Hej då Eskilstuna!

Nu har jag jobbat klart för idag, slutar kl. 14.00. Vaknade 06.29 imorse,  försov mej med andra ord. Första gången sen jag började jobba. Kom till jobbet strax efter 07.10, men det var ingen större fara.
Kommer lite småstänk ute, men jag ska åka mot ljusare väder..hoppas jag. Åker upp till Dalarna nu om 5 minuter. Väntar på att Filling ska hämta mej. Leva lite lantliv för ett tag. Hehe, yeah right! Skönt att komma bort bara. 
Kommer att sakna Gumman och Byron medans vi är borta, men jag har en så¨snäll mamma som ska kolla efter dom åt oss. Ge dom mat, vatten, kel etc.

Jaja, vi kommer hem på söndag och då skriver jag lite då.

Trevlig midsommar allihoppa :)

image41
Små grodorna, små grodorna...

Tisdagskväll.

Tänkte skriva av mej bara för att skirva lite, var några dagar sen. Sitter helt ensam hemma med katterna efter att ha tagit en dusch. Åt nyss med mamma och handlade lite smått på Prix. Somnade tidigare idag i sängen och sov en timme på ett ungefär.
Är ganska pigg nu, men ändå trött på samma gång.
Årets första åska (som jag har hört) kom flygandes förbi idag. Slutade precis att regna när jag skulle cykla hem.
Har faktiskt fått en cykel av Fillings farmor och den funkar perrfa.
Tar 5 minuter till jobbet, går as fort.

image40

Artwork by Mark Ryden, så ball.
Next tattoo?

Vattendraget.

Det årliga arrangemanget i Västerås besöktes två dagar i rad. Fredagen var ingen höjdare, men det var där emot gårdagen. Åkte dit med Jens, Katta, Michis och Lina. Hade party i bilen på vägen dit och drack vin som Katta bjöd på. Gick runt och kollade en stund och vi hamnade vid stora scenen i Lögarängen. "RytterneRöj" eller vad dom hette spelade covers och det var värsta draget. Klämde in oss längst fram men det gick inte att stå där utan att bli knuffad, armbågad och trampad på fötterna. Men vi gav igen..
Bestämde oss för att ställa oss längre bak så vi kunde dansa och hoppa lite. Gick betydligt bättre. Endast jag och Lina var kvar den sista halvtimmen, dom andra skulle äta.
Åkte hem med Anna Ek och hennes kompisar istället för med Jens, dom ville åka tidigare.
Väl hemma vid kl 03 kröp jag ner i sängen och slocknade på en gång.

Idag blir det en heldag hemma eftersom vädret inte lockar speciellt mycket- spöregn!
Skulle vara gott med Thai Classic..får se hur det blir med den saken.

Personalfest.

Efter jobbet åkte jag hem och duschade och fixade iordning mej. Hurtig och hennes man hämtade upp mej vid kanotcenter och vi åkte till stan. Träffade Linda vid Grappa och vi drack ett varsitt glas vin och en cider hann slinka ner också. Mamma kom dit så hon bjöd mej. Schyrre! Vid 19.00 gick vi till Harrys där vi hade vår personalfest. Hur mycket folk som helst. Köpte två glas vin i baren på nedervåningen eftersom det var Happy hour där och inte där uppe där vi skulle äta. Smarta va? ;) Inte så jättegod buffé om jag får säga så, men trubaduren var så himla bra. Spelade allt mellan himmel och jord. Efter maten så började folk dansa vid borden så jag fixade så att personalen röjde bort allt så det blev dansgolv. Riktigt kul. Alla var på superhumör. När trubaduren var slut så ropade vi in honom två gånger. Värsta partyt. Schlagerbaren öppnade efter en stund och det var hur kul som helst.

Anna skickade mess och kollade om jag skulle med till Västerås med henne och Johan. Dom hämtade upp mej. Var där ett par timmar. Jag blev bakis, hade ju inget att dricka. Men men..idag blir det Västerås igen...men Katta, Michis, Lina och Jens. Hoppas på en kul kväll.
Nu ska jag duscha och sånt.


Herrååååå!!!!!!!!!!

Slutar sent idag.

Denna dag kommer att bli stressig känns det som. Slutar klockan 4, men förhoppningsvis finns det inga barn kvar efter halv 4 så jag får gå hem då istället.
Ska hem fort som fan och duscha och fixa iordning mej. Klockan 18.00 ska jag vara klar för då kommer Birgitta och hämtar upp mej. Vi ska till Grappa en liten stund, sen vidare till Harrys där hela Gamla stadens förskolor har fest.
Kommer bli en lugn kväll för mej eftersom jag kommer att vara trött och ska festa bättre imorrn.
Ska till Västerås och härja eftersom det är Vattendraget. Hoppas att det blir bra väder, annars stannar jag hemma.

Om en vecka är det midsommar, då är jag i Dalarna och har kul!

Jamen jamen, vi hörs.


Småkyligt.

Har sommarvärmen bara försvunnit eller? Hoppas den kommer tillbaks snart, speciellt till midsommar då vi ska åka till Dalarna. Det är bara en dryga vecka kvar dit, tiden går så fort. Redan mitten av juni och snart helg..igen!
Liten festival i Västerås. Kanske blir en liten tripp dit? Den som lever får se.

Idag ska jag och min älskling åka och kolla på hus, eftersom det inte gick förra veckan. Bara titta, sen får vi se vad som händer. Skulle faktiskt vara skönt att flytta från lägenheten. Speciellt för katterna :)
Innan vi kollar på huset ska vi byta bromsskivor på bilen och kanske hinna med att bada, om det är varmt så klart.

Oj då, nu är min rast redan slut. Men slutar om 1,5 timme ändå. SKÖNT!

Studenten.

Har varit så varmt hela veckan så att det knappt har kunnat vara ute på dagis. Stackars barn. I ondagsvar jag halvbakis efter kvällen på Harrys. Åkte ut på Alex land och solade hela dagen. Vi tog även vårt premiärdopp. Var sjukt varmt för att vara början på juni och i mälaren framför allt! Brukar inte kunna bada där förns i juli någongång.

Idag är det studenten och dom har tur med vädret. En aning varmt men det är bara att ha fler vätskepauser ;)
Ullis och Katta går ut, vad jag vet. Ska senare till Ullis mottagning en stund. Sen är det party för hela slanten!

Nu ska jag äte lite frulle och senare gå ner till stan och inskaffa lite grejer från saftbolaget.
Ses i dimman!

Tjo faderittan hej vad det går...

  

Från badbryggan på alex land!

Harrys.

Alex och jag bestämde oss för att gå ner till Perrongen igår, eftersom vi är lediga idag på nationaldagen (Som ingen ändå firar) Åt lite mat och drack ett par cider, sen kom Tuula och Mats och frågade om vi skulle med till Harrys. Vi hänkade på och satte oss på uteserveringen. Köpte en varsin vinare och drack upp den. Sista halvtimmen dansade vi. Försökte avvisa några spanjorer som visade hur jag skulle dansa. Jag bestämmer väl själv! Ville inte dansa med dom, tror inte heller att Alex ville det. Sprang till baren och hämtade ett glas vatten. Sen kommer Alex senare. Vi lurade bort dom, haha!  Filling hämtade oss, sen var det dags att sova.

Jag och Alex skulle egentligen ha åkt ut på hennes land runt 09.30. Vi är fortfarande hemma, men vi ska bege oss iväg strax! Nu ska jag klä på mej.

Tjosan hejsan.

Länge sen.

Jag har inte skrivit på länge, men det har inte Shakespear heller. Förra veckan hjälpte jag mamma med lite städning i lägenheten. Nu har dom flyttat och börjar få ordning.
Total kaos hemma hos oss där emot. Fick vardagsrumsgolvet slipat i fredags och soffan, hyllan ja allt stod i hela lägenheten. Kunde knappt stänga toadörren. Men vi överlevde det dygnet.
Somnade ganska tidigt i fredags efter att ha hjälpt mamma och Tony med att få upp lite grejer + ätit Thaimat. Så himla gott.
Under lördagen var jag och Filling ute hos hans mamma och firade henne.
Satt ute i solen och pratade lite.
Festade på kvällen, men allt blev så sent. Kom hem till Lina strax innan 23.00 och hade knappt druckit någonting. Så jag hällde i mej lite fint sådär och vi gick till Lotus vid 1. Var inte där så länge. Hamnade på Corner och sen gick jag hem för att bädda i gästsängen. Jens sov över eftersom han hade glömt sina nycklar.
Söndagsmorgonen bestod av huvudvärk, men bara till en början. Efter en tablett och lite mer sömn så var den nästan borta och jag fick skjuts ut till Alex land. Hon hade åkt ut redan vid 9. Galning. Haha. Solade hela dagen och kom hem på kvällen. Blir samma visa på onsdag eftersom vi är lediga :)
Kollade på Miami Inc. igår, jag vill gadda mej snart igen!

Nu sitter jag och skriver på arbetstid, ska sluta nu. Vi hörs mina läsare. Hej svejs!