Många möten.

Helgen har varit fullspäckad med roligheter. I lördags kom Mickes kompis Kenneth över tillsammans med hans sambo Emma och deras lilla Adrian på tre månader. Vad det händer grejer på några månader. Kan knappt komma ihåg att Fålle har varit så liten och "inte med i matchen". Som jag sagt tusen gånger tidigare så går tiden för fort. En trevlig kväll med prat om allt möjligt. Söndagen bestod av hårdträning på Actic. Bokade in tid hos instruktör för att göra om mitt träningschema. Känns mycket bättre nu. Har även bokat in en till tid på torsdag för genomgång av hantlar, pilatesboll och div. hemmaträning. Körde på ganska hårt igår.. speceillt mage (som jag vill stärka upp efter graviditeten), vilket resulterade i träningsvärk idag. Det är bra! Instruktören är ett bekant ansikte från skoltiden på låg- och mellanstadiet. Hon verkar förstående och peppar. Trevlig tjej det där. Hann med två kalas; Julia 3 år och Hugo 2 år. Kan säga att både jag och Micke var helt slut när vi kom hem. Såg Äkta människor, sen slocknade vi. Vaknade med dunderhuvudvärk. Har det fortfarande. Och att jag ska till tandläkaren idag vid 16 gör ju inte saken bättre. Hoppas den här dagen flyger iväg.

En liten överraskning så här mitt på dagen...

img_1394 (MMS)

En liten överraskning så här mitt på dagen. Tack älskling :)


Snart ska vi äta potatisklyftor med rödlök...

img_1393 (MMS)

Snart ska vi äta potatisklyftor med rödlök, morötter och rosmarin. Till det; lite fläskfilé och nya Ramlösa att dricka.


Var tvungen att köpa Marabou black saltlak...

img_1392 (MMS)

Var tvungen att köpa Marabou black saltlakrits bara för att alla säger att den är så himla god. OCH för att jag älskar blandningen av lakrits och choklad. Blev besviken! Inte alls som jag hade föreställt mej att den skulle smaka.  Nä, jag får helt enkelt fortsätta med min hederliga blandning av vanlig choklad och salta björnar i ask. Tror det kan vara Cloetta som tillverkar dom. Det är det bästa blandningen som ingen verkar kunna slå.


Kent.

Läste att Kent kommer att spela i Eskilstuna i sommar. Jag och Micke ska självklart köpa biljetter. Sist vi såg Kent spelade var i Parken, då ösregnade det en timme den dagen och det var under konserten. Lyckat! Men vi var glada i hågen efter några pavor vin, hade ponchos på oss och avslutade kvällen hos Elin + utgång. Himla trevlig kväll. Så en repris på det, fast med fint väder vore ju inte helt fel. Snälla smhi, ge oss sol och värme denna fredagkväll.

Träff på TP.

I flera dagar har jag känt mej sjuk, eller att något är på gång. Känns lite värre idag, men är ändå ganska pigg. Åkte till Tuna Park vid 10 imorse och mötte upp min jobbarkompis Maud och hennes Casper. Vi strosade omkring i några timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Trevligt! För första gången är alla presenter inhandlade i förväg. Vi är ju alltid ute i sista sekund med allt sånt där...eller inte bara sånt där, utan med allt. Såna är vi :) Familjen Bergkvist-Hellberg ska nämligen på tre kalas den här veckan. Anneli fyller år imorgon och har fika på kvällen. Julia och Hugo firas på söndag. Tyvärr samma tid, men vi betar av båda.

Mmmm..!!! Köp den. Världens godaste nyhet :)

img_1386 (MMS)

Mmmm..!!! Köp den. Världens godaste nyhet :)


Seg dag.

Idag har jag bara varit hemma och pysslat med allt möjligt. Ganska segt, men skönt. Känns som jag har varit på vift i flera dagar nu, så jag behövde verkligen det här. Lite långtråkig kväll har det varit. Micke kom hem 17, la sej 18 och sover fortfarande. Fick umgås med Folke i två timmar, sen ville han sova. Helt själv är jag. Micke la sej tidigt för han har sovit endast några timmar på två dygn. Han måste sova, annars blir han sjuk. Så är det alltid. Jag funderar på att lägga mej jag också. Igår somnade jag kl.22 och det var faktiskt jätteskönt. Undrar vad jag hade gjort om vi levde på 50-talet. Kanske varit ute och huggit ved, eller bakat bröd. Tur att jag lever nu, när tv och internet finns.

Lasse har vikt upp mattan och vilar huvude...

img_1385 (MMS)

Lasse har vikt upp mattan och vilar huvudet mot den... Fiffig katt!


En dag.

Vad mycket snö det har kommit! Skottade uppfarten och gången till huset igårkväll efter att jag och Micke var ute och åt. Det var hur mycket som helst och lika mycket idag. Tur att vi inte har allt för mycket att skotta. Imorse åkte jag och Folke till Ärla. Byn som Gud glömde, kan man säga. Vi mötte upp Maria på mitt jobb, hennes syster och en kompis, för att gå till öppna förskolan där. Det är skönt att komma iväg och träffa andra och få lite tidsfördriv. Ensam hemma ikväll och inatt. Micke är i Milano och ska kolla på Milan- Arsenal ikväll. Dom kommer att få det roligt. Jag köpte ett litet "kit" till honom igår med underställ, vantar, sittunderlag och varma strumpor för att han inte ska frysa under matchen, haha! Hoppas det hjälper något. Tur att vi har larm under natten också, då är jag säker och behöver inte vara rädd för tjuvar. Larmet tjuter "ganska" högt om man säger så. Snart ska jag köra lite rally med mazdan hem till mamma för att äta lite mat. Egentligen är jag supertrött, sådär man är efter en tung arbetsdag. Har inte känt så sedan jag jobbade. Helst skulle jag vilja sova när som helst, redan för fyra timmar sedan, men Folke är pigg och glad och visar ingen tendens till att sova. Inte ens tio minuter. Jag förblir vaken tills senare.

Vår älskling är med i tidningen :)

img_1377 (MMS)

Vår älskling är med i tidningen :)


Alla hjärtans dag!  Jag och mitt hjärta ät...

img_1378 (MMS)

Alla hjärtans dag!  Jag och mitt hjärta äter middag på Jernberghska.


Mmm... Hemmagjorda hamburgare med massor a...

img_1376 (MMS)

Mmm... Hemmagjorda hamburgare med massor av sallad :)


Folke fick äta själv idag. Nu blir det san...

img_1375 (MMS)

Folke fick äta själv idag. Nu blir det sanering!


Kl.07.00.

Härligt när dagen startar kl.07. Hur trött som helst, men när jag väl kom upp så var det lugnt. Det är ju bara grejen att komma upp ur sängen.
Just nu väntar jag på att hasse, vår elektriker, ska komma med dom nya pumparna. Äntligen kan vi få normal värme i huset.

Jag ska väl försöka att få i mej lite frukost innan han kommer. Blir nog en promenad senare. Vädret är ju så fint. Kanske är svinkallt ute. Men solen skiner ju, så chanserna är ju stora att den värmer en aning.


Wöw!

img_1370 (MMS)

Wöw!


Match.

Nu är det match i sporthallen. Har spenderat hela fm. i munktell sience park med mat, föreläsningar med bl.a. Claes Hellgren och lite vin.

Blir kul, trots förlust. Men nu ska jag inte vara negativ... Precis som Hellgren säger; inställningen och glädjen.
Fullt ös, vilket är skitkul :) wöw!


Lagt av.

Luftvärmepumpen startade igen igår, men la av nu ikväll igen. Jag tippar på en kall morgon när jag går upp ur sängen imorgon. Hoppas dom nya pumparna kommer imorgon... Då har det gått fyra arbetsdagar som var max beställningstid.

Larmkillen kommer och kollar vårt larm kl.10 imorgon. Larmet går i vardagsrummet titt som tätt. Har haft larmet i 1,5v... Så det är nog bara någon felinställning. Det tjuter väldigt högt, så grannarna undrar väl vad som händer hos oss hela tiden.


Fartfylld dag, idag också.

Vaknade med huvudvärk, så jag och Folke somnade om på morgonen. Skulle egentligen ha åkt till öppna förskolan, men jag ville bli av med värken så sömn prioriterades istället. Blev en sväng in till stan, eller hem till Anna rättare sagt. Fika och skitsnack. Ses allt för sällan, men det är trevligt när det väl blir av :)

Hade en liten lucka på eftermiddagen så jag passade på att träffa pappa en snabbis. Var flera veckor sen sist, så det var på tiden.

Vid fyra parkerade jag bilen på axenborgsgatan och familjen Fjäll. Fikade och snackade skit. Också länge sen vi sågs. Veckorna bara flyger iväg och alla har fullt upp med sitt. Vi aka planera in en middag snart. Catrins mage har vuxit. Ibland kan jag sakna att vara gravid. Att känna rörelser och allt som hör till. Tur att vi vill ha fler barn :)

Nu ska jag sova, eftersom herr Folke vill vakna tidigare nu för tiden. Ingen sjusovare längre. Visste att denna dag skulle komma någon gång, men den bara kom... Utan förvarning. haha! :(


Många saker.

Morgonen startade tidigt. Kl. 10 var jag och Folke på öppna förskolan och sjöng, åt lite och lekte. Vi träffade min gamla jobbarkompis AK och hennes son. Vi bestämde en promenad i nästa vecka.
Handlade på maxi och knallade sedan hem igen. Folke slocknade. Intensiv förmiddag :) lämnade vagn och varor hemma och åkte med bilen i snöstormen till posten och hämtade ut en matta som moster T behövde få hem till sej. Sen hem igen för att få besök av katta och julia. Vad fort tiden går... Om två månader ungefär så blir dom fyra i familjen. Katta hade endast fått mage. Lika graviditet som jag. Härligt :) jag tänker tillbaka på när fålle låg i magen. Man glömmer fort, men det är en härlig stund i livet.

Hela kvällen har jag tvättat. Hoppas något är torrt tills imorgon, annars kommer jag ingenstans :)


Texten försvann.

Jaha, texten till bilden här nere försvann. Typiskt att det alltid händer något när jag väl skriver långt.

Nu blir det kort ist.

Lunch med Sandra på akropolis. Trevligt, eftersom vi inte ses så ofta.
Folke var nöjd. Han skrattade när mössan sattes på huvudet, men den åkte snabbt av med hans blöta fingrar.

Skulle ha träffat Catrin idag, men ställde in det pga. diverse grejer. Åkte istället hem till mamma på lite te och en semla från janelings. Skillnad på semlor och semlor, om man säger så.


Akropolis.


Brr.

Det är så varmt och skönt här hemma när båda luftvärmepumparna gick sönder natten till lördag. Ska köpa nya vilken dag som helst, men det är ju en kostnadsfråga. En pump ligger på 20.000. Elementen får gå på max och eldningen också. Mest av allt vill vi fixa bergvärme. Äch, det blir nog bra det här. Nu är det slut på mina sovmorgonar. Folke har börjat vakna allt tidigare och imorse vaknade han redan 7.30. Det är inte jag van med!!!! Jag är jättetrött, haha. Vi kanske hinner i tid till någon öppen förskola nu istället för att sova. Tror att Fålle uppskattar bebisar, sång och musik mer nu än förut när han bara var några veckor. Jag inväntar våren så vi kan röra oss ute lite mer, framför allt träffa folk. Börjar bli lite trött på att gå hemma och svansa. Känner knappt någon som är ledig om dagarna, vilket blir långttråkigt. Väntar på att alla gravida ska få gå på graviditetspenning snart. Blir många bebisar i vår och sommar :)