Folkes dopdag.

Vi bestämde oss för att ha ett dop ganska snart efter att Folke föddes. Vi ville ha det gjort och igår var den dagen. Vi var i Klosters kyrka och allt gick jättebra. Folke var nöjd hela tiden och direkt när själva dopet var slut så blev han kanonhungrig och trött. Bra tajming. Han sov nästan hela dopfikat. Hade dopfikat på mitt jobb, vilket var superbra! Barnen som var med hade springyta så det heter duga. Perrfa! Hellyckad dag och vi är supernöjda både jag och Micke. Tack alla än en gång som närvarade under Folkes dag. Tack för alla fina presenter. Vi hade att göra igår kväll, vill jag lova.








I doppresent fick Folke följande;
Ralph Lauren T-shirt, Whiskeyflaska (öppnas på 18-års dagen), Lexington-nalle, tallrik, djup tallrik, mugg, svamplampa, födelsedagståg, stickade vantar och sockor, Po.P tröja, hemmatryckt tavla med Folkes födelsedatum och vikt, motorikleksak i trä, filt, blå nalle, bok- 365 sagor, blå Adidasdress, läragåvagn från Brio, Maxböcker, hemmagjord tavla med text, fotoalbum, fårskinn till vagnen, Fjällrävenväska mini, halsband med ett F som smycke, uppsättning duplo+bil, babybok, bok- En liten bok fylld av glädje, bok- Elsa Beskows sagoskatt, bok- Barbapappa, babygym, halsband med ett F inristat på en platta, bobycar, läragåstol och en gunghäst, väska med bilar, bitleksak, bestick, badleksaker etc. + ett paket som inte kommit fram på posten än. Vi får se vad det är i det.

Mer presenter än vad vi kunde ana oss, med en enda dublett. Bra jobbat! Det roliga är att alla har varit så påhittiga och kommit med lite annorlunda presenter. Speciellt whiskeyflaskan, haha! :) Nästan allt är inför kommande tid, vilket är bra. Alla saker är superbra. Thnx!



En nöjd Folke i babygymmet. Tack farmor och farfar :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback