Det blir aldrig som man tänkt sej.

Förra helgen sa jag att jag skulle ta det lugnt hela denna helg. Bara sova ut, må bra och göra saker. Istället blev det en helg med två dagar bestående av alkohol. I fredags var vi i och för sej hemma och drack lite och åt gott. Steve, Alex och Gore kom över och vi satt och snackade lite skit tills en viss person blev lite fööör rund under fötterna och blev hemskickad fortare än kvickt. Var faktiskt lite småbakis på morgonen, men det gick över under dagen.
   På kvällen var det lite party på mamma och Saris gård, i ett partytält. Anton flyttar till Åre för att gå i gymnasiet i tre år, så vi hade lite "avskedsfest" för honom. Vi skulle grilla lite och äta gott men just då började det åska och vräka ner så mamma ställde sej vid spisen och stekte istället. Det var mysigt att sitta ute i regnet och äta och prata. Vädret blev bättre och vi satt ute hela kvällen tills det var dags för utgång. Hamnde på Harrys och det var helt okej och mycket folk. Anna och Majsan kom dit och det var kul att träffa lilla Anna för det var länge sen. Köpte en sallad vid 2, gick hem och satte mej i sängen och åt. Så gott med sallad och vitsås.

Just nu regnar det jättemycket och vi har precis kollat på film. Vi kollade igenom alla filmer och försökte hitta någon som båda inte hade sett och vi hittade en, 300, och den var bra. Resten av kvällen blir sittandes i soffan och titta på tv.

    
  

/€ ♥


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback