Ge mej fredag.

Jag brukar alltid kunna skriva rubriken först av allt innan jag börjar skriva resten. Den första rubriken jag kom på var "trött" eftersom jag är så himla trött. Saken är den att jag har redan använt det ordet i rubriken ett tusentals gånger. Jag får helt enkelt skriva först och komma på rubrik sen. Jaja, till skrivandet nu dååå...

Som sagt, är jättetrött idag. Öppnade klockan 06.15 imorse igen. Dagen gick skapligt fort och jag slutade redan klockan 13.15. Traskade hem och jag har inte gjort ett skit, tänkte jag säga, men jag har diskat, tvättat tre maskiner, lagat mat och till och med hunnit äta den också. Nu vill jag bara krypa ner i sängen och somna om och sova till fredag. Kryssning!

På torsdag kväll ska vi hem till Sandra och Kim och kolla på resor. Jag och Filling funderar på att sticka iväg under julen...vi får se vilket datum som passar alla. Vore rätt skönt att åka under julen eftersom jag ändå inte får några julklappar i år. "Elina, du är vuxen nu, du tjänar egna pengar". Ja vilka pengar man tjänar när man jobbar inom kommunen. Jag kan nog pensionera mej redan vid 30 eftersom jag har så mycket pengar att lägga undan varje månad. 
Julmaten är ju god i och för sej...men julbord brukar man kunna boka redan nu och äta om en månad. Så egentligen, why not? Utomlands ska vi i, den saken är säker.

Två arbetsdagar kvar, sen skål!


Lördag.

Igår slutade jag tidigt, redan halv 2 vilket var superduper skönt!
Åkte till Lager 157 och inhandlade lite smågrejer. Var inte så stort som jag trodde och det fanns väl inte så där jättemycket snyggt, men det jag handlade var i alla fall billigt! Eftter det blev det stan en stund. Även idag för att träffa Katta, var länge sen. Magen har blivit stor :) Vi åt lunch och gick omkring och kikade lite i affärer. Köpte en fleecetröja till jobbet bara. Nu sitter jag hemma och är lite småtrött, både i huvdudet och fötterna.
Jag ska nog ta och vila lite en stund och hoppas att jag blir piggare så jag orkar festa ikväll, men som det känns nu är jag inte ett dugg sugen... Får se senare vad kvällen bjuder på!

Kul grej.

Igår fick jag ett sms av min kära moster S. Hon undrade om Filling råkade ha en släkting boende på ett åldersdomshem i Nyfors. Tyvärr så var det ingen släkting till honom så vitt han kunde veta. Men det roliga är, att i dörren mitt emot "Herr/Fru Filling" bor det en Hellberg.

Jag menar...hur stor är chansen?




Arbetsmyran är trött.

Känns om att jag sköter det här med bloggandet väldigt dåligt. Egentligen borde jag skriva varje dag, men antingen är jag för trött, gör andra saker än att sitta hemma eller har ingen lust att berätta något. Det händer inte så mycket i mitt liv just nu, även fast jag skulle vilja det. Jag jobbar och står i hela veckorna och helgen räcker inte till känns det som.
Idag är jag superduper trött, öppnade imorse redan 06.15. Jag gick alltså i den iskalla luften mitt i natten, i alla fall kändes det som det. Det var mörkt och klockan hade inte ens slagit 06 när jag stängde dörren och låste hemma.  Blir samma sak på fredag. Men då kommer lönen och det är skönt att få sluta tidigt.


Jag behöver bara en sak, sen kan jag få det jag vill ha mest av allt.


Kul lördag.

Just nu sitter jag hemma och dricker ett par glas vin med Filling och Lina.
Det är vi tre och vi har så kul för ingenting egentligen (som vanligt) ...
sitter och pratar om gamla minnen och nya grejer som händer och fötter...
Driver med en viss person via sms, så kul! Haha! :) 
Nu hoppas jag att musiken blir högre och samvetet sämrre :)

SKÅL!


Cancer.

När jag ibland inte har något att göra brukar jag kolla på bloggens startsida där dom mest aktiva bloggarna finns. Att läsa om andras liv är en bra tidsfördriv. Hamnade in på en blogg som handlar om en 20-årings liv med en ovanlig cancerform. Valde att läsa igenom dom flesta inlägg från mars- september och det berörde mej som sjutton. Hon verkade vara så positiv och glad och hade verkligen en kämparglöd som ingen annan.
Jag kan inte säga något mer utan läs själva... det kommer tårar, även fast man inte känner henne!

http://jagefrisk.blogg.se

Jag är glad att forskningen har kommit så himla långt på bara ett par år. Cancerfonden drar pengar varje månad från mitt konto. Kanske kan en 100-lapp i månaden göra skilnad... för mej, för dej, eller någon närstående.


Fredag igen.

Jag har inte skrivit på en hel vecka. Förstår inte var tiden tar vägen.
Har varit jättetrött efter jobbet, haft kvällsmöten och allt möjligt. Känns som att det har varit en ganska stressig vecka, men ändå inte. Har gått och lagt mej vid 21 varje kväll och är ändå inte utsövd. Kanske sover för länge?
Nu är det i alla fall helg och Filling kommer hem idag efter en natt i Kumla med jobbet. Det blir god mat och mys, han ska upp tidigt imorgon för att åka på rally i Uppsala. Jag vill vara pigg för jag hade tänkt att köpa några snygga höst-stövlar.
Jag skulle vilja åka till Stockholm snart. Hälsa på Sandra och kolla in deras nya lägenhet, shoppa och festa lite. Är så trött på festandet här hemma. Blir nog ett besök under hösten.
Mitt te har blivit starkt, för påsen ligger i fortfarande och det har blivit halvsvalt. Rasten är snart slut. 30 minuter går alldeles för fort. Nu vill jag bara hem!!!

Grattis Sandra!


Fredag.

Äntligen fredag! Dagen har gått jättesegt. Varit lite trött och haft lite smått ont i huvudet.
Ikväll ska vi bara vara hemma och ta det lugnt. Äta lite god mat någonstans i från och titta på film. Skönt!
Skulle ha färgat utväxten igår, men orkade såklart inte. Ska göra det snart när Filling kommer hem.
Han måste hjälpa mej på baksidan av huvudet eftersom jag inte har ögon i nacken :)
Nej, jag börjar nog med färgningen nu...

Tjillevippen.

Japaner.

Idag får vi besök av japaner på jobbet. Ungdomar som går i någon välfärdsskola ska komma och kolla på vår förskola eftersom den är relativt nyöppnad. Kameror och blixtar lär vi inte komma undan, skulle jag tro.
Det är svinkallt ute, fryser lite inne också. Gäller att hitta värmeslingorna i golvet så man kan få lite värme. Tänkte gå ut och gå på rasten, men vädret lockar inte. Får bli ikväll istället! Har skrivit upp mitt namn på en intresseanmälan för "stegräknar-tävling". Bara bra eftersom jag kommit igång med att gå igen och några steg per dag borde jag kunna samla ihop. Men jag tror inte på stegräknarna till 100 % eftersom siffrorna ändras så fort man kommer emot den.

Somnade vid 21 igår igen. Är ändå supertrött efter nästan 9,5 timmes sömn...skyller på vädret.

Idag måste jag färga min utväxt, håret ser förjävligt ut och det går inte att styla alls.
Har skjutit upp det väl länge nu.

Tjing!

Uppföljningssamtal.

Idag har jag haft ett litet uppföljningssamtal med chefen. Pratade om hur jag tycker att det har gått och så där. Jag hade bara positiva saker att berätta och jag hoppas verkligen att jag kommer att få fortsätta. Hon kunde inte säga något om framtiden just nu för att hon inte har hunnit prata med Lina som jag är vikarie för. Fast det har jag och det ser ljust ut för min del. Annars är det tre stycken inom Gamla Stadens förskolor som går i pension vid årskiftet, alltså finns det möjligheter. Jag vill helst vara kvar på Dj2, allting bara flyter på och jag trivs som fisken i vattnet!

Nu är det drygt 2,45 timmar kvar att jobba. Ska vara inne på Dj1 tills jag slutar...

Hej svejs!

Nu blir det lugnt.

Från och med idag blir det inget festande eller drickande på drygt tre veckor. Då ska jag på kryssning och vill ha lite skoj i alla fall. Känns så himla värdelöst att dricka när inget speciellt händer, det finns annat att göra än att behöva dricka varje gång man ska umgås. Struntar i om alla festar och jag får sitta hemma helt själv.
Nu är det slut på det och försök inte att övertala mej!!!!  Jag har bestämt mej, punkt slut.

Öppning.

Idag har jag, Lena och Susanne varit i skogen med ett par barn. Det kryllade av mygg och några barn fick myggbett i hela ansiktet. Det tog över en timme att gå en liten promenad med dom små knattarna, men det var kul, inte minst för dom.. Vattenpölar måste vara det roligaste som finns! Jag öppnade klockan 06.30 imorse och det har känts i huvudet hela dagen. Varit allmänt trött och sovit två timmar i soffan. Imorrn får jag lite sovmorgon, börjar 8, men har TRAS- föreläsning på kvällen mellan 17-19. Handlar om barns språkutveckling och det verkar helt okej.

Jag känner för att ta ett bad, ett riktigt skumbad med massor av värmeljus. Synd bara att solen skiner fortfarande, det måste ju vara mörkt. Jag får helt enkelt vänta lite....