Vändningsförsök.

Nu har Folke fått sina nya möbler till sitt rum. Hela lördagen höll vi (läs jag) på att montera. Satt i vårt stora allrum framför en tänd brasa och trixade. Folke låg bredvid på en filt och var jättenöjd. Kollade bort i några sekunder, då ligger han och försöker vända på sej från rygg till mage. Vad han kämpade! Han kom aldrig runt, axeln var i vägen. Men snart så. Han försöker varje dag nu.

Imorgon ska vi på efterkontrollen. Skulle ha varit på den den 4/10, men var tvungen att avboka den pga. Mallis-resan. Ska bli kul att träffa Mia igen och visa upp Fålle. Det var ju trots allt 13v sedan vi var där sist. Då med stor mage.


2,5 välfyllda veckor.

Mina fingrar glöder. Så mycket skriver jag nu för tiden. Eller inte alls. Jag har annat för mej nu för tiden, tex. lilla Folke som tar mycket av min tid.
Händer grejer här hela tiden...
Vi hade det superbra på Mallis. Folke klarade flygresan galant, utan gnäll. Vi solade och badade mest hela dagarna och satt på restauranger på kvällarna.

Förra helgen åkte lilla familjen till Stockholm. Jag, Sari, Ida och Catrine blev bjudna på Ladies night av Sandra och Simone. Det var riktigt roligt! Det var lite förfest hos Simone och Henke i deras lilla 2a på Kungsholmen. Vi drog vidare med taxi till Globen och Micke och Folke hälsade på en kompis under tiden vi var iväg. Det var hur mycket folk som helt i Globen och Brolle var med, även fast han fick barn några timmar innan. Kanon! Järvheden förvånade oss med sin röst. Mannen kan ju sjunga! Efter showen hamnade vi på Annexet. Där efter var jag tvungen att åka hem. Mina bröst höll på att sprängas. Ni som ammar/ har ammat vet nog vad jag pratar om. I vilket fall, en hel kul kväll! Tack kusinerna! :)  

Dagarna bara går när jag är mammaledig. Jag och Folke har varit på två öppna förskolor den här veckan. Skiftinge och Mariakrykan. Jag mötte upp en gammal kollega i Skiftinge, det var trevligt att prata lite :)
Mariakyrkan har lugnt den bästa sångstunden, av dom ställerna som jag har varit på.

Idag har jag och Fålle tagit en promenad längs åkern och hästhagen. Det var riktigt skönt i höstsolen.
Nu har Micke precis kommit hem och vi ska åka till IKEA för att köpa lite grejer till Folkes rum. Alla hans fina grejer bara ligger i högar. Så nu ska han få ett nästan komplett rum där alla hans grejer kan stå och ligga i.Glada tjejer utanför Globen. Bild snodd av Sari.


Simone, jag och Sandra. Ida syns lite också. Bild snodd av Sari.
I Globen.


Simone, Sari, Sandra, jag och Ida. Vimmelbild från Annexet- Ladies night.


Micke 30 år.

Idag fyller Micke 30 år. Därav att vi är här på Mallis.
 Vi har hittills legat på stranden och hängt vid poolen tills nu.
 Folke sover och vi ligger i solstolarna utanför vårt rum.
Perfekt att bo längst ner med uteplats, så att vi kan vara nära vår lillskit.

Det här fick vi levererat till rummet nyssTack svärmor!
Antingen är den här flaskan från henne, eller hotellet. Det återstår att se om vi får in en till flaska om en stund. Vi vet att hon har ringt till hotellet och bett dom skicka in en flaska. Enligt meddelandet på den här flaskan står det att hotellet gratulerar på födelsedagen. Let´s see!


Mallorca.

Kan ju bara meddela att Mallis är det bästa just nu. Det är så härligt att vara borta med lilla familjen och bara vara. Vi solar på stranden, hänger vid poolen, strosar omkring och äter god mat. Livet kan inte bli så mycket bättre just nu. Det bästa är att vi har fyra hela dagar kvar.
Flygresan hit gick superbra. Folke sa inte ett ord. Eller jo, han pratade lite under den tiden han var vaken, men  han gnällde inte för öronen eller något. Han sover som hemma också. 5-6 timmar i stäck. Supergrabb har vi fått.