Orkade faktiskt.

Efter att ha gått upp 5 på morognen orkade jag för första gången på länge att deicka ett par cider och antagligen gå ut. Alex, Lina och Erika kom vid 22, då började jag dricka så det blev bara tre- frya cider. Helt plötsligt var klockan redan vid 12 och Erika och Lina drog, jag och Alex skulle bara ner till stan och köpa mat. Sallad, yammieee!
Blev ingen utgång, skulle bara ha gått till Perrongen eller Grappa så vi missade ju inte så mycket!
Kollade på TV4+ när jag kom hem, handlade om ett hemsökt hus. Satt själv med min sallad och var rädd, haha! Hatar andar och sånt skit.
   Nu äter jag frukost i godan ro och ska läsa tidningen. Efter det blir det fika på stan.

Tjolahopp!


Lagrad geting.

På morgonen när jag tar min lilla promenad på 15 minuter så ser jag samma personer, samma bilar och samma bussar vid samma ställe och samma tidpunkt...Om jag inte är tidig eller sen.  Jag har lärt mej av dom 3,5 månader som jag gått samma väg att jag vet exakt när jag är lite sen, mycket sen, tidig eller helt lagom.  Är jag tidig kommer Nyköpingsbussen när jag går vid sjukhuset, är jag sen kommer den redan vid Prix (Nuvarande Coop Extra på Sveaplan). Det är samma tant som står och väntar på skjuts innan korsningen Carlavägen/Sveavägen. Är jag tidig står hon inte där, är jag sen står hon där och vrider på sej och kollar vem jag är. (Även fast hon borde veta det vid det här laget, det är ingen överraskning direkt). Är jag tidig så kommer inte Claes och Cribba förbi med bilen, är jag sen blir jag ihjälskrämd av tutan. Längre bort vid sjukhuset står alltid en gubbe och röker en morgoncigg, det är nog snart så att vi börjar heja på varandra bara för att..liksom. Men jag kommer alltid mellan 06.25- 06.35. Beror på hur trött jag är på morgonen. Den här veckan har det gått bra för att det är vår ute. Så skönt att kunna gå utan jacka på dagarna och bara sitta på dagisgården och sola lite. Framförallt slippa ta på vantarna på barnen, det är så jobbigt för att dom slänger av dom sen klagar dom på att det är kallt så måste man göra samma sak 1000 ggr.
   Idag fick vi pannkaka, det var den bästa veckan på länge enligt barnen och dom hade varit så förväntansfulla och glada. Konstigt att lite pannkis kan göra barn så glada. Men jag där emot, tyckte inte att det var så himla trevligt en bit in i måltiden. Hittade en geting i sylten på min tallrik som hade legat i syltburken någon sekund innan. Den har legat legat i slylet ända sen den tillverkades för den såg jävligt röd och död ut. Fy fan! Varför fick just jag den? Det kunde lika gärna ha sett ut som en jordgubbsklump. Men ICKE! Ska fan skirva till all press i hela Sverige...eller inte.
   Nu sitter jag här med min lilla gumma i knät..hon hårar som en...ja som en...hmm..katt kanske? Hehe!

Imorgon slutar jag tidigt. Hipp hurra!


Trött söndag.

Har inte skrivit på länge, men jag har faktiskt inte orkat göra det. Har varit så trött hela veckan som varit.
Men förra helgen var det fest, firade Alexandra hemma hos Olli, var där till halv 12 sen blev det buss till stan. Alex pejjade bussresan åt mej och hon sa att vi var 15 år när busschaffisen frågade hur gamla vi var. Är han blind eller var han bara snäll åt två onyktra tjejer? Men herregud, 15 år. 5 år sen vi var så små. Ja tiden den rinner iväg.
Men mer om förfesten. Vi pratade gamla minnen, jättekul att träffa Såfi och Såppan och jag har inte skrattat så mycket på så länge. Vad tröga vi var när vi var små egentligen, men vad roligt vi hade om man tänker efter så här i efterhand. Tillslut  tog Olli fram karaokeskivor och vi sjöng högre än allsång på Skansen. Lite hes blev jag faktiskt.
Senare blev det Lotus och efter det hem och slagga. Trött som en gammal get.

image12 
Alexandra vill ha fred. Peaaace!  ↑


       


Åter igen var det fest igår, men hos oss. Middag med Claes, Ullis och Jörgen. Blev en hel del dricka, men jag körde på Ullis race genom att dricka varannan vatten, det var gott men inte fan hjälpte det! Hur trött som helst idag men det var nog bara för alla Baileys shots (eller hur det stavas) som gjorde att jag vaknade med huvudvärk. Ingen av oss orkade gå ner till Lilla Elefanten och köpa pizza. Först tänkte vi lite på hemkörning, men det kändes lite onödigt eftersom vi bor 50 m från pizzerian. Ha, ha!  Men min snälla mor gick och hämtade pizza och kom upp med dom, så snällt så! Vad gott det var med cola, alltid lika gott dagen efter.
Jaha, dags att städa idag igen då! Hade storstädning igår men inte fan syns det idag inte.


              

Någon ska firas.

Så är det faktiskt. Lilla Alex fyller 20 på måndag så idag är det fest. Förfest hos Olli sen troligtvis Lotus, men jag och Sofie plnaerar något helt annat nu på msn, haha! Får se hur det blir. Jag tror att det kommer bli jättekul ikväll. Träffa gamla kompisar och bara bli onykter och leva det gamla vanliga livet igen som vi gjorde i 8an, 9an och 1an. Det är tre år med så många roliga minnen. Perrgolove for you!

Nu sitter jag här hemma helt själv efter några timmars traskandes på stan med Alex. Fast tiden går så sakta idag, bara för att jag sitter och väntar och väntar på att klockan ska bli sju så vi kan åka. Men, men, kanske ska fixa lite käka sen börja göra sej i ordning, sakta men säkert.


image5image7
Mina små gullungar.

Kattungar.

Igår ringde jag till mamma och kollade om hon ville hänga med mej ut till Willys och handla lite. Men hon var på "förlossning" hemma hos Sari. Hennes katt fick ungar, tre stycken.
Så jag åkte dit istället. Så söta små saker, olika färger på alla också! Efter 1,5 timme åkte jag och mamma och handlade i alla fall.
Blev tacos till middag, yammie!

Äntligen är du hemma, så skönt att ha någon att prata med "normalt". Katterna är ju ett sällskap men ingen man kan prata med direkt.

Så skönt att våren har hittat hit. Så skönt att kunna gå i lite tunnare jacka, och snygga skor. Istället för att känna sej som en Michelin(a) gubbe :)

The sun is shining and I´m happy!

Slut, redan?

Helgen är redan slut, känns som om jag inte hunnit med någonting. Fast så är det jämt.
Men, jag har hunnit med några saker i alla fall som kan vara värda att nämna. I fredags var det lugnt, åkte lite med nya bilen som funkar galant och är rolig att köra. Mamma och jag hade tråkigt. Ringde till Papas Tapas och fick ett bord för två. Mumsigt! Så god mat, men fick ta en cola för att jag körde. Efter ett tags sittande med god mat åkte vi till Skogstorp och hämtade syrran plus några kompisar. Sen var det hem och sova, var så trött. Men fick sova själv.
Det har jag gjort hela helgen, Filling kommer hem imorrn. Jippi! :)
Hela förmiddagen i går, lördag, storstädade jag hela lägenheten. Det tog sin lilla tid men det var det värt. Blev en sväng ut till Tonfiskparken (Tuna Park) för att handla på systemet samt blommor till Tony eftersom han fyllde år. Blev ett mål på Max också, träffade Bea och Sanna där. Long time, no see!
Sen var det hem och hoppa i badet, men inte bokstavligen, utan jag gick i försiktigt. Skum och tända ljus, mysigt! Efter en halvtimmas liggande så gick jag upp. Började fixa iordning mej och valde kläder. Sandra kom förbi och kollade på lägenheten, sen gick vi till mamma och Tony som hade fest! Det var så kul och vad vi dansade och sjöng. Tur att jag och Sandra kunde "macarenadansen". Lärde ut den till alla andra som var där så det var röjj!
Skulle till Lotus men vi ångrade oss när vi kom till stan Sandra och jag. Blev käk sen hem och sova. Men sååå bra jag mådde idag, över förväntan faktiskt. Skönt som fan!
Alex kom förbi med pepsi och lite mat sen kollade vi på gamla hederliga "Tratten och Finkel".  Senare kom mamma och Tony förbi för att hälsa på Gumman. Dom gick precis och nu är jag själv igen.
Men snart är du hemma älskling!

Ytterligare fem dagar att gå upp 04.40. Oh my God! säger jag.
Nu har jag missat början av filmen på 4an. Så nu måste jag sluta. Hejss!

Bilen är vår.

Allt gick som på räls igår. Hämtade bilen. Fick köra lite, inte alls svårt som jag trodde det skulle vara. Mycket bra.
I helgen är det FF ( Filling fritt)  för han ska till Idre idag. Ska vara hemma med katterna. Imorrn ska jag på fest hos mamma för Tony fyller år. Annars blir det lugnt och lite körning med nya bilen. Så skönt!

Just nu äter jag en mandarin som knappt går att skala, blä!

Nu ska jag jobba igen, hej svejs!


Ny bil.

image2

Bilen som vi förhoppningsvis har inom ett par timmar. (Om allt går som det ska) ;)

Lunchrast.

Har inte skrivit på ett par dagar, men jag har inte haft orken att sitta vid datorn så mycket. Himla trött efter jobbet faktiskt. Satt på en föreläsning igår på Munktell, tänkte på ingenting och plötsligt kom jag att tänka på att om en person hostar så hostar närmare fem- sex personer till efter det. Som om ingen vågar ta "den första hosten". Sitter dom och försöker kväva hosten så länge det går eller? Och sen när det inte går längre så hostar någon och resten hänger på. Lite småkonstigt faktiskt! Tänk på det nästa gång du är på föreläsning eller dylikt. 
  
Sitter på jobbet inne på kontoret och har absolut inget för mej. Vill hem för jag är trött...
Igår när jag åt mat på kvällen så tog jag "Burn" den nya energidrycken som ska ha extra mycket koffeinhalt i. Först blev jag bara tröttare och tröttare, men efter ett tag så blev jag asa värsa pigg! Fick städmani och började plocka i och ur diskmaskinen, plocka undan, tömde kartonger och nog bort nopprer från mina byxor med en noppborttagare, eller vad det heter? Helt plötsligt var klockan närmare halv 11 och Filling kom hem. Somnade säkert inte förens halv 12. Jag pratade faktiskt i sömnen inatt nångång, det fick jag höra imorse.

Efter jobbet ska jag hem, sen åker jag och Filling och kollar på en ny bil som han provkörde igår. Han är såld så why not? E39 M-Sport, så det är inte helt fel! Så kirra det min älskling!

Ha det så bra du som läser, så hörs vi. Vi är faktiskt inte ljudlösa.

Glömde en dag.

Igår glömde jag att skriva, men det hände inget roligt ändå. Var hos mamma och hälsade på åt bakpotatis, med rostbiff, skinka och olika kalla såser. Sååå gott! Filling åkte hem för att han skulle börja jobba idag vid kl 6. Jag kom hem några timmar senare vid 12 ungefär.

Idag ska jag iväg med en gammal kompis vid namn Alexandra, till Tuna Park och kolla lite. Senare ikväll ska vi ut och äta nånstans och snacka lite skit bara! Lugnt kommer det bli för min del med nån cider eller två.
Nu ska jag röja undan lite här hemma, sen duscha och fixa iordning mej lite.
Så Tonfiskparken, here we come!

Redan mars.

Tänk att det redan är mars, tiden går så fort. Om tre månader är det sommar, förhoppningsvis. Nu sitter jag här med ett glas mjölk och två nybakta kanelbullar plus en svart katt i knät som trampar och kurrar. Mysigt! Äter upp dom fulaste och brändaste  bullarna eftersom mamma jämt sa så när vi var små. Så dom finaste blir till gästerna sen. Lite bränt har väl inte skadat men så gott är det ju faktiskt inte!

Ska snart ringa upp till sjukhuset och kolla om dom fått min remiss så jag kan gå dit idag. Annars måste jag vänta ända till måndag. Suck! Helgen blir lugn, tyvärr! Planerna var ju att gå till Lotus och shejka ass, men icke sa Nicke.
Vet inte vad jag ska göra resten av dagen, finns inget att göra som vanligt! Skulle behöva framkalla lite bilder nu för en gång skull och göra iordning mitt lilla project! Apropå bilder så ska jag till André Karjel som fotade mina studentbilder och beställa en förstoring! Billigt!!!

Nu ska jag hänga upp tvätten som precis blev klar!
Hej då re mi fa so da!