Eddies dop.

Igår var jag i Fors kyrka för att vara med på lilla Eddies dop. Det var trevligt!
Efter det var det fika i deras hus i Närjeholme och presentöppning. Jag fick skjuts av Jens och Katta, eftersom jag varken var körbar eller har en bil. Finemang!

Kvällen började hos Jeanette tillsammans med Elin och Emma (Mats var med en stund också). Vi spelade Alias och det var hur kul som helst. Det kom lite fel ord i vissa lägen, haha! Vi avslutade natten på Harrys, fast vi egentligen inte skulle dit. Grappa var så överfullt! :(










Myspys.

Nu har jag fixat lite här hemma. Plockat undan, dammat, dammsugit, tvättat golv, duschat blommorna, vädrat, städat badrummet..ja you name it. Jag har tagit upp julstjärnorna och det får i stort sätt räcka med det som julpynt i år. Jag gillar när det är enkelt så det blir bra så här.

Nu har jag tänt ljus i hela lägenheten, jag sitter i soffan med mysbyxor och linne och bara myser över att det är mörkt och kallt ute och varmt och härligt inne. Jag ska snart koka lite te och fixa en macka. 
Just nu känns det som att det bara är en sak som fattas.. men ja. Jag klarar mej :)


Fyra veckor.

Endast fyra veckor kvar... Jag är glad! :)
Jag kommer att bo bland kartonger under december...

Rådhustorget Vs. Carlavägen...
Eller..

S&S

Fredagen var helt okej. Var hos Erica  med Sandra och Simone och pimplade vin. Efter det åkte vi till Nybron, där det var lagom med folk. Trevligt att bara sitta och snacka. Idag ska jag på dop. Lilla Eddie ska döpas i Fors kyrka. Efter det är det mottagning i Sandra och Kims hus.
Ikväll ska jag träffa Elin och Jeanette. Vi ska fixa käk och spela tydligen :)
Känns som att det kan bli ganska lugnt... eller?

Nu: Frulle....





Tillkallad.

Imorse när jag satt på vårt gemensamma möte (Dj1 & Dj2) så ringde det i telefonen. Kunde dock inte svara, men lyssnade på meddelandet som var inspelat. Jag är tillkallad till intervju till tjänsten som jag sökte förra veckan. Jag är lite nervös.

Mig äger ingen.

Igår åkte jag till Västerås för att se föreställningen "Mig äger ingen" av Åsa Linderborg. Jag läste boken förra vintern/våren någongång och tyckte att den var bra. Föreställningen var super och verkligen sevärd för de som läst boken. Läs recension här: http://www.svd.se/kulturnoje/litteratur/artikel_34936.svd


SS.

Jag har inte direkt gillat Robinson tidigare.
Men idag såg jag något som gjorde att jag kanske borde börja följa det. Haha. Simon, så het!



The newbridge.

Gårkvällen var bra. Jag hade trevligt. Var hemma hos Elin först, sen Skalin, Harrys en snabbis och sedan Nybron.
Alltså, taxichauffören var ju helt konstig. Vi fick inte prata i taxin. "Hade vi inte varit nere på stan så hade jag slagit ihjäl dej din f***a", sa chauffören till Elin. Alltså, vad var hennes preblem?..egentligen.
Dagen har jag spenderat på Gränsgatan. Tiden har gått sakta idag, skönt. Vi har hunnit med en del. Mat, tv-spel, tv, film, skitsnack grillat mashmallows (som brann) och mat igen. Jag kom hem för en timme sen, ligger i sängen och ska snart sova. Om jag kan.






Fejk Mario som var en panda. Knapparna satt fel på dosan och jag dog hela tiden. Sämst.


Stääääädning pågår.

Tänker alltid på Alex när jag skriver "Städning pågår". Det var i somras på den första Galaxy-kryssningen när vi blev "utkastade" från hytten av S & S för att vi skrattade så mycket. Vi smög in några timmar senare och härjade i hytten. Alex knackade på och sa "Stäääädning!" så stormade vi in och hade fest.
Jaja, det var väl egentligen inte det som jag skulle berätta. Fast kul hade vi ;) Haha.

 
Nu har jag hunnit med lite grejer på eftermiddagen. Jag har städat badrummet, dammat nästan överallt, dammsugit och oljat in mtt vardagsrumsbord (som jag borde ha gjort när jag fick det för 4v sen, men bättre sent än aldrig, eller?), borstat Gumman. Alltså, vilka hårtussar. Inte undra på att det flyger katthår direkt efter att jag har städat. Mindre bra. Sämst. Inte okej!

På att- göra- listan:
Fixa käk
Bada/duscha
Styling
Bli upphämtad
Till E
Till Skalin
Dricka vin
Utgång någonstans.
Sen vet jag inte :)

Stääääädning pågår.

Tänker alltid på Alex när jag skriver "Städning pågår". Det var i somras på den första Galaxy-kryssningen när vi blev "utkastade" från hytten av S & S för att vi skrattade så mycket. Vi smög in några timmar senare och härjade i hytten. Alex knackade på och sa "Stäääädning!" så stormade vi in och hade fest.
Jaja, det var väl egentligen inte det som jag skulle berätta. Fast kul hade vi ;) Haha.

 
Nu har jag hunnit med lite grejer på eftermiddagen. Jag har städat badrummet, dammat nästan överallt, dammsugit och oljat in mtt vardagsrumsbord (som jag borde ha gjort när jag fick det för 4v sen, men bättre sent än aldrig, eller?), borstat Gumman. Alltså, vilka hårtussar. Inte undra på att det flyger katthår direkt efter att jag har städat. Mindre bra. Sämst. Inte okej!

På att- göra- listan:
Fixa käk
Bada/duscha
Styling
Bli upphämtad
Till E
Till Skalin
Dricka vin
Utgång någonstans.
Sen vet jag inte :)

Ny dag.

Jag gör ett tappert försöka att få ihop inlägget igen, men väldigt mycket kortare än det egentliga.
Jag har sovit 9,5 timme, avbrutet. Jag har drömt om allt och alla. Vissa delar- perfekt, andra- skit. Känns som att ett perspektiv på flera år har spelats upp. Det är inte okej. Håret står åt alla håll, jag har ont i nacken, ja, jag vet inte alls hur jag har sovit...egentligen.
Solen skiner utanför fönstret och mina nerdragna persienner. Det var över 10+ när jag gick hem i natt. Det är säkert hur skönt som helst ute just nu. Underbart är kort, för på söndag ska det regna..IGEN! November månad kan faktiskt försvinna, enligt mej.
Jag har precis ätit en väldans god frukost i sängen. Det får man göra på sina lediga dagar. I alla fall hemms hos mej. Jag har sällskap av min underbara katt som är kelig. Hon ligger bredvid mej och tittar på vad jag gör.

Nu ska jag ta datorn från sängen till vardagsrummet så jag kan spela HÖG musik och fixa lite.
Vi ses väl i dimman ikväll?

Skit blogg.

Jag hatar när inläggen bara försvinner. Jag har precis publicerat ett långt inlägg, men nu helt plötsligt är det borta. Inte ens sparat i arkivet som det alltid blir annars. Jävla skitblogg.

Chio.

Igår hade jag den är lilla damen i mitt knä.


Haha.

Sms: "Oväso var är du?" "Ring närx m.g har från nybrom."

Jag säger bara HAHAHA!

Bra så att ni vet.

Bara så att ni vet så ska jag städa nu.
På med spotify och volymen på max. Eller inte max, men högt.
Nu kan jag äntligen sjunga med. Jag låter inte som en whiskey-tant längre.

Snart där.

Nu har jag precis skickat in ansökan om tjänsten på Odlarens förskola. Jag är lite nervös, men samtidigt väldigt positiv och glad över att jag vågar söka mej bort från allt jag har på Djurgården 2. Mer underbara och bra arbetskamrater får man leta efter. Vad jag har lärt mej mycket av dom. Jag utvecklas hela tiden, vilket är superkul! :)

Nu ska jag inte ropa hej förrän jag kommit över bäcken.

Igår, efter att ha kommit hem från jobbet, somnade jag och Byron i soffan. Vi sov i två timmar, fast sömntutan sov vidare i säkert fyra timmar till. Jag tog en promenad till E i ösregnet. Vi gjorde tacos, eller vi och vi, hon gjorde och jag stod bredvid och tittade på, haha! Det blev hur gott som helst. Vi avslutade med att dricka glögg och titta på tv. Sedan tog jag en promenad hem igen efter 22. Det regnade då också och jag blev asavärsa blöt.

Efter jobbet ska jag hem och städa lite. Kanske slänga i någon tvätt om maskinen är kvar. Jag vet ju aldrig när den försvinner eftersom han den där inte kan ta med sej allt flyttlass på en och samma gång.
Vet ni hur mycket jag längtar tills jag får flytta? Få ha mitt liv i fred.. jo så mycket det bara går!!!!!!!!!!
Nyss var det tre månader till flytten, nu är det 5,5 vecka. Tiden går snabbare än vad man tror...snart där, snart där.


EE- Enligt Elin.

Enligt Elin ska jag skriva så här i det personliga brevet:

"Skriv att du gillar nyskilda pappor... det är skitbra i dagens samhälle. Alla pappor är typ det! Sen kan du ju skriva att du gillar julmust i jägern. Det kommer du nog få jobbet på! Det är ovanligt. En merit!"

Hahaha!
Får jag det för julmusten, så ska jag tacka David.


Nytt ställe...eller?

Idag fick vi information på vårt "lagmöte" om att en intern annons för barnskötare är ute till nya förskolan som håller på att byggas i Odlaren. Jag har bestämt mej för att söka. Ser det som en utmaning att få starta upp en helt ny förskola, vad häftigt, men samtidigt tufft. Jag har 1,5 års erfarenhet från Djurgården 2 av den "nytänkande" förskolan, vilket kanske är bra? Jag gillar det i alla fall! Nu är det så att jag kanske inte får någon tjänst där och blir kvar på djurgården, men jag kan i alla fall visa att jag är intresserad av att komma vidare och få mer erfarenhet. "Erfarenhet är inget man skaffar sej, det är något man får med åren..." eller hur?

Min kväll kommer alltså bli så, att slipa på ett bra CV. Det var ett tag sedan jag skrev ett sådant, om man säger så.

Tjing!


Tomteluva.

Jag köpte en lite rolig tomteluva idag som jag ska ha på jobbet när vi firar Lucia.
Finns på Panduro för 50kr, nåt sånt.


Nintendo 8-bitars.

Jag är lite sugen på att spela Nintendo 8-bitars. Jag tror att jag ska gå ner i källaren och hämta det. Det är liksom nostalgi gånger 1000 för mej. Jag minns när jag och Niklas fick det i julklapp. Vi blev hur glada som helst. När kan det ha varit? Jag vet inte, men liten var jag i alla fall. Super Mario 3 is the shit.


På en lördag.

Idag har jag varit hos tandläkaren. Ja, en lördag, vad är det för dag att gå till tandläkaren på?!! Det gick i alla fall finfint, inget hål, ingenting. Nu behöver jag inte gå dit förens våren 2011. Det låter som en evighet och det gillar jag. Tycker inte om att gå dit över huvudtaget.

Sitter i soffan, med datorn i knät och en katt som sover på magen. Jag har lite svårt för att skriva bara för det, men jag får passa på när han självmant kommer och lägger sej. Det är varmt och skönt.
Jag lyssnar på Kent. Jag gillar dom ibland. Speciell musik, ofta bra texter när man väl lyssnar på dom ordentligt. Vissa låtar säger mer än andra.. ja så är det.

Den här helgen blir en vit helg. Jag har inte upplevt det sen i våras. Det känns som att det kanske är på tiden nu. Får ta igen helgens lugna med dubbelt upp nästa helg. Eller? Den som lever får se.


Gammelgubben.

Gammelgubben Byron ligger och sover så sött i soffan.




Sweet.

Elin bjöd på nåt gott när jag var där i onsdags, som jag inte minns namnet på.
Men sweet är förnamnet i alla fall.




!


Lökens.

Sen dag idag, fast lite barn och jag blev hemskickad lite tidigare. Det tackar jag för.
Gick förbi lökens där jag stötte på moster S. Lite småsnack med Richard om allt möjligt. Vi fick badlakan med lökens-loggan på. Bra reklam där! Men vad gör man inte, dom har ju så bra grejer. Jag fick två stycken. "Du träffar nog snart en ny kille" haha. Sitter nu och äter lite och ska snart hem till mamma och Tony för att hämta en sladd så att jag kan se idol sen. Elin kommer över och har fredagsmys. Det är värt!

Ja som sagt, jag skulle flytta mina sängar och allt idag. Det blir tyvärr inte så.. en viss person glömde mer än 90% av flyttlasset. Aja.. jag är lite arg och låt mej vara det.


Varsågod, ett inlägg.

Jag sitter på jobbet, har rast, "väntar" på att få sluta. Det är ungefär bara fem timamr kvar.
Jag har fått lite kommentarer idag nu när jag sitter i vårt arbetsrum. "Elina, du är dålig på att blogga"Okej, visst, jag är det, men jag kan tycka att det inte händer så mycket intressant i mitt liv just nu. Så det här inlägget är bara för att, just det, bara för att. Idag har jag min fina tunika på mej som jag köpte när jag storhandlade på Sisters förra helgen. Det var ett hål i den och jag fick den billigare. Min kära kollega Susanne sydde ihop den och nu är den finfin. Syns inte ett dugg att den har varit trasig.

Jag vet inte vad jag ska göra ikväll. Känns som att det blir ganska lugnt. Från och med idag bor jag helt själv hemma. Jag kanske ska fixa lite med mina sängar och sånt. Någon som vill hjälpa mej att flytta allt till sovrummet? Nää, jag tänkte väl det. Elina kan själv. Så det så.


Det kryper lite i fingrarna, jag vill ut och fota snart.







Huvudvärk.

Jag fick sån huvudvärk under förmiddagen. Bort med dej, bort säger jag! Det har varit stressigt och lite jobbigt i min och Lenas grupp...fast nu vet vi vad vi kan göra och inte göra.
Massagestolen är upptagen och soffan likaså, kan inte vila alltså. Tur att jag slutar tidigt idag. Hem och sova och sen ut på äventyr...hoppas jag.

Kvällen i bilder.

Här kommer en liten del av kvällen i bilder. Vi hade kul. Ja, så var det.























Bilder från Martin och Mickes fest har jag inga. Jag glömde liksom att ta.


Eller.

Det är en liten ordpolis som kommenterar mina inlägg. Det är inte okej, eller jo, det är det. Det blir så att jag skriver fel när och hur och så kommer det alltid att vara. Så det så, moster T ;)

Jag hade en helkul kväll igår. Förfesten var hos moster S. Träffade Simone och Sandra som var på besök i stan. Alltså, det var hur kul som helst och innan jag och Elin drog vidare så var det Macarena som gällde. För er som inte vet så är Macarena-dansen ett måste på våra "släktfester"....någon gång under kvällen!
Taxi till pepparkakshuset där det var 25års fest. Micke och Martin fyllde 25 år.
Ja jag behöver inte nämna så mycket från den, det var kul och galet helt enkelt! ;)
Nyskild och trebarnsfarsa...eller hur var det Elin?
Jag råkade på något sätt stänga av telefonen igår och slå in fel pin-kod 3 gånger. Att jag aldrig lär mej. Förvånar mej inte ett dugg att jag har raderat alla enheter på kameran som ligger hos mamma. Haha!
Bilder från festen kommer sen! :P

Nu ska jag ta en dusch, fixa mej och sen gå hem till mamma. Vi ska köpa pizza. Hoppas det gör att fyllan försvinner. Det är liksom inte okej att fortfarande vara full. Aldrig mer festa till 6 på morgonen.. Eller? :P

Inte okej.

Grannen under röker i lägenheten, under fläkten eller någonstans. Det stinker rök i hela badrummet och hallen. Det är liksom INTE okej!


Nu ska jag städa och lyssna på höööög musik.
Imorrn- lokalfest. Det ÄR okej


Byron.

Jag myser med min överkeliga katt.



Tack, S!

Min fina klänning som jag köpte på MQ för två veckor sen hade av någon anledning gått söder efter en utekväll. Inte mycket, men den sidenbandet hade släppt i sömmen och lossnat. Istället för att laga den själv (vilket jag inte kan, eftersom jag hade träslöjd i större delen av min skoltid), lämna in den på MQ och får tillbaka den efter flera veckor så frågade jag min kära kollega Susanne om hjälp. Hon är en riktig fixare när det gäller att sy. Hon fixade klänningen superbra och nu kan jag ha den i helgen på Martin och Mickes 25års fest. Jag är glad! Tack, S!

Nyhemkommen från ett kvällsmöte. Jag är trött och borde sova redan nu, men det kanske är lite för tidigt. Kanske ska göra en macka och koka te, mysa framför tv´n med katterna och bara vara. Ja så blir det.

Kallt ute.

Jag ahr väl blivit lite bortskämd med Bredbandsbolaget. Mobilt bredband är ju assegt...Kan inte ha flera fönster öppna samtidigt, vilket jag alltid brukar ha. Jaja, det är väl en vanesak, som Kim sa.

Det var kallt att vara ute på jobbet idag, det blåser mycket. Får ta med min mösa imorrn känns det som.
Efter jobbet ska jag ta en promenad med Katta och efter det ner till stan och köpa nåt till pappa som fyller år. Jag har inte en aning om vad jag ska köpa...samma sak varje år vid hans födelsedag och vid julafton. Men det löser sej nog, för det brukar det göra! :)

På fredag ska jag äntligen skriva kontrakt på lägenheten...det har bara tagit över en månad, haha!

Jag är lite trött idag också, somnade ganska sent igår igen. Det får bli tidigt ikväll.. eller?


Supertrött.

Idag är jag sådär supertrött. Jag höll på att somna på vilan med barnen. Det är ett tecken på att jag kanske ska sova lite tidigare om kvällarna. Hur som helst.. igår tog jag en promenad ut till Tuna Park för att fixa mobilt bredband av Tony på Expert. Han kirrade även en kaffebryggare till mej, gratis. Det tackar jag för! :)

Nää, alltså, egentligen... jag vet inte vad jag ska skriva, så jag slutar här. Hejs!

Utgång.

Nu sitter jag hemma hos mamma och lånar internet. När jag startade datorn imorse så märkte jag att jag inte har något bredband längre. Imorgon ska jag till Expert och fixa mobilt bredband och köpa en kaffebryggare. Jag dricker ju inte kaffe, men mina gäster kanske vill ha?
Elin kom till mej igår, vi satt och snackade lite och efter en liten stund kom Lina. Vi var hos mej i två timmar ungefär. Vi gick hem till Kimzo för att festa vidare och efter det ner på krogen. Det blev Harrys och det var ganska mycket folk. Jag och Lina buggade och det var jättekul. Jag vill gärna föra så jag vet vad som händer, men Lina förde mej igår och alla steg och rörelser bara flöt på. Jag lämnade henne där för att mingla omkring lite. Hörde att hon fått micken av "SkildaVärldar- Benke" och sjungit med till en hel Linda Bengtzing låt. Det hade jag velat se. Haha!
Idag har jag haft en rejäl betongkepa. Jag drack inte alls så mycket igår. Jag har i alla fall tagit mej till prix för att handla lite grejer till mamma och så har Tony lagat mat till alla oss. Supergott! Nu mår jag bra igen.





Jag och Jimmy. Jag tror att någon har varit i lite slagsmål! ;)



På väg ner till krogen. Det regnade så på med luuuvan.