Pepparkaksbak

Ella och jag har bakat pepparkakor. Se så fina dom blev, haha! :)


Lite julgrejsshopping.

Den här fixade jag i ordning själv på växtriket. En kvinna kom fram och frågade var jag hade hittat den, så jag fick säga var alla grejer låg i affären. Blev riktigt bra!


Avundsjuk.

Jag är så avundsjuk på våra grannar. Dom har SÅ fina adventssaker och jag vill ha allt! Kan ju inte köpa likadant heller, eftersom dom ser alla sidor av vårt hus. Vi får hitta något eget helt enkelt.


Sitter.

Folke sitter ju redan korta stunder i barnstolen. Sjukt vad fort det går. Tiden alltså. Nyss kunde han inte sitta alls. Yvonne sa vid Folkes födsel att " vid jul sitter han". Mm, visst tänkte vi. Han var ju så liten då. Aldrig att vi kunde tro det. Här sitter han i vardagsrummet, Finingen.


Bowling.

Folke blev bortlämnad hos sin mormor några timmar ikväll. Jag och Micke utnyttjade ett presentkort på mat och bowling. Det blev filéfrossa, bowling och en snabbis till grappa. Äntligen kan jag äta kött, eller iaf fläskfilé. Har haft sådan avsmak av köttbitar sedan början av graviditeten.
Bowlingen gick väl som väntat. Förlorade så klart, men inte många poäng ifrån. Eller så kanske det var så att jag lät Micke vinna, så att han skulle slippa vara sur hela kvällen och sova dåligt. Haha! Skämt och sido....
Det var skönt att komma ut lite bland folk.



Actic.

Äntligen är jag igång och tränar igen. Känns jättebra. Vill bara bli lite fastare och kanske gå ner 3-4 kg till. Har haft turen att alla mina 15 gravidkilon försvann på en gång... + några till. Så mitt mål kan inte vara så svårt, kan jag tycka.


Gräsänka.

Micke har precis åkt iväg för roligheter med "herrklubben" och kommer hem imorgon. Folke har somnat om och jag sitter ensam i soffan medan katterna är ute på äventyr. Det är knäpptyst i detta stora hus.

Vilken tur att jag har en snäll mamma. Vi ska färga håret på varandra. Äntligen blir jag av med min utväxt, som för övrigt, ALDRIG har varit sååå stor innan. Äntligen! Nu blir jag snart en fin blondin igen.


Guifpremiär.

Första matchen för mej denna säsong. Trevligt! Hoppas på vinst, så klart.


Hos Madde!

Nu är vi hos Madde och hälsar på. Vi dricker cola. Skräll! ;) Folke ligger på golvet och försöker vända sej. Snart så, snart så :)


Finaste.

En glad supersöt kille :)


På vift.

Idag sov jag och fålle till 11.30. Så skönt och somna om efter att Micke har åkt till jobbet.

Visste att det var stängt på jobbet idag. Var planeringsdag, så jag och fålle tog bilen till dit för att hälsa på alla arbetskompisar. Var kul :)

Vi åkte senare till anna för lite fika och skitsnack. Lina och isac var också där. Kändes skönt att komma iväg litegrann.

Jag hämtade upp Sandra för en sväng till Tuna park. Tomt på folk! Sandra köpte ett par snygga pjucks och efter det åt vi.
Annars har vi hängt hemma med Sandra, mamma, sari och Tony en stund.

En skön dag på vift:)


Fullspäckad helg!

Helgen var inbokad med många grejer. Mitt arbetslag kom till oss på middag. Vi satt i flera timmar och snackade skit. Det är alltid kul att träffa dom :) opalen- gänget! Oslagbart. Vi har ju redan splittrats för två av oss är mammalediga. Får se hur det ser ut när jag kommer tillbaka någongång under nästa år.

På lördagen var vi bortbjudna till alex & kathy på middag. Det serverades asiatisk fläskfilégryta. Starkt, men supergott! Efterrätt blev fruktspätt med någon slags vanilj/citronkräm och tryfflar. Trevlig kväll ute på landet.

På söndagen var det fars dag. Självklart ville jag fira Herren i huset- världens bästa pappa. Jag skickade in Micke i tidningen, som publicerades under lördagen. Han fick en en förstorning av bilden som var med i tidningen ( den i inlägget innan). Självklart blev han glad :) det var meningen att han skulle ha den på skrivbordet på jobbet, men den blev lite förstor. Den får vara hemma istället, så fixar jag en ny lite mindre till honom sen.

Kvällen bestod av middag hos svärföräldrarna ute i kjula. Efterätt och lite snack, sen åkte jag till mamma för Micke skulle spela poker.

Där ser ni- fullspäckad!!


Hej hej!

Jag har sagt det förr och säger det igen. Jag ska bli bättre på uppdateringar. När jag väl skriver så känns det som om att jag ska hålla i och skriva varje dag, men det glöms bort ganska snabbt igen.
Jag njuter av att vara mammaledig. Försöker att göra saker några gånger i veckan. Tycker faktiskt om att bara vara hemma och inte göra någonting också. Ruffsigt hår, osminkad och slöa i soffan.

Måste fixa min bil, annars blir det körförbud på den. Senast fredag! Så typiskt oss att vänta in i det sista. Någon som vill byta bromsskivor åt mej? :)

I lördags hade vi besök här hemma. Vi bastade, lagade mat och kollade på "Så mycket bättre. Jag och Micke har fått ett nytt badkar så alla karlar skulle bära ut det gamla och in med det nya. På nåt sätt så fick Micke sina fingrar mellan badkaret och dörrposten. Blev en sväng till akuten med stygn och gips. Dagen efter fick han komma på röntgen. Han fick ta bort gipset, vilket var skönt. Livrädd för att få det i huvudet under natten. Haha! Nä, då!
Det står nu ett badkar utanför huset och ett badkar i köket. Inget i badrummet alltså, där det ska stå.

Skulle ha fått besök av Maria och hennes Edvin idag, men Edvin är sjuk så vi fick skjuta på det.


Här är Folke med världens bästa pappa.