Tisdag.

Jag är genomförkyld. Känner mej sämre nu igen efter att alvedonen börjar smita ur kroppen. Mosig, är nog mer rätt ord. Det är tacken jag får genom att börja träna. Vill "den där där uppe" att jag ska börja ligga på latsidan igen? No way. Jag kör på med mina promenader och styrka i alla fall. Jag måste klara mina mål tills hälsotanten kommer tillbaka om cirka åtta veckor.
   Det blev en lång kvällspromenad igår med Madde och Annika, samt en promenad imorse med Madde. Det är så skönt att vara igång. Madde och jag går på samma schema så vi går varje morgon då vi börjar senare än 7.45, annars blir det en kvällspromenad. Skulle vi gå varje morgon skulle vi få gå upp 4 ibland, och det är inte värt. Inte värt alls.

Ut och äta med jobbet ikväll. Det är många som ska med och det kommer att bli trevligt! :)

Ahlgrens bilar.

Idag när jag var och storhandlade på Ica Maxi så skulle jag köpa Ahlgrens bilar. Dom nya, saltlakrits. Det var rensat, helt slut. Bara för att jag ville testa så klart. Sur blev jag.

PW2.

Blev en pw imorse igen tillsammans med Madde. Riktigt skönt. Även fast jag hade sovmorgon och började sent var jag uppe redan innan 6. Bra Elina! Dock är jag inte lika trött som jag var i förrgår. Då somnade jag i soffan mellan 17-20.30, men somnade utan problem senare på kvällen. Jag har ingen aning om vad jag ska hitta  på nu. Städa lite kanske...och laga mat om en stund.


Så roligt blev det här inlägget!


PW.

En morgon-powerwalk kl 6 på morgonen med Madde satt hur fint som helst. Nu har jag precis duschat, äter lite frukost och ska snart möta upp henne igen för en promenad till jobbet.

Alingsås by night.

Jonas och jag hamnade till slut i Alingsås för att hälsa på hans brorsa Anderas och fru Evelyn. Först en fika och vi blev snabbt tillfrågade om vi ville stanna över natten. Det blev så och vi hade en jättetrevlig kväll som innehöll mat på Stures (Sveriges godaste Skagen toast, jag lovar) biljard och bowling. Jag gillar såna här spontana saker, det blir liksom alltid bra då. Oavsett.
Nu är vi på väg hem och har precis passerat Skara. Det regnar. Ösregnar. Vi har hört att det snöar hemma i Eskilstuna. Jag tror inte på det förrän jag ser det. Nu är jag glad över att jag bara ser regn och snö på åkrar just nu. Snön kan gå och dö...för i år.

Just nu: REM- Everybody hurts.

Lastbilsroadtrip!

Jag och Jonas är på väg någonstans i Sverige. Vart vet vi inte exakt. Vi bara kör. Eller Jonas kör, jag sitter bredvid. Solen skiner ute och snön försvinner allt mer ju längre ner i Sverige vi kommer. Det börjar bli vår. Äntligen! Just nu har vi precis passerat Laxå och lyssnar igenom gamla Absolute music skivor. Just nu spelas E-type- This is the way (?). Gammal discorökare. Fast Jonas byter ganska snabbt och istället blir det Darude- Sandstorm.

Vi kör vidare och jag kanske kommer med en liten uppdatering senare. Tjing!


Tvättstugehumor.

Fick mej ett litet skratt när jag skulle ner och kolla en tvättid i tvättstugan. Jag har också undrat precis samma sak. Vem kastar matlådor i tvättstugan? Man slutar aldrig förvånas över folk.
Magsjuk.

La mej vid 23 igår. Efter en halvtimme började jag skaka, så som man gör när man får hög feber snabbt. Jag frös ihjäl, kändes det som. Illamåendet från kvällen blev starkare och efter någon timme och jag tog på mej kläder och ett till täcke. Det blev inte bättre alls. Kort där efter vred sej magen och jag fick springa in till toan och räva ur mej. Där har jag spenderat i stort sätt hela natten. Jag har fått lite sömn, men jag har ont i huvudet och är helt slut.

Igår på kvällmötet sa jag till min chef att: "Det är bara jag som har hållit mej frisk på min hemvist." Bakslag direkt. Inga gudar på min sida i alla fall.
Som INTE plåster på såren så har jag ingenting hemma att försöka få i mej (om jag får i mej nåt?). Jag skulle handla idag efter att jag slutat vid 12.15. Men nej då...Wöw.

Festen var grym igår. Foton kommer när jag har fått Elins bilder. Jag ska väl försöka att bli trött. Sov till 17.30 idag och känner mej inte ett dugg sugen på att lägga mej nu. Hm!

Fick pizza levererat hem idag. Så värt, eftersom att jag har haft en rejäl betongkepa hela dagen! Tack :)

Frulle nr.2

Vaknade utvilad och pigg strax efter 8 idag. Käkade fulle och fixade lite här hemma. Var nere på stan en stund och kom hem med ett par tygskor från stadium för 200 kr. Köpte upp mitt presentkort jag vann när Förskolor gamla staden hade stegräknartävling. Nu är jag hemma igen och är småhungrig.. Har gjort frukost igen, haha. Smörgås, juice och fil med bananbitar och solrosfrön i. Supergott!
Ska snart börja fixa mej och ladda inför 100års festen som börjar vid kl.18 i Majas kök och bar. Käk och fri bar = fint, men farligt. Vi ses i dimman!

Elin, Elin, världens bästa Elin.

Efter låååånga samtal med miljontals svordomar, ångest som heter duga och flera månaders kämpande för en enda kemitenta, så har nu min Elin tagit examen i lärare med inriktning mot naturvetenskap och teknik.
Jag är så glad och stolt över dej!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Ett dygn i Sthlm.

Det var en bra idé att åka till Stockholm för en kväll och natt. Jag gillar spontana "resor". Inget planerat, bara köra. Det är då det blir som bäst...och bäst var det. Jag och Elin hann med Soap och Whiteroom och kom tillbaka till hotellet vid 7 på morgonen. Först tänkte vi vänta till att frukosten öppnade vid 8, men kände att vi hellre ville sova. Det var en bra idé, för att jag hade varit vaken i mer än 24 timmar då. 10.30 gick vi ner till frukosten, backdrunk as hell var bara förnamnet. Men det var det värt!

Väl hemma i Eskilstuna så vankades det fest igen...hos Jeanette. Jag kom liksom inte riktigt igång, men det var trevligt. När gänget drog ut så åkte jag hem.
Nu två timmar efter att ha ätit "hotellfrukost" hemma tillsammans med J, så ska jag duscha, ta en promenad och bara vara.

.Foto: Patrik Svensson


Partymood on.

Nu kör vi...Partymood on!


....

"Jag vet att du tror att du förstår vad du tror att jag sa,
men jag är inte säker på att du har fattat att det du hörde inte var det jag menade"