Ramlösa.

Jag bara älskar Ramlösa jordgubb/lime


Trött.

Jag är trött. Har sovit lite och halvkasst i flera nätter nu. Det har varit jättevarmt på natten. Kanske är dags att skaffa ett sommartäcke snart. Bra idé! Det känns att semestern närmar sej. Jag har liksom gått i ide när det gäller att jobba. Jag har ingen lust alls när det är superfint väder. Att bara veta i tanken att folk är lediga och ligger på playan gör mej galen. Helgen blir långledig med massor med happenings. Har semester på måndag. Då ska jag sola och bada, för vädret, det ska bli asnajs!


Söndag.

Redan på lördagskvällen planerade jag, Madde och Micke att vi skulle dra och bada på söndagen. Vi gled iväg till Hallsta för att sola och bada. Var där hela dagen. Det var hur skönt som helst att bara ligga och dö i solen. Vi stannade i Kvicksund på vägen hem och åt mat. Också himla skönt! Väl hemma när jag skulle duscha känne jag att jag hade bränt mej lite. Nästan allt är borta idag. Tack och lov. Bara pannan som svider lite. Men jag har ju luggen som täcker det så fint.





Kvällen bestod av minigolf i Vilsta med Sandra och Micke. Det var askul. Haha! Gud vad vi skrattade ibland.
"Jag är sååå dålig på minigolf" säger jag, så sätter jag en spik på första. Haha. Sandra sa likadant, så drog hon iväg värsta hårda slaget och fick spik hon med ett par gånger. Micke vann matchen! Oväntat? Nej!
Tog en promenad runt Vilsta och åkte sen till Max för lite käk och glass. Himla bra dag! :)



Lördag.

Midsommardagen började med att halvsova/surfa i sängen. Vid 18 åkte jag, Micke och Madde ut till Kjula där Mickes föräldrar bor. Dom är i USA så vi passade på att åka ut och grilla där och vara ute i solen. Vi kirrade hamburgare, spelade fotboll och kastade pil. Peter, Ida och deras lilla Hugo kom och gjorde oss sällskap under grillningen. Vid 02 åkte vi hem. Det var en sjukt bra kväll. Najs att bara vara och snacka skit. Ibland vill jag ha ett hus. Men bara ibland. När solen skiner och det är varmt. Då är det perfekt. Annars inte.









Midsommar 2010.

Det blev en bra planerad gårdsfest på söder under midsommarafton.
Partytält, bål, grillning, bra musik och bra folk. Vädret var ju oslagbart!

Bilder säger mer än 1000 ord. So here you are några av alla tusen.
















Torsdag.

Torsdagen bestod av jobb till ganska sent på eftermiddagen. Hem en stund för att fixa till mej och sedan möta upp Madde för en snabbshopping på stan. Hårfärg och lite prylar. Vi mötte upp Carin vid Billy Boys för att hämta lite käk och sen traska bort till hennes nya lya. Den är hur fin som helst :) Vi åt mat och snackade skit, samtidigt som det slank ner lite vin. Catrin var snäll och färgade min utväxt, så nu är jag blondie igen. Naaajs! Blev en sväng på Grappa där många jag kände igen satt. Bra kväll!

Jag har lärt mej att när man blonderar håret ska man absolut inte ha folie på huvudet. Det går av då.
Det var ju bra attt jag fick veta det såhär åtta år senare. Men bättre sent än aldrig. Eller?




Det är bra.

Vad skönt allt känns efter en joggingrunda i skogen. Bra musik, bra väder och bra allt. Jag börjar få in det här lite på rutin- att springa efter jobbet. Bara öppna grinden och börja. Nu ska jag ta en dusch och piffa till mej. Solen- here I come.

Ja.



Bea och jag.


Speedway.

Bra dag på jobbet. Dock lite barn.  Några lediga, några sjuka. Det har börjat sätta igång med magsjuka igen. Blir jag inte sjuk nu, så lär jag aldrig mer åka på det. Efter jobbet sprang jag och Madde spåret och nu är jag hemma för ett mellanmål. Ska snart städa och sen duscha för att sedan dra vidare på speedway. Ja, ni läste rätt. Jag ska på speedway. Vi är ett par stycken från jobbet som ska åka dit. Maud har fixat fribiljetter, eftersom att hon är ett speedway-freak och känner folk inom det, så vill hon dra med oss. Naaajs!

Johnossi.

Tittade på Nyhetsmorgon imorse där Johnossi var med.
Missade uppträdandet, men hittade klippet på tv4.se

Bra skit!



Odlarspåret.

Hemma efter att ha sprungit spåret i Odlaren. 2,7km gånger 2 är ganska bra för att vara jag, som inte har sprungit sen jag spelade basket i högstadiet. Nu är jag peppad igen, för det var såååå skönt.

Djurgårn.

Söndagen tillbringades på Djurgårn i solen. Efter sex timmars stekade blev det en dusch hemma och vidare till mamma för grillning på gården. Träffade kusin Anton som är hemma några veckor innan han drar ut på diverse äventyr. Avslutade kvällen i en biosalong för att se Kommissarie Späck. Okej, karaktärerna var roliga, eftersom det är parodi, men... nej, filmen var inte bra och den var sjukt överdriven. Kanske fanns en mening med det, vad vet jag.






Grillmästarn. Eller?


Betongkepa.

Jobbade endast fyra timmar igår. Hur skönt som helst. Fick lite gjort här hemma under tiden jag väntade på att Madde skulle sluta jobba vid 13. Vi hängde några timmar på Djurgårn, lyssnade på musik och snackade skit.
Spelade hög musik hemma och peppade mej själv med en öl. Drog till Bea för en Sing Star kväll och lite vin. Blev sedan en visit på Tingsgården där Micke och gänget satt.
Idag mår jag som jag förtjäntar, antar jag. Betongkepa och trött. Ska sova en stund, tror jag. Ska iväg till Vilsta vid 15 och spela brännboll med Skoog och gänget. OM jag orkar spela. Annars kan jag vara hejarklack, haha! Bra att träna upp konditionen nu efter att jag gjorde hälsotestet igår igen. Jag hade förbättrat mej vilket jag är nöjd över. Trodde verkligen inte det. Dock fick jag ytterligare en "utskällning" för att jag sover för lite. Nu är det skärpning. Fick en liten jämförelse med Pippi. När hon precis har flyttat in och Tommy och Annika hälsar på för första gången så frågar Annika: "Vem är det som säger åt dej när du ska lägga dej?" Pippi: "Det är jag själv. Först säger jag snällt: "Pippi, gå och lägg dej! Och om inte det funkar så säger jag till en gång till på skarpen; Pippi, GÅ OCH LÄGG DEJ!! " Jag ska tydligen göra det. Så jag hoppas att det funkar. Får inte surfa i sängen heller, där ska jag koppla av, läsa en bok eller ha sexuella aktiviteter. Hm! Ja.. Jag ska i alla fall göra testet efter sommaren igen, för att jag vill förbättra mej ytterligare.

Nu måste jag sova för att orka med resten av dagen. Vad den nu kommer att innehålla!


Köra, javisst!

Nu kör vi!