Valborg.

Skönt att guif vann matchen igår. Hoppas på seger nästa match också, för då är dom i final.

Sitter ute på vår fina uteplats som börjar få form. Precis nu kom gumman med en fågel, som hon så klart vill ta in. Vad hon piper. Den är inte riktigt död än...
Och där flög den iväg. Hon är nybörjare. Haha! Satte sej i grannens träd och nu piper hon där och vill komma åt den.
Tur! Då slapp jag ta hand om den sen.

Ikväll kommer många nära o kära hit för grillning och goda drycker. Hoppas på att sitta ute i solen en stund. Just nu är det tokvarmt! Det får gärna hålla i sej!

Bilder på uteplatsen kommer vid ett senare tillfälle :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/197359/images/2012/pic_200588769.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/197359/images/2012/pic_200588769.jpg" class="image">


Ögonfransar

Ska meddela att på en månads användning av Neu Lash, har mina ögonfransar blivit betydligt längre, tätare och tjockare. Det funkar! Jippi!!


Blommor.

Vår uteplats börjar ta form. Eller snart. Idag åkte jag och Folke tillsammans med Yvonne för att kika på blommor till våra uteplatser. Blev en hel del kan jag säga. Ska fixa i ordning allt imorrn. Måste ju börja någonstans, sen ser jag vad som måste kompletteras.
Kvällen skulle bestå av grillning och en god sallad, men från ingenstans kom det jättemörka moln, storm och spöregn. Premiärgrillningen för oss i detta hus blev förskjutet tills imorrn. Om det nu blir fint väder då.


Fålle kryper omkring på "gräsmattan" hos I...

img_1755 (MMS)

Fålle kryper omkring på "gräsmattan" hos Ida och Niklas.


Superkul att gunga!

img_9580 (MMS)

Superkul att gunga!


Illamående.

Vaknade med ont i magen. Trodde jag var hungrig, men fick inte i mej någon frukost alls.. Knappt! Har legat i sängen hela dagen. Folke har krupit omkring högt och lågt, så det har varit lite jobbigt. Skulle behöva en säng som täcker hela rummet. Som tur var somnade han och sov i 2,5 timme. Jag också. Helt underbart! Dock hade jag fortfarande ont i magen när jag vaknade.
Micke tog med Folke till Magnus och Anneli för middag. Jag valde att stanna hemma. Ligger i sängen och börjar få liggsår. Ungefär.

Snart är den här dagen slut. Tacka Gud för det.


Teletubbies.

Jag hatar dom! Folke älskar dom!


Måla huset.

Micke kom med ett förslag idag om att måla om huset. Vi har ett gammalt brunt tegelhus från 70-talet. Från början skulle det endast målas om där det är trä, men nu går våra tankar lite längre. Micke visade bilder på några som målat över teglet till vitt och grått. Blev skitsnyggt! Vi får se hur det blir. Oavsett, så blir det bra med uppfräschning!

Känns som att vi jobbar på att få det finaste huset i området! ;)


En promenad.

Hat precis kommit hem efter en förmiddag med Katta. Vi gick en promenad (hon höll bra tempo även fast hon ska ha barn om några dagar) och fortsatte ner mot stan för lunch. Hann kika lite på h&m och köpte lite kläder till Folke från pengar han fick i julklapp av sin gammelmoster T. Enkelt och billigt! Shorts och T-shirts. Flera stycken. Ett par skor passande till ett par av shortsen kommer att matcha hans fina gubbhatt till sommarn.
Fort tiden går. Liten blir stor.

Nu väntar jag på att Micke ska komma hem, så att jag får åka och träna. Efter det ska vi hålla på vid uteplatsen och fixa med marmorkrossen. 21 säckar är vi uppe i nu. Billigt!


Heja Guif!

img_1593 (MMS)

Heja Guif!


Två vändor.

När vi väl kom fram till bauhaus, Micke och jag, så var vi fortfarande "fast" vid samma modell av utemöbler som sist. Det var fyra stora kartonger så vi fick åka två vändor till Västerås för att få hem allt.
När vi kom hem skar vi upp markduk och la ut där marmorkrossen skulle ligga. Vi hade 10 påsar, men det räckte inte. Får alltså köpa en hel del mer. Vi ska även lägga stenar över dom gamla rabatterna. Det kom vi på ikväll när vi såg helheten. Kommer bli jättebra.
Sen var det dags för att öppna paket! Skeptiska att sofforna skulle få plats på uteplatsen. Såg inte lika stort ut i butiken, men så är det ju alltid. Fast det satt som handen i handsken! Blev skitbra! Dynorna packar vi upp när det blir dags att sitta ute.
Vi är en bit på vägen. Nu är det bara "resten" som fattas. Innan min 25- års fest hoppas vi att det ska vara klart.





Trädgårdsarbete.

Igår fixade vi uteplatsen vid köket. Renade bort allt skit och fixade i ordning för dagens arbete. Har åkt några vändor till tippen för att kasta allt skräp. Folke är med gammelmoster T ute på promenad. Jag och Micke är på väg till Bauhaus för att köpa utemöblerna som vi vill ha till vår loungedel. Kommer att bli så najs! :)


Promenad.

Vad skönt det var med en morgonpromenad. Gick på grusvägen och hamnade både bland lera och vattenpölar. Men, vad gör det?

Håller på med lunch just nu. Får sällskap av Micke. Han skulle vara hemma till 12.15, så maten är redan klar. Han har inte kommit, så jag får se om jag måste koka nya makaroner :)

Senare blir det styrka och kondition på Actic.

Äntligen helg! Igen.


Besök.

På förmiddagen fick jag och Folke besök av Anna och katta. Vi fikade och snackade massa skit. Trevligt med sällskap i några timmar.

Tog en promenad in till stan när dom hade åkt. Himla skönt vårväder med solen i ansiktet hela vägen. Träffade mamma och moster T en stund på em och kvällen. Inväntade Micke för skjuts hem.
Har precis ätit en god sallad, precis som igår och vid lunch idag. Hoppas det händer något på vågen snart. Står still just nu. När jag började träna gick jag upp, nu står jag still, men vill neråt. Äter ju nästan inget godis, dricker ingen dricka och allt sånt där. Lite resultat borde det ju bli, tycker jag.
Det kanske är vardagsmotionen som är ett stort A i det hela. Snälla, ge mej värme så ska jag gå 2 timmar om dagen. Jag lovar!


Tack Lasse!

Den här presenten kom Lasse in med idag. Hygglo! Tur att den var död, annars hade jag stått på en stol tills Micke kommit hem.


Utemöbler.

Har åkt runt och tittat lite på utemöbler. Kan säga att vi hittade nästan allt till vår uteplats utanför köket på ett och samma ställe. Bauhaus is the shit! Storshopping där senare i vår. Hoppas allt blir klart innan Daniellas student i juni. Den ska firas hos oss.

Det här är lite av vad vi har hittat :)

Rund loungedel och en solbädd. Folke gillade att krypa omkring där i. Gungade samtidigt, så han skrattade lyckligt.


Hem från Båstad.

Nu, efter tre dagar i Båstad, är vi på väg hem. Vi har haft det bra med god mat o dryck, trevligt sällskap, hyfsat väder och shopping. Fick med mej ett par jeans, ett par shorts och en t-shirt hem.
Folke fick 39 i feber natten till lördag, så natten var inte så jätterolig. Han har varit relativt pigg även fast febern har suttit i oavbrutet. Kusinen Gustav fick vattkoppor, så det återstår att se om Folke får det. Smittar tydligen ganska bra!

Vi har en lång resa hem. Borta bra, men hemma bäst!


På väg.

Nu är vi äntligen på väg till Båstad. Skulle ha åkt mycket tidigare, men som vanligt med oss kommer vi aldrig iväg när vi ska. Micke fastnade på jobbet lite längre än vi skulle och jag ville träna.

Vi är på den tråkiga vägen mot Katrineholm. Där det jämt kör långtradare och är fartkameror överallt. Tråkigaste vägen i hela Sverige, tror jag.

Huvudsaken är att vi är på väg.


Lets dance.

Har aldrig varit på en direktsändning tidigare. Anneli fixade biljetter för ett par veckor sedan och frågade om jag och Micke ville med. Det ville vi!

Det var häftigt att se hur inspelningen gick till, förberedelser och allt som hör till. Vi blev chockade när vi såg på "kartan" var i studion vi skulle sitta. Längst fram precis intill dansgolvet. Riktigt kul att se allt på nära håll.
När programmet var slut tog vi taxi till casino cosmopol för att göra av med lite pengar. Det var precis vad vi gjorde också, men kul var det. Vid 01 kom vi till hotellet. Trötta!

Folke sov hos sin farmor och farfar. Det gick jättebra, vilket vi också trodde. Han fick umgås med sina kusiner Hampus och Gustav som han tycker så mycket om. Skiner upp som en sol när han ser dom.

Även fast det var en trött lördag så åkte jag, Micke och Folke till Ikea för att köpa träpersienner till Folkes rum. Satte upp dom när vi kom hem, flyttade över sängen från vårt rum till hans och bäddade rent. Folke sov så bra i eget rum. Vilken skillnad det är i vårt sovrum också. Mycket större och Micke har plats för ett sängbord igen.


Lite mys i sängen såhär på söndagskvällen :)

img_9211 (MMS)

Lite mys i sängen såhär på söndagskvällen :)