Lets dance.

Har aldrig varit på en direktsändning tidigare. Anneli fixade biljetter för ett par veckor sedan och frågade om jag och Micke ville med. Det ville vi!

Det var häftigt att se hur inspelningen gick till, förberedelser och allt som hör till. Vi blev chockade när vi såg på "kartan" var i studion vi skulle sitta. Längst fram precis intill dansgolvet. Riktigt kul att se allt på nära håll.
När programmet var slut tog vi taxi till casino cosmopol för att göra av med lite pengar. Det var precis vad vi gjorde också, men kul var det. Vid 01 kom vi till hotellet. Trötta!

Folke sov hos sin farmor och farfar. Det gick jättebra, vilket vi också trodde. Han fick umgås med sina kusiner Hampus och Gustav som han tycker så mycket om. Skiner upp som en sol när han ser dom.

Även fast det var en trött lördag så åkte jag, Micke och Folke till Ikea för att köpa träpersienner till Folkes rum. Satte upp dom när vi kom hem, flyttade över sängen från vårt rum till hans och bäddade rent. Folke sov så bra i eget rum. Vilken skillnad det är i vårt sovrum också. Mycket större och Micke har plats för ett sängbord igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback