Micke gav sej in på att laga mat för först...

img_0227 (MMS)

Micke gav sej in på att laga mat för första gången. Det resulterade med ett besök på akuten.. Ja, vad säger man? Man lär sej av sina misstag. Eller? :)


Madde och jag sitter på akropolis och äter...

img_0211 (MMS)

Madde och jag sitter på akropolis och äter tvårätters. Skagen toast och B&W.... Gammalt och hederligt!


Fest på jobbet.

Tokrolig fest på jobbet igår. Jag var polis och Madde och Catrin var mina fångar. Kunde inte bli bättre. Avslutade kvällen på Harrys tillsammans med Marie.



Imorse kom Catrin över och hämtade sina grejer. Hon och tjejerna stannade hos oss i flera timmar. Vi fixade lunch, kollade på tv, åt godis och drack MER. Hann ut en sväng med katten, promenad genom gamla stan som slutade med fika på Tingsgården. Verkligen en skön dag.
Nu håller jag på och tvättar. Väntar på att tjejen som ska ta över min lägenhet ska komma och hämta nycklarna. Nu är den städad och klar och det känns så skönt. TACK ELLA!!!!

Ikväll ska jag och Madde ut och äta någonstans. Det ska bli najs :)












 

 


Jag och min fånge :)

img_0207 (MMS)

Jag och min fånge :)


Idag är jag snut. Personalfest och allt va...

img_0203 (MMS)

Idag är jag snut. Personalfest och allt vad det innebär :)


Packat ner allt jag äger och har på en dag...

Packat ner allt jag äger och har på en dag och flyttat på en dag. Det är inte dåligt.en tjej från Stockholm flyttar in till helgen. Slipper dubbla hyror i tre månader, vilket passar bra! Kommer inte att sakna lägenheten ett dugg. Bor nu tillsammans med Micke på eskilsgatan. Det är kaos hemma, men vi borde få ordning ganska snart. Katterna trivs hur bra som helst och är jättekeliga. Det är bara den där flyttstädningen som är mindre rolig. Ska ta ett snack med syrran min och se om hon vill tjäna lite extra pengar. Jag har verkligen ingen lust. Verkligen inte!


Jag och fina sandra på bistro. Vi kör en b...

img_0197 (MMS)

Jag och fina sandra på bistro. Vi kör en barrunda tillsammans med Micke, hence, adm,Green  och kolar.


..... Green gästar med. Bra skit!

img_0195 (MMS)

..... Green gästar med. Bra skit!


Adam spelar på sylvia ikväll:)

img_0192 (MMS)

Adam spelar på sylvia ikväll:)


Första snön! Barnen är överlyckliga:)

img_0190 (MMS)

Första snön! Barnen är överlyckliga:)


Adams release.

Release för Adam Heldrings EP ägde rum i Stockholm igår. Jag, Micke och Mattias åkte upp för att kolla på när han uppträdde. Mötte upp Sandra, Simone och Jennie där. Skön måndag som inte var en vanlig tråkig måndag. Man behöver dagar som är lite mer utöver dom vanliga- Jobba, hem, sova!



PIN-kod.

Nu har jag slagit in fel pin-kod i telefonen. Ja, lite vin är inblandat.
Nu ska jag ner till 3-butiken och få koden så jag kan ha ett "normalt" liv igen.. med allt vad det innebär.


Alex.

Gammal musik från förr. Allting är från förr! Bra.




När jag får oväntat besök.

Tyvärr hade jag inget Gevalia-kaffe hemma när Madde dök upp utanför balkongen nyss. Hon klättrade upp för byggställningarna som täcker hela huset. Kul med lite skitsnack i kylan.

Tyvärr har jag mitt minneskort till kameran hemma hos mamma, så jag fick ta med mobilen. Sämst kvalle.


Egypten.

Nu är en resa bokad till Egypten! Jag får alltså en veckas sol redan innan jag och Madde åker till Gambia och Senegal. Det kommera tt bli så skönt! Detta gör att det är lite enklare att gå upp på morgonen, frysa lite ute etc.

http://www.ving.se/egypten/sharm-el-sheikh/the-grand-hotel?TravelFinderQuery=-1%3ad0001010125%3ad201010202788%3a-1%3a8%3at0%3a8%3a254%3a1_c2_42%3a42%3af0%3a2%3a

Här ska vi bo! Sköööönt vaaa?

Vaccination.

Nu har jag påbörjat mina vaccinationer inför Gambia- och Senegalresan.
Dyrt, men bra! Kan tiden gå lite fortare, tack!

La mej i soffan efter jobbet. Var så trött...

img_0174 (MMS)

La mej i soffan efter jobbet. Var så trött. Istället för att sova drog Madde med mej på en löparrunda. Vi sprang till vilsta och upp för backen. Ingen lätt match, vill jag lova. Där emot var det superskönt och jag är mycket piggare. Nu blir det dusch och sen lite mat. Har dock ingen aning om vad jag vill äta. Hörs, tja!


Imorrn ska jag se på 3Dfilm. Det ska bli a...

img_0171 (MMS)

Imorrn ska jag se på 3Dfilm. Det ska bli askul:) testade brillor på expert idag. Tror cosmonova snart går i KK.


Härlig fredagkväll med te och varma mackor...

img_1714 (MMS)

Härlig fredagkväll med te och varma mackor hemma hos Sandra. Vi kollar på idol och snackar skit. Bra fredag helt enkelt!:)


Gumman ligger i vägen när jag ska städa. E...

img_0157 (MMS)

Gumman ligger i vägen när jag ska städa. Eller, rättare sagt, hon är jämt där jag är, när jag håller på och pysslar. Städning en stund till, sen träning. Har börjat blogga från mobilen. Himla smidigt. Kanske blir mindre bloggtorka! Tjing!


Gumman ligger i vägen när jag ska städa. E...

img_0157 (MMS)

Gumman ligger i vägen när jag ska städa. Eller, rättare sagt, hon är jämt där jag är, när jag håller på och pysslar. Städning en stund till, sen träning. Har börjat blogga från mobilen. Himla smidigt. Kanske blir mindre bloggtorka! Tjing!


Trip till Västerås.

Efter jobbet åkte jag, Catrin och Madde till Västerås för att testa ytterligare fler bröllopsklänningar. Vi står fortfarande fast vid den första klänningen. Det får blir den och nu ligger den på beställning. Klar om ett par veckor sådär. Resan dit och hem var ju en klass för sej. Jag behöver inte berätta något, för ingen skulle förstå ändå. Himla kul har vi haft. Det bästa är ju när Catrin har bilen i friläge på parkeringen, avstängd motor, ska kliva ur bilen... Vi pratar lutande parkering här. Tur att någon hade ögonen och känseln med sej, såg att bilen rullade och knäppte igång handbromsen (som på nya bilar är en knapp och inte spak). Tur att jag visste det, annars hade vi kvaddat den nya bilen. Eller, inte vi, utan Catrin.

Nu ska jag sova, för imorgon är det onsdag och jag går till jobbet mitt i natten. Typ. 6.15 är inte mänskligt, tycker jag.

Elin kan!

img_0145 (MMS)

Elin kan!


Pajfest.

Jag sa till mej själv innan jag kom hem att jag inte skulle sätta mej framför datorn. Se där. Här är jag!
Sängen får vänta en liten stund till.
Den här helgen har varit jättebra! Har hunnit med massor med saker känns det som. Fredagkvällen var jag och Madde hemma hos Catrin och åt tacos, drack lite rödtjut och snackade skit. Vad vi skrattade åt allt möjligt. Mer flamsigt. Kändes som att vi var tillbaka i tiden som små tonåringar och övertrötta... ungefär.
Under lördagen möttes "dream-team" upp igen för att testa bröllopsklännigar. Catrin och Jonas ska gifta sej i juli. Vi hittade den perfekta klänningen. Den är SÅ fin och Catrin kommer att vara så vacker. Dock så fanns klänningen på den affär som har världens sämsta serviceinriktade personal. Arroganta och helt knäppa i huvudet. Tror att hela stan vet vilken affär jag pratar om- MY LADY. ´Vi trixade lite och fick tag i en affär i Västerås som säljer den klänningen, så vi tar en trip dit nu i veckan för att köpa den.
Pajfest hos moster T under lördagskvällen. Bra drag och jätteroligt! Kom hem vid 03...Grannarna lär ha klagat på vår allsång som vi hade. Sandra är i alla fall en bra Dj. All musik man kan tänka sej strömmade ut ur högtalarna. Låtar som var bortglömda. Det gillar jag! Dagen har innehållit bamyl, ipren och pizza. Riktig bakisdag med häng i soffan. Tills 16 då jag traskade hem till Elin för bad och käk. Det var så skönt att ligga i badet i kokhett vatten och bli servad med det senaste skvallret och dricka. Det blev tok för varmt efter ett tag så jag gick runt med handduk i lägenheten. Elin stod vid spisen och fixade mat. Vi slängde ihop det vi hade hemma. Hon: potatis och beasås. Jag: fläskfilé. Värsta gourmetmiddagen så här en söndag. Det var najs med soffhäng och skitsnack. Det var fööör länge sen.






Tralala!

En liten snabbis...

Ska in och jobba igen efter min lilla rast. Nu har det varit bloggtorka igen.. skäms Elina.
Veckan har varit bra med föreläsningar...dock sena kvällar! Känns som att jag inte har sovit ut riktigt på flera nätter. Nu är det helg och då får jag!
Idag ska jag åka en snabbis till Kungens kurva och titta lite. På kvällen ska jag hem till Catrin och äta tacos, dricka lite vin och snacka skit. Madde ska vara med också.
Lördagen består av test av bröllopsklänningar ovh fest på kvällen. Det känns som att den här helgen kommer att bli bra.

I  will keep you updated!