vi kunde tyvärr inte vara med bara för att valde att vara med på Davids svenhippa.

Idag ska jag fixa lite här hemma. Ska hem till Elin och äta mat senare och dricka lite vin. Kvällen får styra var vi ska och inte ska.






Bild lånad från
Susannes blogg!


Aj 2.

Jag sitter i soffan med mitt täcke och en stooor kopp te. Jag skulle ha fått sällskap ikväll, men det blev ändringar. Det kan jag tycka är bra. För när jag känner efter så har jag feber, rakblad gånger 1000 i halsen och ont i huvudet. Jag vill ha isglass. Isglass. Isglass. Jag har semester imorgon också...då vill jag vara frisk. Jag ska på bio, bowla och på middag. Kommer jag att orka? Jag har fullspäckat schema i helgen också. Hmm.

Idag har jag åkt till Ica Stenby och handlat massor med basvaror för matcheckarna jag fick när jag köpte mitt köksbord på Tumbo Möbler. Gratis mat för 600kr är jättebra.

EFTERLYSES:

Man, ungefär 25-35 år, snyggt utséende, välklädd och gärna bra med pengar. Jag behöver din slagborrmaskin. Hör av dej om beskrivningen passar in på dej.

Aj.

Jag vaknade nyss. Jag har sovit mellan 10-12 timmar sen jag tog julledigt. Säkert något jag behöver, eftersom att jag har sovit 4-6 timmar per natt hela hösten. Nåväl, jag vaknade upp med, som det känns i alla fall, rakblad i halsen. Jag kan inte svälja. Det gör SÅ ont. Jag har lite ont i huvudet och är täppt i näsan. Jaha, det var ju bara en vecka sen? Men såhär ont i halsen har jag inte haft på flera år. Tack för den!

Stan med K&J

Det är svinkallt ute och kallare kommer det att bli. Katta och Julia kom förbi här en snabbis för att se min nya lägenhet, som för övrigt är långt ifrån klar, men.. Vi gick nästan på en gång ner till stan för at luncha och kolla på lite grejer. Det var länge sen vi sågs, så det var kul. Julia har vuxit massor. Tiden går bara fööör fort och snart fyller hon 1år.


Så söt!


...

This is me..then!


Vinkväll.

Jag har fått lite ordning här. Har röjt ganska mycket. Nu kan jag gå på golvet i alla fall. Förut var det mer "Intenuddamark-stuk". 
Vi var ett gäng här igår och drack lite vin, snackade skit och allt som hör till. Trevligt. Vi tog sedan en taxi till andra sidan av Djurgårdsvillorna (Värt eller?, tydligen, haha!). Det var det mycket folk där. Efter den lilla snabbvisiten så knalllade några av oss ner till Nybron. Lagom kul sådär. Helt okej, egentligen. Blev taxi hem med J.

Idag är jag sådär superhungrig. Jag har ingenting hemma i kylen. Jag har liksom inte haft tid att handla sen jag flyttade hit. Vad har jag levt på dom här dagarna..egentligen?  Nada! Blir en prommis idag till Hemköp eller något. Måste ju ha mat! Har slängt iväg ett sms till Elin. Jag hoppas hon kan leverera lite mat efter jobbet. Eller?
Lat? Jag? Näähä...

Can we bring yesterday back around.


Nyårsafton i bilder.

Nyårsafton 09-10





























Bästa nyårsafton, ever!

Nyårskvällen var hur BRA som helst. Började hos Sandra och Simone med tre rätters middag. Jättebra lagat. Vi var ett gäng på 14 personer, nåt sånt. Hög musik och dans, röjj och allt det där som hör till. Öl och vin i massor. Vid 22.30 började vi knalla till lokalfesten vid Majas kök. Mycket folk, kul folk, bra musik, helt enkelt.
Jag fick sällskap av Elin inatt. Guldvärt. Jag har inte sovit ensam i min lägenhet sen jag flyttade in :)

Nu ska jag och Elin röja lite här hemma. Vi ska sätta ihop sängramen. Vi kan om vi vill. Eller?
Sen ska vi ta en promenad till söders kvarter för att hämta min kamera. Då ska ni få se kvällen i bilder.

Tjenixen.