Död-tid.

Det är rätt skönt att jobba i mellandagarna, även fast jag gärna hade varit hemma och haft sovmorgon och pysslat lite. Det är i snitt ett barn/ pedagog, vilket gör det hela lite småtråkigt. Men, vi får massor gjort och ger varandra tid att sitta och göra klart en del saker som vi inte hunnit med under terminen. Vi laddar projektorn och visar film för barnen och låter dom göra lite vad dom vill. Snart drar verksamheten igång som vanligt och det är fullrulle. Det ska bli kul!

Just nu har jag lite "död tid", även sk. rast. Läst aftonbladet 1000 ggr, kollat uppdateringar på fb, läst bloggar.. Nu har jag inget kvar att göra.

Katterna har fått lite kattgräs. Snacka om...

img_0306 (MMS)

Katterna har fått lite kattgräs. Snacka om nöjda! :)


Boooooring.

Jag börjar bli trött på att ligga hemma i soffan. Svanken värker och jag vill ut i kylan (bara för att jag inte har varit ute på flera dygn). Jag vill vara på jobbet just nu och äta julmat. Det är faktiskt synd om mej! :( Tack och lov så är det mycket bättre nu och jag har lite ork till att göra nåt. Ska ändå bara ligga inne och kolla på film och bara vara. KUL DAG!

Sharm El Sheik- Egypten

Nu efter två veckor efter hemkomst så ska jag lägga ut lite bilder från resan. Vi hade det underbart, även fast maten var dålig och vi inte hann bada så mycket i havet innan hajarna kom på besök.


Ena bryggan där man kunde snorkla. Samma kväll vi kom fram.


Andra bryggan, samma kväll.


En av åtta pooler vi hade att välja mellan dagligen. Vilket var tur eftersom havet var avstängt.


Lite av hotellområdet från den sk. Sky-baren.

    
Ett litet bildspel på en våg.

  
Pga. deras föräldrar(?) fick vi inte bada.


E&M


Berätta.

Undrar förresten vad som hände den 18-19/12.
263 läsare och över 300 sidovisningar.

You tell me?

Magsjuk.

Jag har varit så trött i flera veckor att jag inte har orkat att ens starta datorn. Skönt att inte vara uppdaterad om allas liv. Dock svårt när jag äger en iphone. Inget mer om det nu.

Igår blev jag ett litet barn igen. Magsjuk så det skrek om det. Så jag låg i soffan och kollade på tv och halvsov om vart annat. Snacka om ryggont på kvällen sen. Idag mår jag bättre, har fått i mej lite att äta och jag hoppas att det håller i sej. Lite aptit vill jag ha till julafton. Måste försöka fixa någon som kan köpa mina julklappar, som jag inte har hunnit med än. Är någon sugen på att stå i milslånga köer och trängas med massor av folk så säg till!  Har en underbar make här hemma som har köpt hem en massa godsaker som glass och strössel och mycket mer. Hyrt filmer så jag kan fördriva tiden med något. Det tackar jag för :)

Ska försöka blogga under dagen om Egyptenresan och lite annat.

Dagen avslutas med mat på akropolis. Vi ha...

img_0301 (MMS)

Dagen avslutas med mat på akropolis. Vi har pyntat granen, åkt till Västerås och varit hemma en stund. Vi hinner nog med en biofilm och nåt att dricka på bistro efter det.  Skön helg! :)


Äntligen hemma! Är för trött för att skriv...

Äntligen hemma! Är för trött för att skriva om semestern. Det är ca. 40 grader i temperatursskillnad, vilket vi inte har fått känna av än för att bilen har stått på sky citys parkering. Väl hemkommen till Sverige- ett snabbt toabesök, jag ville inte störa killen längst ut intill gången på flyget, så spolar jag på en toalett som det står gustavsvik på. Då känner jag mej hemma och väldigt trygg! Vad små saker kan avgöra tryggheten, när man tänker efter. Borta bra, men hemma bäst!


En dag vid poolen, eftersom det råder badf...

En dag vid poolen, eftersom det råder badförbud i havet. Det var samma sak igår, men ingen verkade veta om det då. Trapporna från stranden och klipporna var som vanligt. Folk snorklade och badade som vanligt. Idag hade det satts upp snören som visade att man inte fick bada. Vi pratade med en engelskman på fm och han visste ingenting! När vi väl stod och tittade över havet så såg vi 2 småhajar. Gick ner till bryggan och såg ytterligare två st. lite coolt faktiskt. Enligt www.Aftonbladet.se så är hajen infångad nu. Är det ens rätt haj? Vågar jag snorkla imorn?:) hajen ska ha fångats imorse, men varför råder det fortfarande badförbud? Det kan man ju undra!


Sitter i hotellobbyn nu för att se vad som...

Sitter i hotellobbyn nu för att se vad som händer i Sverige. Hört att det har varit 17,5 grader hemma . Vi har nästan 50 grader varmare. Tänk att 5 timmar bort skiner solen, det är varmt och vattnet är klarblått. Fiskarna syns jättebra! Imorgon ska vi snorkla, om jag vågar mej ner i vattnet. Vi har fått sms från ving att det har setts en haj i sharm el shejk- kusten tisdag och onsdag, och jag vill inte möta den under vattnet. Nä, det är nog ingen fara. Vattnet är 27 grader varmt, hur skönt som helst. De 8 poolerna har dom där emot byggt i onödan. Dom är svinkalla och går inte ens att doppa tårna i. Baaad, very bad! Maten är inte den bästa heller. Man vet liksom inte om det är en kamel eller ko man äter.. Så Micke får mitt kött. Jag håller mej till vatten och mackor, haha! Med lite överdriv så är det så bara. Jag skulle kunna döda för ett maxmål just nu. Punkt slut!