3D.

Nu har vi bokat tid för ultraljud i Stockholm på tittutkliniken.
Ska bli spännande och se vår bebis igen- nu i 3d och 4d.
Fredagen den 15/4 ska vi dit.
Vi stannar över natten och får ett dygn tillsammans i vårsolen :) 

www.tuttutultraljud.se


Skön dag!

Som sagt var, vi hamnade på Cinderella och överraskade mamma och gänget. Vi smög omkring för att dom inte skulle se oss på båten men till slut sågs vi i stora baren. Dom blev överraskade och vi hade en superkväll. Dock var jag trött...som vanligt. När jag vaknade så kände jag mej så bakis som aldrig förr. Konstigt att jag kunde göra det, när jag inte drack någon alkohol. Det måste vara spritångorna på båten som gjorde en lite sjuk. Haha! Nä, det var nog förkylningen som spökade. Det blev en lugn hemmakväll med Hence på besök. Vi kollade på film och åt lite onyttigt.

Idag har jag och Micke gått en promenad med mormors hund i Kjula, där vi också tog en fika hos Mickes brorsa.
Det var så där rått och kallt ute idag. Hellre flera minus och lite friskare..brukar kännas bättre då.
Vi svängde förbi Barnens Hus och köpte ett babyskydd, det var nedsänkt och till ett bra pris. Hämtade även ut "gratisboxen" från Papmers...vilket inte innehöll något märkvärdigt. Hade förväntat mej mer än 3 prover och broschyrer.

Nu ska vi äta pannkakor, sen ska jag ta ett bad...för jag fryser ihjäl snart.  


Vi överraskade mamma, Tuula, sari och sara...

img_0395 (MMS)

Vi överraskade mamma, Tuula, sari och sara på kryssningen. Nu är vi alltså på cinderella och har precis stött på dom. Nu kollar vi på en häftig trollkarl :)


Nyfärgad.

På tal om färger hit och dit så har jag nyss suttit en liten stund hos frisören under mej och fått håret färgat. Smidigt att ha en bra salong precis utanför porten. Ringde imorse och hoppades på att dom skulle ha tid för mej, vilket dom hade. Så nu är jag fin i håret igen. Har bokat tid för klippning den 7/3...hoppas på lite förändring. Jag är ju alltid så feg och ballar jämt ur. Nåt ska jag väl hitta på!

Nu sitter jag och äter daimglass och väntar på att Magnus ska komma med spjälsängen. Alldeles förträffligt eftersom sängkläder och allt till sängen är inhandlat. Det börjar kännas mer och mer verkligt nu.

Nu ska jag ta en dusch och fixa mej inför kvällens aktiviteter, som jag inte tänker avslöja för någon just nu inom de närmsta 5 timmarna :)

Färgval.

Med tanke på färgval på kläderna till bebisen så har vi inte alls tänkt "kön". Jag själv tycker att det är unisexkläder som kan bäras av både en flicka eller pojke. Filtarna är neutrala i färgerna och ja, som sagt, det passar både och.

Vi väntar en pojke, enligt två barnmorskor. Nu hoppas vi på det, för det vore en väldig överraskning om det kom ut en flicka. Dock lika välkommen! Ni som känner mej vet att jag älskar turkost och blått. Skulle jag få en flicka skulle hon bli överdröst med det oavsett. Tom. vagnen var jag ute efter att få in en turkos detalj. Jag kanske känner så just nu, kanske blir helt annat när barnet väl är framme. Vad vet jag? Vi har endast ett namn och hittills så är det bara det som gäller. Det är väldigt gammalt men häftigt. Någon förskola kommer att få ett barn med ett riktigt "gubbnamn" i framtiden. Men, det är himla läckert! Inga tillfälligt populära namn här inte. In med det gamla, ut med det nya.


Smågrejer.

Vi har handlat in lite smågrejer till vår lilla bebis. Har äntligen kommit igång med det. Vagnen och sängen är klar. Sen är det bara resten...jag vet inte ens vad vi behöver köpa!? Vad behöver vi? Mycket mer, i alla fall.

Lite av de smågrejer har vi köpt in i "klädväg"


Body och filt från Lindex


Två bodys från
www.babykungen.se
Nr.1- "Min mamma är bäst i världen", Nr.2- "Ska du sälja din bostad?
Ring min pappa 016- 541 65 04"
Det är Micke själv som har beställt dom, haha! :)


Filt, mössa och strumpor från Polarn o pyret

Vagnen


Liggdelen i svart. (Bild från google)


Så här ser den ut i sittdelen.


Säng

Tror att det är den här sängen vi ska få av Mickes bror och fru.


Sthlm by day.

En skön kväll hemma med Catrin i lördags, med mycket snack om allt möjligt. Söndagen spenderade jag i Sthlm. Mötte upp Micke på hotellet och åt frukost. Sen gick vi runt i stan för lite shopping. Det var svinkallt så det var inte så kul att gå omkring. Hallå våren, var är du? Jag vill ha tunn jacka och tygskor, nu! Vaknade upp med en lite förkyldning som gick över under dagen. Idag har den dock kommit tillbaka. Är helt slut efter en arbetsdag. Somnade på soffan efter jobbet, hann sova i kanske 5 min, så kom granntanten och plingade på och undrade om jag hade tvättat igår, för att ena tvättmaskinen var sönder. Åh! Orka. Jag gick upp ur soffan, yrvaken och sprängande huvudvärk. Så var det BARA hon. Har fortfarande ont i huvudet och känner mej inge bra. Det går över tills imorgon. Det vet jag. Ska snart gå ner till mamma, hon bjuder på käk. Det är bra att hon bor nära :)

Tre dagars arbetsvecka den här veckan. Jag och Micke ska åka på en weekend på torsdag troligtvis. Barcelona? Lutar åt det. Precis vad vi behöver :)

Hej då-middag.

Hej då, vi ses snart igen-middag var det igår på Sylvia för Kathy och Alex. Dom åker till Shanghai i några månader för jobb och kommer hem till sommaren igen. Det serverades en italiensk buffé och öl/vin. Jag drack öl från spendrups som smakade som vanligt med alkohol i. Riktigt okej faktiskt, men det där "ruset" kom aldrig :)  Det blev hemgång ganska skapligt, runt 23. Jag var supertrött efter att ha öppnat på jobbet 6.15 på morgonen. Idag har jag verkligen inte gjort något hittills. Jag har världens tråkigaste förmiddag. Kvällen väger upp det. Catrin kommer hem till oss. Micke ska på fest hos Emil i Stockholm. Vi ska äta mat, sancka skit och bara vara. Det ska bli kuuuul :)

Den här fina buketten stod på köksbordet n...

img_0382 (MMS)

Den här fina buketten stod på köksbordet när jag kom hem. Det är lite vardagslyx!:)


Här är vår lilla bebis :)

img_3343 (MMS)

Här är vår lilla bebis :)


Ultraljud.

I måndags var vi på ultraljud. Känns som att jag har nämnt det tusen gånger, men, men. Hon hittade allt som hon skulle hitta och bebisen flaxade med armarna, sparkade med benen och smakade på fostervattnet. Otroligt häftigt att se. När jag kom till jobbet kom jag på den geniala idén att laminera in bilderna som vi fick. Två bilder blev kolsvarta och vi ser ingenting på dom. Den sista bilden hann jag stoppa i laminatorn så den har vi i alla fall. Hur kan jag vara så dum? Fast, hur ska jag av alla veta att det inte går att plasta in? Micke hann ta kort med mobilen på den bästa bilden, så den finns... men inte i original. Lite trist!
Blev framflyttade ett par dagar. Vi hade räknat på 17-19/7 med barnmorskan sa 21-24/7, så vi får se vid nästa besök i mars vilket datum det blir exakt.  Så det känns som att jag har varit i v.18 i hundra år. Vi räknar från den 22:a nu så länge.

Huvudvärk är bara förnamnet. Hade det hela tisdagen och den låg dovt i huvudet igår. Idag small det till igen...
Ska se om lite shopping kan bota värken. Det vore ju alldeles, alldeles underbart!

Vinter, igen!

Alla vet ju att det har toksnöat och varit kaos i hela Sverige. Hoppas att snön ligger kvar tills den på riktigt ska smälta bort. Orkar inte med is och halka. Det är roligare för barnen att vara ute också.

Idag vaknade jag jättetidigt, redan 7.00. Orkar inte ligga och dra mej, det är jag för pigg för. Har nyss fixat en god frukost och slökollar lite på tv, samtidigt som jag surfar. Det är ungefär 10- ute och jag vill helst inte röra mej ute. Solen skiner och det ser jätteskönt ut. Jag måste ut, oavsett. Det går inte att sitta inne en hel dag :)

Igår kollade jag och Micke på en asäcklig film. Jag skrämde upp mej själv i början, så jag vågade inte titta. Jag låg under täcket och surfade på telefonen, medans Micke förklarade vad som hände hela tiden. Haha! Han hoppade till ett par gånger och skrämde därav livet ur mej.  The silent house heter filmen.

Hela den här veckan har jag haft växtvärk i magen, spciellt igår. Hela dagen hade jag "ont" och det har inte gått över under natten heller. Ett säkert tecken på att det händer någonting. Två dagar kvar, sen får vi se den tillsammans för första gången :) Eftersom Alla hjärtans dag är SÅ överskattat, så blir det en perfekt "present" för oss.




Anna.

Anna kom förbi idag på ett spontant besök. Det var väldigt länge sedan vi umgicks så det var jättetrevligt att sitta och snacka lite skit. Jag måste pallra mej hem till hennes lilla lya för att se hur hon bor. Hon har bott där i ett halvår. Tiden flyger liksom bara förbi.


Micke och jag har nyss varit på husvisning i Borsöka. Mysigt hus och vi skulle kunna att tänka oss det! Det passar oss. Vi får se hur det blir med budgivning, om de tdrar iväg eller inte.

Nu blir det mat. Pasta och köttfärssås. Yammieeeeee!

 


Papas Tapas och bowling.

Det var länge sedan jag piffade upp mej, sminkade mej mycket och hade snygga partykläder på mej. I lördags var det dags då vi firade mamma och Tuula på Papas Tapas. Jag kände mej ganska snygg, men det var nog bara för att jag inte fixar mej så mycket till vardags. Fest har det ju blivit betydligt minde av, kan jag säga. Det var kul med en helkväll. God mat och två serier bowling. Jag var sämst i bowlingen, men det är ingen nyhet.
Slocknade på en gång när jag kom hem.

På söndagen firade vi Mickes mamma, som fyller idag egentligen. Vi fick god mat och var där i ett par timmar.
Bra helg! :)




Weeo.

Den här veckan har gått fort. Redan fredag! Jag mår bra och är glad. Kan inte bli bättre! :)
Slutar 15.30, då blir det en liten utflykt med mamma och sedan en lugn och skön kväll. Roligheterna sparar jag till imorgon.

Magen växer otroligt mycket nu, vilket är kul. Det syns tydligt att jag är gravid. Det bästa är att jag inte har gått upp ett enda kilo...fortfarande. -2 på vågen när jag kollade för några dagar sedan. Jag äter för en och nöjer mej med det. Den 14/2 är det rutinultraljud. Då får vi se vår lilla bebis. Jag har redan fått tjuvkikat på Teneriffa, så det ska bli kul att ha med Micke den här gången. Jag är lite nervös, men det är klart att den mår bra. Magen växer ju. Vi vet vad det är för kön, men tänker inte gå ut med det än. Ska göra ultraljudet först för att se om det verkligen stämmer. Jag har nämt för några, men jag tror inte att så många vet vad det är. Så det så.