Är på min livs första Guif- match!:)

img_0432 (MMS)

Är på min livs första Guif- match!:)


Hjärtljud.

Skönt med en lite kortare dag idag. Åkte från jobbet redan strax innan 13 för ett besök hos barnmorskan. Känns som att det var evigheter sedan vi var där sist. Tre månader, men fort har det gått! Fick höra bebisens hjärtljud. Till en början var det svårt att höra dom "perfekta" hjärljuden, pga. att bebisen sparkade hela tiden. Ville väl inte bli störd, antar jag :P Den är väldigt livlig. Känner den minst 10-15 ggr/ dag.
Fick även svar på min huvudvärk och trötthet- Järnbrist, som väntat! Det låg väldigt lågt förut och det såg inte bra ut idag heller. Får fortsätta med järntabletterna och se om det bli bättre. Har ju "bara" gått tre veckor sedan jag började.

 
Imorgon är det dags föör föräldragrupp igen. Då ska vi kika på film :)


Jag bara älskar helg!

img_0428 (MMS)

Jag bara älskar helg!


Den sk. foglossningen.

Usch vad jag har haft ont av foglossning idag. När jag har jeans på mej så trycks höftbenen ihop och gör att det inte känns på samma sätt. Idag har jag haft tights och har haft svinont. Nu inte bara i bakre delen, nu även i främre. Jippi!

Har nyss kommit hem från Mange och Anneli, som har bjudit på tacos. Jobbade till 17 idag och åkte direkt dit. Det är skönt att vara hemma. Av med kläderna, nästan. Sitter i underkläder och linne i soffan och känner hur det tränas boxning i magen. Magen studsar...det är lite roligt :)
Snart blir det sovdags för min del, är svintrött. Imorrn ska vi skriva kontrakt tidigt, så klockan måste ställas. Sedan ska jag ut på äventyr med min kära mor medans Mickepicke jobbar.


Here you are.

JAJA! Så är här ser jag ut just nu.

Har dragit upp tröjan, så det är bhn som syns. Inget annat :)


Husägare.

I förra veckan var jag och Micke och kollade på ett hus i Ärsta. Vi blev helt förälskade i huset och bestämde oss för att köpa det. Idag besiktigade vi det och kontrakt skrivs imorrn eller på söndag. Det ska bli så härligt att kunna sitta ute på altan och äta mat på eftermiddagen, sola medans bebisen sover och bara njuta av att ha en tomt och ett hus. Det ska bli jättekul. Får lägga ut bilder på det sen när vi har flyttat in, eftersom jag har tagit kort på nuvarande ägarnas möbler och saker. Så i sommar får ni komma på grillning :)
Hoppas att jag får svar på min HP ansökan snart..så jag vet hur jag ska planera framtiden. Jag slutar jobba om 6v, om det går igenom... och då har jag all tid i världen att packa. Sysselsatt med andra ord.


Föräldragrupp.

Väldigt dålig uppdatering här. Jag har nämligen varit trött och haft ont i huvudet, så jag har tagit vilan som prio 1.
Järntabletterna hjälper inte direkt mot huvudvärken, så jag får se vad barnmorskan säger i nästa vecka på besöket.

Idag var jag och Micke på vår första träff i föräldragruppen. Hade inte så höga förväntningar av det, men vi upplevde det intressant ändå. Kul att träffa andra par som bor i närheten och ska ha barn ungefär samtidigt. Vi diskuterade allt möjligt och kom fram till att nästa steg är förlossningen. Vi ville veta mer om den etc. Tiden efter tänkte ingen på. Det känns som att alla tar en sak i taget. Eller ett steg i taget, kanske jag ska säga.
Vi ska fortsätta att gå på träffarna i alla fall.

Nu ska vi hem till mamma för att äta våfflor. Det är ju SÅ gott!Imorgon ska jag avslöja en liten hemlighet... tralalalalaaa!

Agera kockar.

Hela söndagen spenderades hemma i mjukisbyxor och linne, oborstat hår och helt lagom ful så där. En dusch och borstade tänder var de krav jag la ner på mej själv. Ungefär vad jag hade ork till.
Mamma och Tuula kom över på en kaffe och sackade lite skit. Mamma stannade kvar hela kvällen och senare framåt kvällen bjöd vi på mat. Tony och Ella kom upp. Jag och Micke agerade kockar i köket. Vi fixade potatisklyftor med rotfrukter i ugn, fläsk- och kycklingfilé, pepparsås och beasås. Senast vi gjorde den maträtten hemma, eller senast Micke gjorde den maträtten, så tappade han ju kniven på foten. Det blev gott i alla fall, även fast jag missade delar av Solsidan. Vi började kolla på en film "Till det som är vackert" med Samuel Fröler, som var bra. Se den!

Imorse vaknade jag med jätteont i ryggen. Hade det tom. i drömmen jag drömde. Det bästa uppvaket var att barnet hade vattengympa. Det är så häftigt att känna :) Hela veckan har han varit livlig och mer blir han för varje dag.


Härligt med helg.

Idag är det första dagen på tre veckor som jag inte har ont i huvudet. Yey!
Har fått lite gjort den här veckan även fast jag har velat legat i sängen 24/7. Var på vattengympa i tisdags, vilket var skönt. Jag känner av, vad jag tror, foglossning. Det blir lite värre för varje vecka. Det börjar bli jobbigt att jobba, för magen tar emot lite grann nu. Skickade in havandeskapspenningsansökan igår och hoppas verkligen på att den går igenom. Då får jag "sluta" jobba 12 maj. Det ska bli jätteskönt i så fall. En på mitt jobb fick igenom, så det borde inte vara nåt problem för min del. Men, man vet aldrig med F-kassan.

Jag skickade iväg Micke för att träffa sina kompisar över ett par öl. Jag är så trött och skulle kunna somna när som helst, så jag tycker att han kan slippa ha tråkigt. Haha! Nä, vi behöver vara ifrån varandra lite också :) Hamnade istället hemma hos mamma, som snart ska göra tacos.

Trevlig kväll!

Jag blir galen! Har legat vaken sen 03.30 ...

Jag blir galen! Har legat vaken sen 03.30 och och har inte kunnat somna om. Är svintrött, men ändå går det inte. Försöker. Försöker! Elementet låter visst lite för högt, katten hörs när den går runt i lägenheten, Micke andas lite för högt, tidningen dimper ner i brevlådan och låter lika högt som en bomb, bilar gasar utanför fönstret och fyllon bråkar på gatan. Jag hör allt som jag aldrig hör annars. Så typiskt! God morgon Sverige!