Summerbreeze.

Tvådagars denna helg. Utgång med Elinpelin på fredagen. Det var najs! Vi förfestade hemma hos henne och tog en taxi ner till stan. Nej, vi var inte lata. Det ösregnade.
Lördagen spenderade jag på Tuna Park med Madde. Kollade lite och lunchade. Natchotallrik blev det för min del.
Blev bjuden på mat hemma hos Elin på kvällen. Drack några glas vin och jag gick till Gurra på förfest. Elin var sjuk så hon stannade kvar hemma. Hela ligan drog ner till HåPe´s. Jag hann även med en repa till Grappa. Najs utekväll! Efterfest på Norr, men vi drog vidare till Steven på efterfest istället. Gick hem i solskenet klockan 7. Solen stekte. Det var riiiiktigt härligt.
Idag har jag suttit på Tingsgården och ätit mat med Micke. Underbart med sol. Satt där i nästan tre timmar och snackade skit...Vi åkte till Tuna Park och köpte en varsin blomma till våra mammor. Mamma fick ett apelsinträd av mej och Ella. Var lite skeptisk först, men hon gillade det. Lite annorlunda sådär.


Nu ska jag dra och käka med Petri och Gurra. Tjiiiiiiiiiing!


Möten.

Min jobbarkompis A kommer ofta med bra tankar, funderingar och uttalanden. Det känns som att hon vet mycket om livet. Hon pratar ofta om möten. Möten mellan människor. Du kankse träffar på någon vid busskuren och påbörjar ett samtal. Vad du inte vet innan är att du kan få så himla mycket utav samtalet. Det kanske gör hela din dag. Det hon menar är att man inte ska vara rädd att ta kontakt med människor. Träffa och lära känna nya människor. Inte vara feg och kräsen. Inte tänka så mycket på framtiden, inte planera för mycket, utan leva här och nu. Plötsligt så kommer jag att se den där solglimten som gör hela min dag..vecka...månad, eller kanske tom. år..Jag är redo för framtiden.





Heron city.

Lånade Tonys bil under söndagen och pantade flaskor och återvann en himla massa glasflaskor. Det folk tar med sej till fest kan de väl ta med sej hem också, haha!
På kvällen åkte jag och Micke till Heron för att käka och kolla på någon film. Beställde mat vid 20 och var inte färdiga vid 21 när bion skulle börja. Vi satt kvar på O´learys och snackade skit samtidigt som finalen i hockey sändes. Kom hem runt midnatt. Bra kväll!

Haft planeringsdag hela dagen på jobbet. Fått ihop lite till kvalitetsredovisningen som arbetslagsledarna ska sammanställa. Hem och mellanlanda och mötte upp Madde och Annika 30 min senare. Vi gick Maddes och min slinga. Otroligt skönt, även fast jag är helt slut efter dagen. Tror jag börjar bli lite sjuk också. Halsen mår inte som den borde. Peppar, peppar!

23 år.

Jag är 23 år nu. 23 år. Det var en rejäl fest igår. Alltid kul med nära och kära på ett och samma ställe.
Vi stannade hemma hos mej hela kvällen. Vissa drog ut på krogen, men jag ville stanna hemma. Ja, tack alla för igår. Vi gör om det om ett år :)

Bästa presenten var från kusinerna. En heldag och kväll i Stockholm. Grönan-  häng på Mosebacke och utgång efter det. Det kan bli så himla kul!
Nu ska jag fräsha till mej och sola på djurgårn. Wööööw!















Visste väl det.

Telefonsamtal med mamma

E- Hej, vad gör du?
M- Oj!, jag somnade visst till lite i soffan.

Det är ju bra att jag känner min mamma i alla fall.


Promenad gånger två.

En promenad i spåret efter jobbet var hur skönt som helst. Dock varmt som sjutton och kvavt.
Typsikt svenskar att klaga så mycket. Är det inte för kallt så är det för varmt och vice versa. Nu ska jag vara nöjd och ännu mera nöjd.

Väntar på att mamma ska ringa.. vi ska ta en promenad. Ska handla lite på vägen hem. Nä, jag tar och ringer mamma istället. Känner jag henne rätt så har hon nog somnat i soffan.

Sol och värme.

Sol och värme. Underbart!
Bra dag på jobbet med mycket utevistelse. Tänk vad lite sol gör egentligen. Jag sov jättedåligt inatt och hade det varit december och mörkt så hade jag garanterat inte kommit upp imorse. Fick öppna istället för M som var hemma för VAB. Blir tre öppninigar den här veckan- måndag- onsdag- fredag. Det borde jag klara! Att gå till jobbet 05.55 är ju bara så normalt.

Är hemma en stund. Dricker lite vatten, lyssnar på musik och bara är. Katterna sitter vid balkongdörren och kollar på bilarna som åker förbi. Fåglarna retas lite i trädet precis utanför. Dom kvittrar och flyger lite extra, bara för att.

Snart ska jag åka M3a ut till Sundbyholm för att äta glass. Bra dag helt enkelt.


Promenad i två timmar.

En promenad med Anna satt fint. Vi gick från mej, hela Carlavägen ner- förbi Årby- mot Slagstaglass- in bland husen- Närjeholme- Tuna Park- Tunavallen- Rinman- Munktell- Stadsparken och Fördelningsgatan. 2 timmar av frisk luft och skitsnack kunde inte ha varit bättre :)



Borsökna.

Grillkvällen hos Catrin och Jonas i Borsökna var bra. Skönt att kunna sitta ute och äta i solen. Köttet blev färdiggrillat, sen tog gasolen slut, så vi hade tur, haha! Blev en sväng in till stan vid 12, där stötte vi på allt och alla. Helt klart en bra kväll.

Nu ska jag dö i soffan. TYP!


Wonderful.

Vilken underbar dag! Vilket väder! Solen strålar, människor är glada och humöret kan inte vara så mycket bättre. Sommaren är så härlig. Jag och Madde tog en promenad ner till stan på förmiddagen.. Lunchade på Kaka och mellanlandade hemma en stund. Vidare till Djurgårn och hänga lite med Perti och gänget... VARMT men nice.
Nu är jag hemma för åter en mellanlandning. Ska duscha och fixa mej inför ikväll. Ska hem till Catrin och Jonas för lite grillning och vin. Vad som händer sen återstår att se.

Ha en underbar kväll alla!


PW in the regn.

Precis hemkommen från en promenad i regnet. Helt underbart faktiskt.
Mycket snack om allt möjligt, det gillar jag.


Bokat och klart.

Härlig dag på jobbet ute i solen. Det är en av delarna som överväger mycket i mitt jobb- att vara ute. Speciellt vår- och sommartid. Visst, alla årstider har sin charm, men nu är det som bäst.
   Jag och Madde gick spåret efter att vi slutat vid 12.30, hem och fixa och trixa lite. Möttes upp senare igen och bokade resan till Gambia. Nu är det klart och vi åker i januari. Annorlunda, men kul. Ska bli en upplevelse om jag söger så. Vi satte oss vid Mats på Grappas uteservering. Solen stekte och det var hur varmt som helst. Satt i linne tills molnen kom. Var ute ganska länge och vi drog in när ett bord blev ledigt. Det ösregnade på vägen hem strax innan 12 där...

Uppe med tuppen.. kanske ska gå ner i källaren och se om det finns någon tvättid nu. Ja, det får bli så.



Glass i stora lass.

Sköna tisdag. Solen har värmt hela dagen, jag har varit pigg och jag känner att jag mår hur bra som helst. På jobbet kom jag och Catrin på idén att åka till Slagstaglass efter att vi slutat. Vi hämtade hennes tjejer och åkte ut. Hur gott som helst. Dock så försvann solen bakom det största molnet på hela himmelen så det blev kallt efter en stund. Har varit hemma ett tag nu, jag känner att jag börjar bli trött. Måste ut och gå. Måste, måste, måste!

Premium bara försvann från Spotify igår. Det gick inte att fixa nytt. Något var fel, tokfel? Jag hatar reklam mellan musiken, så det här måste jag fixa snabbt. Premium is the shit!

Wöw.

Mina fina pjucks!


Slödag.

Jag äter Mariekex och dricker saft. Det är lite nostalgi. När jag var liten doppade jag alltid kexet i glaset, det blev mjukt och åt upp. Yammie!

Fredagen innehöll några öl och ett besök på Grappa. Gårkvällen spenderade jag först hos mamma med lite tacos och tv. Promenerade till Niklas som hade förfest. Trevligt. Elin och Anna kom förbi vid 23. Någon timme senare rörde vi oss mot stan. Kollade läget på Bishops, men det var överfullt, så vi gick till Bistro. Det var nice! Det har varit en lugn helg med lagom med alkohol. Värt!

Har varit med Elin och Jeanette på stan idag. vi kollade lite i affärer, fikade på Waynes och köpte med American Pizza hem till Elin. Slökollade på tv, fick en varsin Strawberry daiquiri a la Elin, som blev asgod, sen somnade vi i soffan en stund. Kom nyss hem och slog på tvn. Debatt mellan Sahlin och Reinfelt. Jeanette pratade om det idag, att jag ska lyssna på debatter för att få mej en uppfattning om vad jag ska rösta på i höst sen. Nu har jag lyssnat lite och kan tycka att det är ganska intressant ändå. Just nu vet jag inte alls vad jag tycker och tänker, jag får lyssna mer helt enkelt.

Jag är lite småtrött, vaknade redan vid 8, men låg och drog mej i sängen till strax efter 10 ungefär :)
Tre arbetsdagar, sen är det långledigt. Wööööw!



Jag och Chio


Mys i soffan.


Elin serverar.


Wöööööw.


Gambia.

Nu ska jag ta tag i det här med bloggen igen. Det har jag bestämt mej för. Sen vad inläggen kommer att innehålla, det är en annan sak.

Madde frågade mej en väldigt intressant fråga nyss. "Gambia i 2 veckor i januari?" Låter ju hur häftigt som helst. Min första tanke var "Gambia, vad gör man där?" Det är inget land som jag har lagt märke till, inget jag vet något om. När jag har googlat lite så är det ju ett riktigt fint land och man får säkert uppleva en hel del. Jag tror jag ska åka med henne. Varför inte, liksom? Och tänk... vilka fina foton jag kan fåååå. Wöööw!


Jag har hört att en öl kostar 7kr. Wööw.