Mot Kolmården.

Nu är vi på väg mot Kolmården. Eller vi är snart framme! Ska bli kul. Perfekt väder.


Morgonsol.

Efter att ha kommit hem från maxi för köp av nybakade frallor, stod bordet ute dukat för frukost. Helt underbart att äta ute i solen. Får passa på när soltimmarna är få. Micke och jag ligger i en varsin solstol och njuter av värmen. Ikväll blir det sämre väder igen. Men det kan väl vem som helst lista ut. Det kan ju bara inte gå EN dag utan lite regn.


Folke.

Fålle har namnsdag idag. Han fick en halv pinnglass efter frukost och var överlycklig! Säg det barn som inte gillar glass!


Trädgårdsarbete.

Jag har precis klippt gräsmattan och nu kör Micke med klipparen i slänten som gränsar till grannen. Den är omöjlig. Brant som tusan. Meeen, det går. Haha!


Innehåll.

I min lilla glossy box fick jag lite olika saker. Färg till ögonfransar och ögonbryn, en energidryck framställt för kvinnor, olja till håret, solskyddsfsktor från odd Molly, läppglans/ läppcyl (?), primer från murad och femme natural boost. Trevlans!


Kanintesovapunktcom.

Har legat vaken sedan 04 och kan verkligen inte somna om. Jag har försökt...tusen gånger om. Det är ljust och tankarna om allt möjligt snurrar. Inget negativt, utan ena funderingen till den andra dyker upp. Så här hade jag den sista tiden när jag väntade Folke. Vaknade 04 vaaarje morgon och somnade om runt 7. Det jobbiga nu är att jag inte kommer "hinna" somna om. Fålle vaknar runt 07. Själv somnade jag vid 00 och har alltså fått fyra timmars sömn. Får väl sova en stund på dagen, för att orka med lite mat och nåt glas vin med Madde på Grappa ikväll. Hör även att tjutet i mitt öra har blivit lite högre jämfört med tidigare. Eller kanske tänker jag bara på det mer för att jag hemskt gärna vill sova? Jaja, god morgon världen!


Glossy box.

Fått en prenumeration i tre månader av svärmor på Glossybox. En gång i månaden får jag hem en låda med olika saker i. Prover på allt möjligt. När jag fick prenumerationen så fick jag fylla i olika frågor på nätet.. Ex. Vilken hår-och hudtyp jag har, bästa färg, ögonfärg.. Ja, u name it. För att få ihop en låda med prover som passar mej på bästa sätt. Detta är min första låda och ska nu öppna för att se vad den innehåller. Spännande! :)


Äntligen!

Appen har äntligen uppdaterats och nu kan jag blogga igen. Varit torka på flera veckor.