Bartömning.

Jag har nyss varit och tränat. Det var superskönt att vara där själv utan sällskap.
Jag gillar att ha sällskap, men ibland är det skönt att vara helt själv och köra mitt eget race.

Snart är det kväll. Då är det Mary´s Café som gäller och bartömning innan dom stänger igen för vintern. Vi är ett gäng som ska ut och det kommer att bli hur trevligt som helst.


Ser inte fram emot morgondagen...

Veterinären.

Min lilla Gumma fick åka M3a till veterinären. Hon låg så fint och stilla i buren och sa inte ett ljud. Antingen var det lyx att åka finbil, eller så anade hon att något var på gång. Hos veterinären gick allt bra. Hon fräste lite när hon fick en vaccinationsspruta. (Klämde in det när vi ändå var där) Testerna visade att hon har kristaller i urinet, vilket betyder att hon måste äta specialtorrfoder och äta medicin i sex veckor. Det var ingen lätt match för mamma och mej att få i henne medicinen. Hur ska jag klara det själv imorgonbitti? Stackars min lilla kissemiss. Hon är tokkelig, så hon är inte arg på mej, det känns bra! :)Pappa och jag var ute vid farmor och farfars grav idag och tittade vid skymningen. Det är sådär kallt och dystert där ute. Helt tyst. Inte en ända själ syndes till. Pappa bodde intill kyrkan och kyrkogården när han var liten. Han berättade att i samma hus fanns affären och i byggnaden bredvid var skolan. Nära till allt. Bra!, tänkte jag. Ingen normallönad människa hade väl råd med en bil på den tiden. Fast farfar hade tydligen en. Pappas gammelfarfar bodde en bit bort. Vi åkte dit och kollade och det lilla röda huset stod kvar. Såg precis ut som han mindes det. Till och med samma växter i rabatten. Då pratar vi ungefär 50 år tillbaka i tiden. Berget som syndes borta vid skogen brann det på när pappa var liten. Han berättade att hans farfar var någon slags brandmästare där och hade varit med och släckt elden.
   Att gamla minnen dyker upp sådär är häftigt, tycker jag. Undrar varför man kommer ihåg vissa saker så detaljrikt från när man var liten. Även fast det har gått 50 år. Var det saker som verkligen berörde en, eller finns dom där bara för att. Jag undrar vad jag kommer att berätta för minnen till mina barn i framtiden. Kommer vi att ta bilen till Viptorp där jag berättar om mitt liv som en liten Elina? Den som lever, får se!Lilla gumman.

Imorrn ska jag till veterinären med min lilla kissemiss.
Hoppas det inte är något allvarligt med henne.


Över 4 år.


Över fyra år sedan jag tog studenten. Jag vill göra om den dagen.


Dansar aldrig nykter.

Efter flera dagar av samma miljö- mitt hem, så mötte jag upp Marie för två glas vin på Grappa. Det var massor med folk och skönt att snacka lite skit. Vi gick vidare till Harrys, där Maries brorsa var. Guldkortet är bäst! Slippa kön och framförallt inträdet som är SÅ ovärt. Träffade mycket folk som jag kände. Dock är det trist att vara nykter och hänga på Harrys. Alltså, så folk beter sej. Det är inte okej alltså.

Bara för det så ska jag äta lite frukost nu och kolla på tv. HEJ!


En plan.

Har man plötsligt inga planer, får man skaffa sej planer.
5 km jogging en lördagkväll. Imponerande Elina.Here I am.

Jag har fått en liten tillsägelse av förken Andersson. "Elina, du måste blogga".
Så, here I am. Jag ska försöka att lova...att bli lite...bättre på det. Bra så.

Jag har legat sjuk igen. Precis samma som förut, vilket verkligen inte är okej. Det blir så när ens barn hostar och nyser på en hela tiden. Det liksom tillhör min vardag. En termin utan snorig näsa funkar ju inte. Nu är jag nästan helt frisk. Bara lite hostig och snorig. Det vanliga, alltså.

Idag har jag varit överallt i stan känns det som. Har skjutsat runt på min kära mor överallt, sen flängt med Micke för att hitta en soffa som ska pryda hans nya lya på söder. Hittade en på MIO, som tar 6-8v att få levererad hem.
Han får alltså sitta på golvet. Han skulle ha lyssnat på sin mamma och mej lite bättre ;)Min kväll blev, efter tvära vändningar, oplanerad.


 Jag och min mamma.


Pigg och glad.

Somnade, för första gången på ungefär ett år, redan klockan 21.30. Det har resulterat att jag är hur pigg och glad som helst idag. Det var varmt imorse och solen sken, så det kunde inte bli bättre. Det är en bra dag på jobbet och jag slutar kl.17. Sedan ska min hemvist planera och fixa lite fram till 19. Jag är inte bitter för det...Allt känns bara så enkelt idag.

Jag funderar på en löprunda efter att jag har kommit hem. Jag maxar med träning just nu.. and I like it. BIG!

Nykter helg.

Skönt med en nykter helg. Inget planerat, bara vara. Det är skönt. Nu är det festa som gäller när det väl händer någonting. Det blir liksom lite roligare så. Jag menar inte att spontana kvällar är tråkiga. Det är oftast dom som blir roliga och ostyrda. Men trappa ner har ju ingen dött av. Trött på allt som har med fest att göra. Just nu!


Imorse när jag vaknade vid 8 så ville jag somna om. Det är helg och då får jag sova hur länge jag vill. Bara för det, så kunde jag inte det. Var i alla fall skönt att ha hela morgonen på mej att fixa och dona lite. Mötte upp Madde för en repa på stan. Vi kollade lite i affärer och bara var. Hamnade på gymmet efter det. Var jag och tre personer till. Det är det bästa.

Micke bjöd på mat och fika ute på Marys efter träningen. Det är så mysigt där ute. Synd att sommaren är sluuuuut. Alla årstider har sin charm och jag kan nästan tycka att det ska bli skönt med höstkläder. Tjocka tröjor, snygga skor, mörkare färger, mörkare kvällar och lite kyligare ute. Framför allt; tända ljus och bara ha det mysigt.

Imorrn blir det en trip till Stockholm med Catrin och Madde. Ska bli kul :)

Just loooove it.

Jag bara älskar allt som har med Sunes sommar och Sunes jul att göra.