Levererar.

Jag levererar Roadtripen i ord och bilder.



Vad gör vi, nu kör vi. Bmw. Lite sömn. Elin. Drinkar. Solstol. Tält. Partybusstaxi. Balder. Kebab. Halmstad. Elina. Ordningsvakter. Hamnen 4. Skalin. Fiskmåsar. Party på segelbåt. Club. Skoog. Öl. Klippor. Efterfester. Smögen. Niklas. Pizza. Hotell. Shots. Liseberg. Sol. Mc Donalds. Berra. Trädgården. Hästens tältsäng i brudtältet. Rosé. Norska. Simon. Tylösand. Mårtenssons. Havve. Musik. Vin. KBK. Restaurang. Taxi. Burger King. Tom&Jerrykex. Skratt. Barhäng. Avenynynynynyn. Sobrillor. Mata hästar. Letat camping. Göteborska. Kanonen. Interna citat. Tälthäng. Hotellfrukost. Fanta.


















KBK.

Nu är vi hemma efter en väldigt rolig roadtrip på västkusten. Vi har gjort Tylösand/Halmstad, Smögen och Göteborg. Vad vi har gjort orkar jag inte delge just nu. Jag är för trött för att ens lägga upp det här lilla.

See you soon.


Skitgrejer.

Jag bara hatar min tvättstuga. Jag har massor med 60-tvätt som måste tvättas upp. Idag. Helst nu, på en gång.  Den där torktumlaren är tamejfan alltid trasig. Kan fastighetsägaren köpa in en ny! Nej, det tror jag knappast. Segast i världen. Sämst i världen. Det är vad dom är.

Linköping.

För första gången i mitt liv har jag varit i Linköping. Det hanns med en fika på stan, bio, biljard och käk ute på Platå, samt några glas vin. Vilken skillnad på uteliv i Linköping jämfört med Eskilstuna. På en måndag, fullt överallt. Jag kan tänka mej hur mycket folk det är ute på en fredag-lördag. Röj! Det lär bli mer besök där, känns det som. Hur som helst så var dagen bra och resan hem mitt i natten gick fort.

Steven väckte mej nyss och kom förbi med mina skor som jag glömde hemma hos honom för fleeeera veckor sen. Äntligen är dom hemma. Ett par vanliga svarta sandaler. Hur kan jag ha saknat dom så mycket? Jo, det är de ända helsvarta sandaler jag har, som då också passar till allt. Äntligen!

Jag är trött och ska sova lite till.
Jag bara älskar semester!


What a night.

Jag vill bara börja med att Kent var suveräna. Asbra!

Passade på att städa och fixa lite hemma under dagen. Första molniga dagen på länge, vilket var ganska skönt.
Mat och vin på Tingsgården, en bra uppladdning inför konserten. 20.00 började insläppet och vid 21 hade vi beställt taxi. Det var ju tur att vi hade ringt och beställt, för 21.00 får jag ett sms av Daniella där det stod att dom redan hade börjat lira. Rykten sa att spelningen skulle börja 22. Hm! Regnet öste ner under hela konserten, det blev forsar som stömmade vid fötterna. Men ingen Eskilstunabo klagade för det. Speciellt inte jag. Micke och jag var så snygga i utstyrseln som bestod av en regnponcho. Konserten var superbra och vi stod väldigt långt fram. Hörde att folk köat i flera timmar innan insläpp för att stå långt fram. Vi kom ju bland dom sista och fick superbra "platser". Henke var snäll och hämtade upp oss vid Corner. Vi gjorde en mellanlandning hemma hos Elin där det  var fest, för att sedan gå ut på Harrys. Mycket folk, dåliga bartenders (en iaf, som inte kunde blanda drinkar). Han var jättetjurig och kastade kortet på mej efter att jag hade betalat. SÄMST SERVICE PÅ HARRYS ALLTSÅ!
Annars var det en kanonkväll. Jag hade superkul.

Elin har varit hos mej hela dagen idag. Vi har köpt pizza, druckit cola, kollat på film, spelat musik...och då menar jag väldigt annorlunda musik. Typ GES...haha. Vi har varit tokbakis båda två och inte ens orkat att lyfta vattenglaset. Vi gjorde ett varsitt superlångt sugrör. Vi hakade i sugrör i sugrör, tills det blev långt. Det funkade tyvärr inte så jättebra. Men. Nu är vi hos Elin, dricker en öl och ska gå ner till stan och äta nåt. Kanske sätta hos på Tingsgården där Skoog, Berra och Havve sitter.
Skulle ha besökt en annan stad nu ikväll, men är lite för seg för det. Så det blir imorgon istället.






Det årliga gummibåtsracet drog förbi Tingsgården.


KENT


Mickepicke och jag.


Kent


[email protected]
Fråga mej inte vad hon gör.
Vad är tanken bakom det där, egentligen?


.:KENT:.

Idag spelar Kent i Parken Zoo. Jag ska dit.


Mälaren.

En hel vecka i sträck har jag varit ute på Mälaren med båt. Solen har skinit, vattnet har varit ljummet och min första semestervecka har varit superbra!





Har man glömt snoddar så får man lösa det på bästa sätt!








Skön kväll.

Jag trodde aldrig att jag skulle gå ut idag. Vid 16 mötte jag upp Sandra för att hämta lite käk på Spicy. 13c som vanligt. Promenerade hem till Sari och åt, sen låg vi i en varsin soffa, helt utslagna av värme och bakfylla.

Nu sitter jag på Maddes balkong. Vi "tittar" på fotbollen, snackar skit, lyssnar på musik och bara njuter av värmen. Klockan är 23 och vi sitter med shorts och linne. Underbart!

Det skriks hej vilt i kvarteret. Haha. Spanien gjorde mål. Maddes granne mitt emot är helt galen. Han har svurit och skrikit hela kvällen. Han hatar Spanien!! "För i helveteeeeeeee!!!!"
Jag hoppas nästan på att dom vinner, för jag vill höra när han blir arg, haha!





S.M..ester.

Nu har jag semester. Det är så skönt. Den börjar på riktigt imorrn, men redan i två veckor har det känts som en minisemetster. Sena kvällar, sol och bad. Det kan liksom inte bli bättre. Vädret är ju solklart och hela veckan ska bli så. Enligt tv4. Vi får se.

Fredagskvällen spenderades, tillsammans med Elin, i en bmw cab till Västerås- Power meet för att titta på fina bilar. Jag har aldrig gått längs med vägen och sett alla bilar, jag har alltid åkt med och blivit onykter. Jag kan säga som så, att det är nog bättre att vara i dimman när man är där, än att vara nykter och stå och titta på. Vilka drägg. Då menar jag det också. Inte några, utan ALLA! Väl hemma i natten skulle vi käka på Statoil, men vi vände lika snabbt och åkte hem. Inte ett dugg sugen.




Lördag morgon väcktes jag av Mickepicke. Vi drog ut med hans båt och gled omkring på sjön hela dagen. Hur skönt som helst. Var skeptisk till en början då det var mulet och solen var helt borta. När vi väl satte oss i båten så sprack det upp och blev klarblå himmel hela dagen. Det är underbart att åka båt. Glida omkring i vikar och bara njuta av solen. Perfekt!








Kvällen började hemma hos Elin. En öl slank ner och vi begav oss mot Rothoffsparken där Skoog och Simon hade en liten tillställning. Vi möttes av tre nakna karlar som hade badat i ån. Dom kom inte upp där dom gick i, så dom fick simma runt och gå upp vid Bolinder Munktell hotellet. Precis vid uteserveringen. Gjorde succé kan jag tro. Dom kom i vilket fall med händerna för paketet och hämtade sina kläder. Efter ett tag drog alla hem till Skoog där festen fortsatte. Sandra kom förbi och jag gled ner på stan med henne efter en stund. Hann med Grappa och stängning vid Å-bryggan. Hookade upp med Simone och gänget. Blev "hatt-efterfest" vid Dannes bar hos Henkes mamma. Najs våning. 1000 rum och kök och dörrar utan dess like. Hittade ingenstans, haha. Att jag aldrig lär mej att jag inte ska efterfesta till 6 på morgonen. Jag är helt död. Har legat i soffan hela dagen, vilket INTE är ok. Men, det var kul!





Skjut mej, snälla!


Härliga sommar.

Det var inte nog med en kryssning i helgen, utan vi hoppade på Cinderella ytterligare en gång. Min sömn har varit rubbad sen dess. Idag har jag sovmorgon till 10.30 vilket gör att jag har sovit i nio timmar. Precis vad jag behövde. Sitter och tittar på 1an samtidigt som jag äter frukost. Var nyss en intervju med Maria Montazami. Jag bara älskar henne. Hon är så trög och skön på samma gång.




Slutade tidigt igår, redan vid 11. Jag och Madde tog en promenad till Tony för att hämta bilen. Sen åkte vi ut till Kjula, där Micke var hos sin brorsa. Vi badade, spelade fotboll och fick lite bränna. Jätteskön dag! När vi badade så frågade jag var knappen sitter så att man får vågor i poolen. Skämt och sido, tänkte jag. "Titta här, sa Micke!" Så trycker han på nåt i poolen så blir det bubbel och strömt. Precis som på film. Att man ska simma emot strömmen för lite träning. Ja, vilka grejer det finns.




Kvällen spenderades på Grappa med mina jobbarkompisar. Jag var så trött så efter ett glas vin och frånvarande i diskusionerna så gjorde jag och Madde sällskap hem.