Den här förpackningen fick jag av svärmor ...

img_1815 (MMS)

Den här förpackningen fick jag av svärmor igår. Anneli fick också en. Det är tydligen en mirakel "eyeliner" som gör att ögonfransarna blir längre och mer fylliga. Om ca. 30 dagar ska det ha gett resultat. Jag återkommer och berättar om jag märker någon skillnad. Har hört att det ska funka. Kul experiment! :)


Mina nya pjucks! Även lite kläder följde m...

img_4866 (MMS)

Mina nya pjucks! Även lite kläder följde med hem. Jag kände mej lite friskare där en stund, men vaknade med halsont och snorig näsa.. Fortfarande!! När ska det gå över?


Livsnjutare!

img_7967 (MMS)

Livsnjutare!


Nu börjar staketet sitta på plats utanför ...

img_5778 (MMS)

Nu börjar staketet sitta på plats utanför uteplatsen vid köket. Blir himla bra!  Vi rev det gamla vid dräneringen i somras. Stackars herrarna i Smé Bygg som fick jobba ute i stormen. Nu ser jag fram emot att fixa belysning, utemöbler och diverse grejer där ute.


"Grattis" Byron på 12-års dagen! :)  Gamma...

img_8406 (MMS)

"Grattis" Byron på 12-års dagen! :)  Gammal katt nu. Det märks. Han är ute någon timme på dagen, sen sover han resten. Riktig livsnjutare som längtar efter att få ligga i det höga gräset i sommar. Snart så!


Vi har morgonmys på comfort hotell i Stock...

img_8707 (MMS)

Vi har morgonmys på comfort hotell i Stockholm. Folke är dock förkyld och febrig, men är glad ändå.  Igår lunchade jag, Micke och Folke på vapiano tillsammans med Elin och Voffe. Fullt med folk! Trevligt med lite häng. Det var länge sedan vi sågs. Efter några timmar åkte vi med tuben till rummet för att packa ner lite grejer i väskan. Tillbaka till t-centralen för att åka till Jenny och Magnus i hornstull. God mat och efterrätt! Magnifikt!  Folke fick en febertopp och kräktes. Helt mosig var han, stackarn! Han sov bra, men har vridit och vänt på sej hela tiden. Hans näsa låter som en propeller. Tur att vi har miniapoteket med oss.  Nu blir det frukost! :)


Fina Folke i sina vårkläder. Äntligen!

img_8059 (MMS)

Fina Folke i sina vårkläder. Äntligen!


Förlovning.

Nu är jag till hälften en Bergkvistare. Micke och jag bestämde oss för ca. två veckor sedan att vi skulle förlova oss. Valde ett datum, bestämde ringar och ja.. Here we are! 120312.

Min fina ring!


Huvudvärk.

Vaknade med huvudvärk. Får väl sova för mycket nu för tiden. Har slutat amma på nätterna och är där med amningsfri- äntligen! Funkar hur bra som helst med välling en gång per natt.

Var hemma hos familjen fjäll igår på en liten fika. Catrin och tjejerna hade gjort sockerkaka. Länge sedan jag åt det. Står egentligen inte på mitt schema att äta "sånt" på vardagar, men någon gång kan jag unna mej :) kul att se dom och prata lite skit.

Nu ska jag lägga min lilla skit. Han är SÅ trött!!


Trött idag.

Ligger i sängen och skulle kunna somna för natten. Det kommer jag också att göra, så fort jag lägger ner kuddarna ordentligt bort från väggen. Folke sover och Micke kollar fotboll hemma hos Gurra. Det är jag och katten som hänger och kollar på house.

Fattar inte hur jag kan vara trött efter den här dagen. Endast lunchat med pappa och tränat på kvällen. Hm! Och varit mamma dårå!


Utgång på ingång.

Nyss kommit hem från lite träning. Blev kondition och lite magövningar eftersom jag körde styrka igår. Märker skillnad redan på två veckor. Mer kondition och uthållighet.

Nu ska jag fixa lite här hemma innan Folke och Micke kommer hem. Ska färga håret och sedan fixa mej för min första riktiga utekväll på 1,5 år. Ska bli kanonkul! Ses i vimlet.


Träning.

Köpte nya träningskläder idag. Kan ju säga att det inte är billigt direkt. Är tvungen att ha flera ombyten, eftersom det måste tvättas efter varje användning. Försöker hålla mej till 3-4 ggr i veckan + promenader dom andra "gymfria" dagarna. Riktigt skönt! Hoppas jag når mitt mål. Det får vi se senare.


Nu sitter jag under värmefilten i soffan och kollar på Sons of anarchy tillsammans med Micke. Har sett några avsnitt och det verkar bra.

Får snart bli läggdags. Vi har ju en kille som vaknar tidigt nu för tiden :)