Småpanik.

Dagarna kommer och dagarna går. Jag har lite halvpanik just nu. Det känns som att jag inte kommer hitta någon lägenhet. Jag vet att jag är kräsen inom vilket område jag vill bo. Jag sätter inte mitt liv i Årby, Lagersberg eller dylikt. Det gör jag bara inte. I västa fall får jag magasinera mina saker och bo hos någon annan i någon månad eller så. Jag får vara kräsen, tycker jag. Jag vill vara kräsen. Det är min första egna lägenhet jag pratar om, då vill jag att det ska vara nästan för perfekt. Jag vet, jag kommer inte få en sådan lägenhet. Men drömma kan jag och det vill jag, så shit on you!

Backdrunk.

Backdrunk, javisst! Så här fin är jag just nu.


Små ord med stora handlingar.

Lina. Elina. Groggar. Vin. Skitsnack. Ingen fungerande spotify. Gamla låtar. Utgång. Galenskap.  Dans. Mera groggar. Trapphäng. Strips. Kallt. Halsont. + lite till. Det var vår kväll. Lina, du är liksom bäst!


Dressman.

Ge mej männen i dressmanreklamerna!

Gud välsigne MIG!

Sitter hemma i soffan med solen i ögonen. Tänk att det snart är oktober och det fortfarande är "utanjackaväder" ute. Helt otroligt skönt. Dock köpte jag en snygg vinterjacka igår, men den får då hänga i garderoben ett tag. Jag har lite huvudvärk, jag är lite täppt i näsan och jag är lite allmänt krasslig. Det tillhör hösten, tror jag. Det går nog över efter ett par stänkare. På förmiddagen har jag varit iväg till Tumbo möbler och beställt ett köksbord och stolar. Det var jättefint.. hittade även ett vardagsrumsbord i ek på EM, men det var lite halvdyrt, så jag får se. Men det lutar åt att jag köper det ändå. Vad fint jag kommer att bo sen när jag väl har någonstans att bo, haha! Det blir bra, bra, bra! Då är DU välkommen på fest! Det är istortsätt bara en lägenhet jag behöver + köpa sängar, sen är det klartt! Okej, lite småprylar och detaljer får jag fixa sen när allt står på sin plats.
Ikväll ska jag dricka vin med Lina. Vi får se var vi hamnar och inte hamnar. Det återstår att se.
Idag sa en tant till mej såhär: "Gud välsigne dig, gud välsigne dig!" efter att ha gjort dagens goda gärning. Det måste ju betyda att jag har Gud på min sida just nu. Så kära Gud, Ge mej min drömlägenhet inom en vecka. Jag ber diiiig!

Naheee, lägga sej i ett bad med stålande sol rakt in genom fönstret och en smirnoff på badkarskanten. Kan det bli bättre just nu? Nej, jag tänkte väl det.
 
Ha en underbar kväll alla mina nära och kära!

Kunde ha fått sovmorgon.

Jag sitter på jobbet...en timme för tidigt. Jag har inte blivit informerad om att börja 9 istället för 8. Jag får skylla mej själv lite eftersom jag inte har kollat i almanackan på jobbet. Det brukar alltid stå på tavlan i arbetsrummet också, men inte nu. Jag hade gärnat ha den där timmen som sovmorgon eftersom jag knappt kom upp imorse. Somnade vid midnatt. Jag har lite svårt att sova på kvällarna, eller så kanske jag inte behöver mer sömn just nu. Fast eftersom jag är så trött så borde jag behöva det. Nåååväl, på väg till jobbet, stressad som fan så står jag vid rödljusen i korsningen utanför mej. Tuuuut! En grå volvo stannar och frågar om jag vill ha skjuts. Kunde inte bli bättre, kände jag. Det var "ett barn till mej" och hennes pappa. Jag kom i "tid" till jobbet och vände lika fort från hemvisten för att sätta mej och göra något under den här timmen. Jag fastnade här... bloggandes om onödiga saker som ingen egentligen bryr sej om.

Just nu mår jag hur bra som helst. Jag trodde ensamheten skulle skrämma mej, jag var livrädd för det. Men har insett att jag inte är ensam. Jag trivs med mej själv.

Nu ska jag leta lägenhet...som alltid. Jag vill verkligen flytta nu, jag vill, verkligen!

Sliten.

Jag är fortfarande bakis. Men det måste väl endast betyda att jag hade kul i lördags.
Dagen har gått ganska fort ändå. Jag har varit trött, eller är det fortfarande. Väntar på att mamma ska komma hit, jag ska fixa hennes hår. Egentligen har jag ingen lust alls. Jag vil bara lägga mej i sängen och sova. Meeen, hon har skolfoto imorrn så jag är snäll och ställer upp. Eller hinner jag somna i soffan tro?


Så bra.

.Jag bara älskar Magnus Betnér.En för kul kväll.

Igår var en bra dag. Jag gick på stan och hittade ett par fina skor. Jag åt på Papas Tapas och tog senare ett bad hemma. Jag har nästan glömt hur skönt det är att bada. Solen lyste in genom fönstret och det var liksom...underbart. Mötte upp släkten vid Elin Maria för lite käk på Harrys. Det hade blivit lite fel i bokningssysemet så vi fick sitta ute. Ja, UTE! Tur att det var varmt och en skön kväll, för annars hade det inte varit okej. Maten var god och vinet såklart. Sandra, Simone, Annelie och jag gick hem till mej för att vina mera. Först kändes det lite konstigt att vi skulle till mej, men hej, jag bor faktiskt här, jag får ta hem folk och ha lite fest. Faktiskt. Vi satte igång spotify. Simone har hur mycket låtar som helst på sin. Det är sjukt. Hon glömde logga ut igår och var fortfarande inne på den idag så jag sitter och tjuvlyssnar lite nu. Bra med lite låttips. Erica, Carro och Hanna kom också förbi lite senare. Vi gick till Nybron. Jag ska vara ärlig, jag har aldrig varit där tidigare haha. Vi hade hur kul som helst! Vi hamnade i alla fall på efterfest hos någon kille vid Stålfors. Mycket folk och bra stämning. Alla hade verkligen jättekul. Det var fest till morgonkvisten. Sen blev det en walk of shame.

Idag mår jag som jag förtjänar...antar jag. Tycker att Sandra och Simone ska komma hem varje helg. Det var ju liksom nästan för kul. Snart åker jag till Sthlm för att festa. Vill du med?


Simone, jag, syster Daniella och Sandra.


Im a devil, haha.


Hanna, Simone och Erica


Hela ligan.


Hanna, Erica och Simpan.


Fina S


Annelie och Sandra.


Partyyy.


Gabriellas sång.

Ingen känner mej så bra som Sandra just nu. Det blev lite deeptalk igår över ett par glas vin. Sandra glömde nycklarna när vi var ute och rökte. Nej, inte jag, jag var passiv rökare bara...som alltid. Vi fastnade ute på gården en stund och det kändes bra att prata lite. Du vet precis! Moster S kom och låste upp åt oss och det blev mer vin inne. Kom hem någongång inatt. Sandra påminde mej om en låt som jag tyckte var bra för länge sen. Jag hade glömt bort att den fanns. Texten är så bra...och ja, kanske passar den in i våra liv just nu.Helen Sjöholm- Gabriellas sång
Från filmen Så som i himmelen


Till Närjeholme.

Det har varit en lite halvstressig dag på jobbet. Vi klarade det i alla fall och idag är jag lite trött. Ligger redan i sängen och kollar på Lyxfällan. Eller kollar och kollar, jag har det på i bakgrunden om man säger så. Är nyss hemkommen från Sandra och Kim och deras lilla Eddie. Jag, Katta och Julia tog en promenad till dom efter att jag slutat jobbet. Det var skönt att gå till Närjeholme och hem, bra med steg på räknaren. Eddie var sååå liten. Är van med Julia som blev hur stor som helst helt plötsligt. Nu ser jag hur fort tiden går. Maria och John kom också förbi med deras Melwin. Han blir snart 1 år... ja jag menar det. Var tar tiden vägen?


Från kylan in i värmen.

Från kylan in i värmen, jag kom och tänka på det nu
Kanske För att det är så tyst
Du som minns
Du som vet

Evighet som kändes som en evighet på riktigt
Du kan låna mig igen
Du kan förbruka mig igen
Dom himlarna har lämnat mig för länge sen
Nu vet jag hur det känns
Jag hatar att bli liten
och vintern är så satans lång igen

Ibland så var du ensam och då gick vi hem till mig
Två små delar av något stort
För att natten hade bett oss
Du har säkert hört historien
Från kylan in i värmen

En trappa upp
Alltid en trappa upp
Över parken
Och våran smällare

Blås lite här där det gör ont
Det kanske ger sig

Lite slit är jag värd
Några fraser är jag värd
Ljug om du behöver
Det gör ingenting

Jag hör tagen över bron
Masker som vampyrer
och nätterna som rensades på luft

Ibland så var du ensam och då gick vi hem till mig
Två små delar av något stort
För att natten hade bett oss
Du har säkert hört historien
Från kylan in i värmen

Hur kan man tacka nej
Jag har saknat dig ibland

När stiger roken
från vårens eldar
Visst var det något som hände
eller är det jag som drömmer

Är det jag som drömmer
Du är bättre än du vet
Mycket större än du vet
Men det klär dig att du tvivlar på din duglighet
Det gör man där vi kommer från
Jag förstår dig bättre
Vill du nåt så vet du vart jag finns

Ibland så var du ensam och då gick vi hem till mig
Två små delar av något stort
För att natten hade bett oss
Du har säkert hört historien
Från kylan in i värmen

Du kan säga vad du vill till mig
nu hör jag dig igen

Ibland så var du ensam och då gick vi hem till mig
Två små delar av något stort
För att natten hade bett oss
Du har säkert hört historien
Från kylan in i värmen

Jag kom och tänka på det nu
kanske för att det är så tyst


Lars Winnerbäck- Från kylan in i värmen


Vi.

.Jag ser fram emot helgen, kusinos vitaminos.


Lördag i bilder.Lördagen i bilder. Det får bli enkelt som så...helt enkelt.Kims fina paraply.


Det där med enheter alltså.


Packa, eller?

Köket på jobbet sparar alla banankartonger till mej. Perfekt att ha till flytten sen. I onsdags fick jag hem fyra stycken. Jag har inte så mycket för mej just nu så jag tänkte börja packa saker som jag inte har någon användning för för tillfället. Jag tog ett varv i lägenheten...ett till.. och ett till. Det finns inget att packa ner nu känns det som. Jag kan väl inte behöva allt helt plötsligt? Vi har i stort sätt kommit överrens om vem som tar vad av våra gemensamma saker, förutom en, som jag visste skulle bli "slagsmål" om. Det är nya kameran. Båda vill ha den.. Vad göra? Vi får se...
Nu vill jag hitta en lägenhet, vill inreda och hålla på. Det är ju bara för kul.  Känner du någon som vill flytta från sin 2:a på söder, så tänk på mej.

Jaja, jag kan väl iaf börja rensa lite i skåpen..
Kul fredag..njaaa. Men ett glas vin sitter aldrig fel. Vill du joina mej?


Ge mej.
Snäll kommentar.

Såna här kommentarer gör att jag blir glad. Tack Malin!


"Vilken tur att jag var nyfiken redan innan det var turbulens i ditt liv. Med bilderna jag har sett så kommer du inte få det lätt som singel iaf snygging... grabbarna kommer vara all over you. hårt va? hehe //Malin"


Liten trip till Westeröööws.

Nyhemkommen  från Västerås där jag har varit och köpt en sängram. Jag vill sätta ihop den nu, jag vill sova i den. Jag får då vänta några månader. Den är min nu, bara min och den är jättefin. Det kommer bli hur bra som helst...sen. Tack J & J som skjutsade mej och körde med släp. Guldvärt!

Den här fast i ek. Vad tycker du?
 Experten Tony.

Back on track. Jag har världens bästa jobbarkompisar. Tacka gud för det! :) Jag är tillbaka till jobbet, jag mår bättre och bättre och börjar bli peppad på att flytta till min egna första lägenhet. Jag får inreda som jag vill, jag får göra vad jag vill...när jag vill. Jag, jag, jag. Har redan hittat en sängram som jag ska hämta i Västerås på onsdag. 
   Lina frågade vid 17 om jag ville med till Tuna Park. Vi tog en promenad dit, kollade lite bara och hälsade på Tony på Expert. Kollade lite priser på tv och sourroundsystem. Det blir bra grejer. Tony sa att han blir avundsjuk, för han vill också ha allt det där. Bra personalrabatt vill jag lova, sparar flera tusen. Det tackar jag för :) Lägger upp bilder på det sen, för jag kommer varken ihåg märke eller modell på grejerna.
Är precis hemkommen, det tog ett tag att gå hem från TP, vi gick inte direkt snabbt! Skönt att komma ut och bara vara. Tack Lina!

Nu ska jag lägga mej och försöka sova. Det borde gå bra eftersom jag sov ca fem timmar inatt.


Suck.

Oj vad många läsare jag har fått helt plötsligt. Det har ökat med 30 pers på bara någon dag. Att folk är så nyfikna när det väl är lite turbulens i någons liv. Suck, säger jag bara.

Första dagen på mitt nya liv.

Efter en väldigt händelserik vecka med tankar, känslor och allt på en gång vet jag inte var jag ska ta vägen.
Jag har varit så himla inställd på det här. Jag har känt till och från i ett halvår, men inget har hänt....förns nu. När det väl är svart på vitt så blev det jobbigare än vad jag trodde att det skulle bli. Det jag är mest irriterad över är att kommunikationen är noll. Vi kan inte ens prata med varandra. Ska det vara så? En envägskommunikation är inte mycket att hurra över säger jag bara. Tyst som musen. 
   Det är mycket som snurrar i mitt huvud nu och jag vet varken ut eller in. En person som förstår mej så jävla bra nu är Sandra. Jag kommer få uppleva exakt samma sak som hon, så jag kommer veta exakt hur hon har haft det. Redan nu så ger jag tummen ner.  Jag kommer att leva i pest tills jag hittar min egna lägenhet. Jag vill bara här ifrån, jag vill, jag vill. Kan någon ta mej här i från nu. Jag vill inte sätta min fot i den här lägenheten igen..men jag måste. Tyvärr! Endast för katternas skull, jag menar det, endast för deras skull. Dags att börja packa lite grejer och ta mej vidare i livet. Jag är ute på marknaden igen, som en livs levande (?) singel. Det här är första dagen på mitt nya liv. Tack och hej!


Eddie.

Imorse fick jag ett glädjande besked mitt i all kaos.
Sandra och Kim fick en son inatt. Jag är så glad för deras skull!
Fick en bild på honom där han låg på Kims mage. Så söt så, lilla Eddie.


2009, what?

Det är något med detta år. Jag kan inte säga vad, men något är det.
2009 är inget bra år.. för många..för mej.

Julia.

Back on track, men ändå inte.

Fick träffa den här underbara lilla flickan idag. Så charmig. Glad hela tiden och det bara strålar om henne.
Konsten att vara snäll.

Igår la jag mej i sängen och tittade i min bokhög som ligger och dammar så fint. Jag har perioder då jag läser. Oftast under semstern, på standen, långa resor etc. Jag har inte läst på över ett år nu och jag kände att jag var tvungen. Hittade en "gammal" bok som jag började läsa på flygresan ner till Gran Canaria -07. "Konsten att vara snäll" av Stefan Einhorn. Jag fick för mej att den var bra och började läsa om den. Det är en bok som gör att man tänker efter i vissa situationer, hur skulle jag göra, skulle någon göra så mot mej... ja det är många tankeställare man får. Nu har jag läst halva boken och ska läsa resten idag.Snälla tankar och snälla handlingar

"Ibland hävdas det att en god människa bara ska tänka goda tankar. Och det är sant att negativa känslor för våra medmänniskor inte är av godo och att det är vi själva som lider mest av att ha dem. Men samtidigt måste vi inse att det inte finns några fullkomliga människor. Det är ett orimligt krav att vi aldrig ska tänka elaka och onda tankar. Och hur lätt är det egentligen att kontrollera sina tankar? Utan träning av medvetandet är det mycket svårt. Vi har kontroll över åtskilligt i våra liv, men vi har i regel inte kontroll över våra tankar. Så glöm det budskap som olika religiösa företrädare har försökt trumma i oss om ondskan i att tänka elaka tankar. Jag tror tvärtom att det kan vara av godo att slippa det dåliga samvetet för att vi tänker onda tankar. Om vi får avlasta oss själva genom att tänka på elakheter kanske vi minskar behovet av att omsätta dem i handling"

Ur Konsten att vara snäll, av Stefan Einhorn. Kap. "... och äkta"