Back on track.

Oj, vad jag har förlorat statistik. Det är väl konstigt?
Jag är så himla bra på att uppdatera om mitt liv just nu. Det händer lite för mycket på kort tid att det inte finns tid att skriva ner. Jag ska bli bättre, jag lovar.

Kylan har intagit Eskilstuna, Sverige. Jag har frusit ihjäl ett bra tag nu. Vilken tur att jag endast behöver gå ut i kylan en gång till på en vecka. Det är endast till bilen, utanför porten, om en liten stund. Jag och Micke åker strax till Arlanda och sover där, för att tidigt imorn åka med flyget till Egypten.
Ska föröska att blogga lite när jag är där. För jag vet hur avundsjuka folk är!!! :)


Sitter hemma hos Madde, tillsammans med Ca...

Sitter hemma hos Madde, tillsammans med Catrin, och fixar klart alla bröllopsinvites som vi påbörjade förra helgen. Nu är vi äntligen klara och ska hämta lite mat från spicy hot :)


En liten tanke till min kära moster T. För...

img_0251 (MMS)

En liten tanke till min kära moster T. För länge sen berättade hon, när vi åka buss till Viking line, att Björn Borg och panatta spelade mot varandra i Scaniarinken på 70- talet. Det har blivit som en liten grej mellan oss nu. Varenda gång jag eller hon åker förbi slänger vi iväg ett litet sms till varandra. Nyss fick hon den här bilden till sin telefon. Undrar vad svaret blir den hör gången :)


Lilla Micke.

Kanske ska meddela lite om hur det har gått med foten efter flera timmar på akuten. En sena i foten gick av så Micke kunde inte röra stortån. Jacket blev igensytt temporärt och han skulle få en tid inom 10 dagar för operation. Dagen efter ringde dom från sjukhuset, så han fick en tid snabbt. Nu hoppar han runt på kryckor och har gips på hela foten- För ett jack liksom. Haha.