En trevlig lördagskväll.

JAg har fortfarande ont i munnen. Speciellt på morgonen och kvällen. Jag förstår inte varför det inte blir bättre. Eller visst har det blivit bättre, svullnaden är nere nästan helt, men det gör fortfarande ont. Kanske har fått fel penicillin i alla fall.

Lördagen bestod av en promenad till Barnens hus för att kika på vagn ytterligare en gång. Vi har bestämt oss för en Emmaljunga, men inte om vi ska ha en Nitro City eller City cross. Jag har alltid velat ha en traditionell vagn med fyra fasta hjul, men nu börjar jag ändra mej. Eller jag är nästan övertygad om en Nitro. Det känns som att den är mycket bättre. Har läst en hel del om att gå i terräng och allt sånt och har fått olika svar. Jag ska inte springa spåret med vagnen så...promenader kan jag gå på vanlig asfalt och springa spåret utan barnvagn.
Idag ska jag beställa vagnen så jag har några timmar med betänketid kvar. Det ska bli kul att välja färg. Liggdelen är redan klar! :)

Kvällen bestod av middag hos Peter och Ida och deras lilla Hugo såklart. Eller lilla och lilla. Har inte sett honom sen i somras och han har vuxit massor. Blir 1 år nu i nästa vecka. Det bjöds på Fajitas och marängsviss till efterrätt. En heltrevlig kväll med hemgång vid 23.

Nu är det storstädning här hemma! På med musiken och fram med verktygen.

....

Jag vet snart inte var jag ska ta vägen...penicillinet har inte börjat göra sitt än. Min kind gör så ont att jag skjuter mej själv snart. Tack och hej!

Skön vecka.

Åter till kylan igen efter en vecka på Teneriffa. Sol och bad har det blivit mycket av, samt restaurangbesök så det heter duga. Är inte ett dugg sugen på att äta ute nåt mer, haha!
Madde och jag bodde på ett hotell i Los Christianos, en liten lugnare del av Teneriffa. Det var mysigt, men en bit från stranden. Det gjorde inget, utan vi såg det som en fördel med lite motion på semestern. Tror att vi har gått flera mil. Hade varit intressant med en stegräknare. Vi har gått på stranden, vandrat gata upp och gata ner, hoppat bland vågorna och kikat in i några affärer. Det bästa med Madde är att hon är trött av sej, vilket jag definitivt är nu under graviditeten. Vi har gått och lagt oss skapligt och vaknat tidigt.
   Det har varit en härlig vecka, som jag till slut kunde njuta av. Första dagen fick jag blödningar och var tvungen att uppsöka vårdcentralen, som hänvisade mej till akuten. Direkt vid inskrivningen på sjukhuset så ropade en sköterska upp mitt namn. Jag hann alltså inte ens sätta mej i väntrummet. Madde fick följa med in och hjälpa mej med gynekologens knackiga engelska. Tack för hjälpen :) Allting såg bra ut och jag hade slutat blöda. Bebisen mådde fint. Man blir nog alltid lite mer orolig när man inte är på hemmaplan, men allt slutade bra så det är jag glad över. Det bästa av allt på resan, var alltså att jag fick se det bästa av allt. Nu vet jag att det finns en liten skit i min mage. Fortfarande väldigt overkligt, men vilken känsla att se. Nu kan vi börja fundera på namn :)


Flyget hem var försenat med 7,5 timme. Vi lyfte 22.20 istället för 14.30. Landade 05 på Arlanda, utan någon sömn på ett dygn. Tur att vi hade tagit semester på måndagen också, för jag hade inte hunnit till jobbet. Inte orkat jobba heller för den delen. Sov 3,5 timme hemma sen. Så sömn, det är nåt jag saknar







Infektion.

I lördags började det göra ont i ena visdomstanden. Det blev värre och spred sej till andra sidan. Alltså två tänder på en gång som var tvugna att komma upp. Värken har spridit sej till halsen och jag har inte kunnat sova ordentligt på några nätter. Mat kan jag inte tugga, eller jo, med framtäderna. Men det tar ju tusen år. Var pest och pina att jobba idag, men fick tid kl.13 hos tandläkaren.
"Oj, det här ser inte så kul ut" var det första han sa när jag gapade. Han grejade omkring i tandköttet och tog tillslut fram en spruta. Den var astjock och jag tänkte mina sista tankar innan jag skulle dö. Tandläkaren använde bara sprutan för att göra rent, tack och lov, men det gjorde ont så jag nästan började gråta. Fick pencillin utskrivet och nåt medel som jag ska lägga runt tänderna. Hoppas att jag mår bra snart, det är verkligen inte kul att behöva doppa bröd i te för att kunna äta.

Teneriffa.

Jag och Madde tog en promenad ner till stranden tidigt imorse. Vi har varit där i flera timmar. Nu har vi precis ätit lunch och ska ner och lägga oss i solen igen. 26+ och sol. Det kan ju inte bli bättre just nu.
Resan hit var jobbig. Jag var hungrig, trött och allt...Plöjde igenom tre avsnitt av "Vara vänners liv" sa att tiden skulle ga lite fortare. ..
Fösta dagen började inte som planerat, men vi fick se staden i alla vinklar. Vi gick säkert flera mil för att hitta diverse hus. Det bästa av allt var att jag fick se det bästa av allt!

HP-mini.



Idag blev jag ägare till den här fina minidatorn. Den ska jag ha med på flyget till Teneriffa och sen för att surfa lite där. Smidigt att ha med på småresor etc. Får plats i fickan...typ!


Grand hotell! Idag hamnade vi i restaurang...

Grand hotell! Idag hamnade vi i restaurangen på grand. Det kändes inte okej att gå in från början. Inte direkt nu heller. Allt är sådär gammalt och välbehållet. Lite i stil av ett hotel på film. När vi kom in blev vi mottagna med ett stort leende av en stilig karl, sin hälsade oss välkomna. Vi har blivit serverade te i jättefina koppar med en silversked. Paret framför oss har beställt in vin. Dom smakar av, tittar på varandra, bubblar runt lite till i munnen. Sen säger som något till varandra i stil om att det var ett bra och välsmakat vin. Två andra par sitter bredvid oss med falska leenden och servetterna in knät. Allt ska vara så fint och serverat på silverfat. Jag känner mej inte riktigt hemma här. Men, ingen här inne vet om jag sitter med ett platinumkort i bakfickan.


Det blev lite ändrade planer igår. Sandra ...

Det blev lite ändrade planer igår. Sandra kom till vårt hotell, sen Simone och tillslut Hence. Vi hamnade på jensens och käkade och drack vin. ( jag mineralvatten dårå:() hur trevligt som helst. Vidare över gatan till sky bar för lite vin och drinkar. En spontan kväll som var himla trevlig. Nu har jag och Micke ätit väldes godaste hotellfrulle och ska snart checka ut och shoppa i alla Stockholms affärer.


Nu är vi framme i Stockholm. Ska spendera ...

img_0321 (MMS)

Nu är vi framme i Stockholm. Ska spendera natten på Clarion sign och bada utomhusbad på taket. Ska bli härligt. Först ska vi hälsa på Sandra som jobbar till 15. Sen ska vi till Grand hotel på lite mat hos Henke!:) Sandra, bli inte arg när du läser det här, för du vet inte om att vi ska dit än. Haha :)


Till Catjin.

Idag ska jag hem till bästa Catrin och göra klart allt som har med inbjudningskorten till bröllopet att göra. Idag ska dom skickas ut! :) Käre Gud, jag hoppas att jag får vara med på bröllopet och inte ligga på förlossnigen just den dagen.

Babyboom 2011.

Det känns som att 2011 kommer att bli ett år då flera barn kommer att födas. Ja, det föds ju massor med barn varje år, men i år känner jag flera som börjar komma fram med att dom är gravida.

Jag fick reda på att jag var gravid i november och jag kommer ihåg första känslan. Läskigt, men spännande på en gång. Eftersom det var oplanerat så visste jag varken hur Micke eller någon annan skulle reagera. Just för att vi inte har varit tillsammans så länge. Det fanns inget direkt allternativ för oss, så vi valde att fortsätta graviditeten. Nu är vi halvt gångna i v.13 och i juli kommer vår bebis. Det pratas säkert bakom våra ryggar om att det har gått för fort etc, men det skiter vi i. Vi vet vad vi gör och allt känns bra, så vi kör på det här.
Vi är världens lyckligaste!

Dessvärre har jag och Madde fått omboka vår Gambiaresa, vilket har gjort oss båda besvikna. Jag fick inte ta klart vaccinationerna som vi började med i början av oktober. Vågar inte att åka till ett sånt "fattigt och utsatt land" utan vaccinationer. Ifall något skulle hända så är läkarvården inte ens nära Sveriges sämsta vård. Jag och Madde åker till Teneriffa istället en vecka (16/1) för att få lite värme och sol på oss.



Vad som har hänt sen sist.

Ja, jag vet att jag är så duktig på att uppdatera.

Julen var mysig. Var hos Mickes föräldrar i Kjula och fick träffa delar av hans släkt. Mat, julklappsutdelning och allt vad det innebär ända till 21 på kvällen. Då åkte vi till min familj och hann spela ett spel innan det var läggdags. Jag var supertrött! :) På juldagen var det kalkonmiddag på Kungsvägen och senare på kvällen  hade Niklas och Ida fest, så vi var där och kollade läget. Det var helt okej, även fast jag var nykter. Hem för att sova vid 12, haha! Hann med Narnia på bio under annandagjul också. Lite snabb uppdatering där.

Nyårsafton spenderades ute i Alex föräldrars villa i Siftinge. God mat, trevligt sällskap och lite spel. Lugn och skön kväll med massor av snö. Vi åkte hem vid 2 ungefär. Tyvärr hade jag ingen kamera med mej dit :(


Hampus och Gustav på julafton