Fel på något.

Har försökt att blogga via mobilen i flera dagar och det har inte funkat. Fel vid inloggning...samma sak när det gäller via datorn. Nu har jag äntligen kommit in. Hoppas jag kan använda telefonen snart igen...det är den jag bloggar genom.

Det har hänt en del sen sist.
Sverige-England matchen på O´learys i fredags tillsammans med Sandå. Alex och Kathy kom förbi lagom till matechen. Vi drog till HåPes efteråt. En riktigt rolig kväll. Jag och Micke fick en genial idé. Vi gick hem! Lagom vid Maxi ångrade vi oss lite. Men, solen sken, fåglarna kvittrade och vi blev inte rånade. Alltid något :)
Lördagen var däremot inte så rolig. Bakis som aldrig förr, men åt kvällen blev det bättre. Mötte upp Alex och Kathy och åkte hem till Linda och Josef för mat och film.

Söndagen bestod av kalas ute i Kjula. Fina Hampus och Gustav fyllde 4 år. Det bjöds på fika och god jordgubbstårta.

Tyvärr kan jag inte lägga upp bilder, då jag har alla i mobilen. Ska försöka att fixa till det där. En blogg med bilder är ju betydligt roligare.

Ettårsfotografering!

Idag bokade jag tid för fotografering. Maya Lee ska få fota Folke på hans ettårsdag. Kommer bli så fina kort. Det vet jag redan :)


Skön dag ute.

Varit på morgonpromenad, gungat och plaskat med vatten. Rolig dag för Folke :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/197359/images/2012/pic_206497247.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/197359/images/2012/pic_206497336.jpg" class="image">


Tidö slott.

Fick ett litet ryck imorse. Ville hitta på något annorlunda, så jag, Micke, Folke och mamma åkte till Tidö slott för en liten snabbvisit. Kollade på leksaksmuseet, vilket var försämrat mot förut. Innan låg det inne i slottet, nu var det förflyttat till ett gammalt stall. Kändes inte alls inbjudande. Det var kalt och tråkigt helt enkelt. Texterna som stod var utskrivet på vanligt a-4 papper och hade för mycket text att jag inte ens orkade läsa. Nä, inget jag rekommenderar.

På eftermiddagen blev det god mat hos mickes föräldrar.
Två dagar har vi misskött oss när det gäller maten. Känns som att jag har gått upp 10kg bara för det. Imorrn kör vi igång igen. Får se hur det blir med besök på gymmet... Sommartider som är urusla. :(


Måla.

Nu har jag äntligen fixat färg till stolen som jag ska måla om. Köpte stolen för 30kr på Pingstkyrkans loppis för flera veckor sedan. Nu är det alltså dags för förvandling.
Så här ser stolen ut nu. Resultatet får ni se när jag är helt klar. Kommer bli magnifikt! :)


Ella tar studenten :) grattis!!!!

img_0744 (MMS)

Ella tar studenten :) grattis!!!!


Trötta inte, snälla!

Vet att ingen, förutom jag, bryr sej om mina resultat av träning etc. men jag skriver för att peppa mej själv lite grann. Såg att dom senaste inläggen bra handlar om det. Ska försöka att skriva om lite andra grejer som händer, men just nu står det stilla i vardagen. Plötsligt händer det något roligt (syrrans student tex), då ska jag försöka att skriva några rader.

Resultat.

Skriver från ipaden, vilket tar väldigt lång tid. Eller, jag är snabbare på en vanlig dator, men orkar inte starta upp den. Sist jag skulle skriva så försvann allt. Vi får väl se denna gången då.
Folke sover sedan två timmar tillbaka. Han är nog inte riktigt frisk efter helgen. Nu snorar och hostar han massor. Han är gnällig, som aldrig annars. Då vet vi att något inte är som vanligt! :)
Idag har det gått en vecka sedan start med intensiv träning, 1 timmes promenad varje morgon innan frukost, samt kostschema som både jag och Micke har följt. Det har gett mer resultat än vad jag trodde.... På så kort tid?! skönt det, för då är jag peppad på att fortsätta.
Vikt: -1,7kg
Vad: -1,5cm
Lår: -3cm
Midja: -6cm
Under byst: -1cm
Byst: +-0cm
Arm: -0,5 cm
Enda missen är att jag har glömt att mäta rumpan. Vore kul att se om det blir någon skillnad på den. Får börja med det fr.o.m. idag.
Heja mej!

Det fungerar bra.

Sitter hemma i min ensamhet. Är trött och frusen. Blir en varm dusch direkt efter att jag har ätit. Väntar på att mina potatisklyftor i ugnen ska bli klara. Till det ska jag äta en köttbit och en stor sallad. Som varje lunch och middag. Dietschemat är jättebra. Gäller bara att vara fyndig i köket och ta fram alla kockkonster man kan. Blir ganska enformigt annars. Promenader varje dag på ca. en timme och styrka och kondiotion minst tre gånger i veckan. Får passa på när jag kan få barnvakt om dagarna (gäller gymmet).

Folke är sjuk. 5 imorse vaknade jag av att han skrek. Kokhet och hade 39 i feber. Haft det hela dagen, stackarn. Han följde med mej, nerbäddad i vagnen, ut på en promenad. Han sov hela tiden. Sover nu också... Sovit hela dagen i stort sätt. Förutom när alvedonen mitt på dagen gjorde sitt. Då kröp han omkring som sjutton. Han har lärt sej att krypa ner för ena trappen. Den har fem ganska djupa trappsteg och fort går det. Framsteg hela tiden.

Nu ska jag äta lite mat, sen duscha och efter det bädda ner mej i sängen. Micke är på kalas med jobbet.